Сообщение от
Будикка
Очевидно, тобі не зрозуміло до чого мудрість в цій ситуації.
Не всі чоловіки блядуни, ходоки, чи безвідповідальні. Трапляється, що чоловік стомився від стосунків, або просто захотілось свіжих почуттів, або просто так вийшло, а бо якась кралечка сцикнула очима і ось він вже має коханку.
І тут виникає питання, що для дружини, яка має 4 дітей з ним важливіше, чи зберегти родину і лишити у минулому зраду чоловіка (а таких за моїм спостереженням більшість), чи гордо хлюпнути дверима і лишитись самій, хоч і буде важко. Це лише питання вибору. Ось тут і знадобиться мудрість, якщо ти хочеш зберегти родину.
Угараю зі своєї сестри.
Він поїхав відпочивати на мора. Вона йому зателефонувала, а там чує іншу даму, яка підганяє у розмові. Вона в ярості. Сварки дома. Потім вона збирає його речі і виставляє за двері. Вона очевидно чекала, що він впаде до її ніг і буде пожиттєво там битись у судорогах, вимолюючи вибачення. А він взяв і пішов до тієї. "Ах так!" - і вона подає на розлучення, в таємній надії, що це його трухане і він, знову ж таки, впаде на коліна. А він взяв і навіть прийшов до суду, щоб розлучили швидко. "Ііііі!!!!! Чччорт!" І вона йому: "Пішли може хоч у кафе посидимо" - останній шанс, попросити вибачення і повернутись. Він пішов з нею до кахве, випили каву і він пішов собі геть. Але не просто пішов геть, його підтримала їхня донька і теж пішла з батьком до тієї коханки.... ))))))) Результат. Моя сестричка не розмовляє вже років з 5 зі своєю донею, і відслідковує кожен крок свого бувшого чоловіка, періодично йому телефонує.
На моє питання, навіщо вона це робить, адже він вже давно живе з іншою і цілком щасливий, вона каже, що хоче, щоб він знав яке він падло. ))))))
І от у мене питакння, ч и не простіше б було б не виставляти речі за двері, поскандалити трішки, примусити його нервуватись, робити ображену харю перед ним, щоб почувався винуватим і роузміти, що час все розгладить?
Це не поодинокий випадок. Цього так багато в житті, шо капець.
Социальные закладки