Тема: Шоу "Холостяк" на СТБ. 5 сезон

Ответить в теме
Страница 6539 из 6903 ПерваяПервая ... 5539 6039 6439 6489 6529 6537 6538 6539 6540 6541 6549 6589 6639 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 130,761 по 130,780 из 138049
  1. Вверх #130761
    Посетитель Аватар для Maгдалена
    Что же ваша сестра за мать, что от нее дочь ушла? А терпеть измены мужа это не мудрость, это постоянно в "грязи купаться". Не может муж изменять и вот так быстро убегать к любовнице, если уважает и любит свою жену. Если любит и случайно изменил, будет просить прощения всеми возможными способами. Мне реакция Ани на поцелуй, понравилась и как она с Мишей на церемонии себя повела тоже.

2. Вверх #130762
    Частый гость Аватар для avrora.
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    Для мене зрада дружині не є злочином. )))) Неприємно - це правда, але якщо жінка мудра, то це не трагедія.
    всегда есть причина "мудрости" жены) это или материальная выгода, или она понимает, что уже непривлекательна, в возрасте и т д и не найдет себе кого-то другого

красивая, независимая, уверенная в себе женщина, даже имея детей, не будет терпеть приключения мужа нас стороне.
    Последний раз редактировалось avrora.; 23.04.2021 в 13:23.

3. Вверх #130763
    Посетитель
    Скачала выпуски и пытаюсь смотреть два дня чуть ли не через силу. Уже и фоном, и так, и сяк. Мне кажется, что первые выпуски и то были живее. Участницы поярче и надежда, что к середине сезон наберёт скорость.
    Миша ... спокойный, симпатичный. Вроде и прицепиться не к чему. Но до чего же нуууудный. И даже эти многочисленные поцелуи не спасают. Нет огня. Он как плюшевый мишка какой-то. Этот монотонный голосок. Но самое противненькое, вот сидит такой тихо монотонно говорит, а потом точно так же спокойно отходит за угол и давай всех подряд целовать без тени смущения. У него даже эмоции не меняются. Вот поэтому он и кажется ни рыба ни мясо.
    Участницы все симпатичные, ничего не скажу. И каких-то стерв нет. Но опять же нуууудно. Участницы под стать этому Мише.
    В общем, этот сезон тухлое унылое болото при неплохой в общем-то картинке.
    С предыдущим не сравнить. Там смотрела не отрываясь.
    Мне кажется, даже страсти в следующем выпуске не вытянут эту жвачку
    Плохой сам холостяк. Пресный, никакущий. Но перецеловать всех не отказывается.

4. Вверх #130764
    Посетитель Аватар для ...Sana
    Цитата Сообщение от Hunny Посмотреть сообщение
    Скачала выпуски и пытаюсь смотреть два дня чуть ли не через силу. Уже и фоном, и так, и сяк. Мне кажется, что первые выпуски и то были живее. Участницы поярче и надежда, что к середине сезон наберёт скорость.
    Миша ... спокойный, симпатичный. Вроде и прицепиться не к чему. Но до чего же нуууудный. И даже эти многочисленные поцелуи не спасают. Нет огня. Он как плюшевый мишка какой-то. Этот монотонный голосок. Но самое противненькое, вот сидит такой тихо монотонно говорит, а потом точно так же спокойно отходит за угол и давай всех подряд целовать без тени смущения. У него даже эмоции не меняются. Вот поэтому он и кажется ни рыба ни мясо.
    Участницы все симпатичные, ничего не скажу. И каких-то стерв нет. Но опять же нуууудно. Участницы под стать этому Мише.
    В общем, этот сезон тухлое унылое болото при неплохой в общем-то картинке.
    С предыдущим не сравнить. Там смотрела не отрываясь.
    Мне кажется, даже страсти в следующем выпуске не вытянут эту жвачку
    Плохой сам холостяк. Пресный, никакущий. Но перецеловать всех не отказывается.
    Как по мне, прошлый был самый скучный... В этом есть хотя бы вполне неплохие девушки (одна Джессика чего стоит). А холостяк простой обычный парень, но негатива у меня не вызывает как прошлый

5. Вверх #130765
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от Maгдалена Посмотреть сообщение
    Что же ваша сестра за мать, что от нее дочь ушла? А терпеть измены мужа это не мудрость, это постоянно в "грязи купаться". Не может муж изменять и вот так быстро убегать к любовнице, если уважает и любит свою жену. Если любит и случайно изменил, будет просить прощения всеми возможными способами. Мне реакция Ани на поцелуй, понравилась и как она с Мишей на церемонии себя повела тоже.
    Нуууу, хехе психологи довели, що людина про себе думає значно краще. Ми всі думаємо: "а от я...". Але потім з"ясовується, що "і я теж...". )))))))

Питання поваги у родині, теж дуже хитке. Більшість людей плутають повагу з власними бажаннями.
    І як приклад Богданша.
    Я б ніколи себе так не принизила публічно, та ще й з вульгарними матірними словами. Я вважаю, що влаштовувати істерику при людях, особливо при суперницях - це неповага до себе. То чого ж вона чекає поваги від Михасика? Це теж до хиткості поняття "повага у стосунках".

На церемонії троянд Богданша сказла: "ти сдєлал мнє больно...". Вибачте мене будь ласка, що означає "больно"? Очевидно дівчинка не знає, що таке біль, раз у шоу! з малознайомим хлопцем вона говорить про біль. Зачепив самолюбство - так. То так і скажи, ти зачепив моє самолюбство і гординю і я розлючена. Тоді до тебе буде повага за чесність. А то була лише маніпуляція.

Знову ж таки і поняття "любов" у кожного своє і воно різне у різних людей.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

6. Вверх #130766
    Форумная Злюка

Вчера было такое унылое постшоу, что на половине выключила.
    Гостья в экспертной бригаде вообще как мужик.

Все плохо
    Венера в скорпионе

7. Вверх #130767

Антиковидник форума

Очевидно, тобі не зрозуміло до чого мудрість в цій ситуації.

Не всі чоловіки блядуни, ходоки, чи безвідповідальні. Трапляється, що чоловік стомився від стосунків, або просто захотілось свіжих почуттів, або просто так вийшло, а бо якась кралечка сцикнула очима і ось він вже має коханку.

І тут виникає питання, що для дружини, яка має 4 дітей з ним важливіше, чи зберегти родину і лишити у минулому зраду чоловіка (а таких за моїм спостереженням більшість), чи гордо хлюпнути дверима і лишитись самій, хоч і буде важко. Це лише питання вибору. Ось тут і знадобиться мудрість, якщо ти хочеш зберегти родину.
    Угараю зі своєї сестри.

Він поїхав відпочивати на мора. Вона йому зателефонувала, а там чує іншу даму, яка підганяє у розмові. Вона в ярості. Сварки дома. Потім вона збирає його речі і виставляє за двері. Вона очевидно чекала, що він впаде до її ніг і буде пожиттєво там битись у судорогах, вимолюючи вибачення. А він взяв і пішов до тієї. "Ах так!" - і вона подає на розлучення, в таємній надії, що це його трухане і він, знову ж таки, впаде на коліна. А він взяв і навіть прийшов до суду, щоб розлучили швидко. "Ііііі!!!!! Чччорт!" І вона йому: "Пішли може хоч у кафе посидимо" - останній шанс, попросити вибачення і повернутись. Він пішов з нею до кахве, випили каву і він пішов собі геть. Але не просто пішов геть, його підтримала їхня донька і теж пішла з батьком до тієї коханки.... ))))))) Результат. Моя сестричка не розмовляє вже років з 5 зі своєю донею, і відслідковує кожен крок свого бувшого чоловіка, періодично йому телефонує.
    На моє питання, навіщо вона це робить, адже він вже давно живе з іншою і цілком щасливий, вона каже, що хоче, щоб він знав яке він падло. ))))))
    І от у мене питакння, ч и не простіше б було б не виставляти речі за двері, поскандалити трішки, примусити його нервуватись, робити ображену харю перед ним, щоб почувався винуватим і роузміти, що час все розгладить?

Це не поодинокий випадок. Цього так багато в житті, шо капець.
    К мудрости это не имеет никакого отношения )) это зависимость. Материальная. Либо взаимовыгода. Либо женщине плевать на мужа и он ее интересует сугубо как источник дохода.

"бо якась кралечка сцикнула очима і ось він вже має коханку" тут напомнило собак )) шел шел увидел и заскочил.
    Мы про людей или животных?))

По поводу сестры. Никакой гарантии что было бы так, как описано в последних предложениях нет. Гулял бы и ушел в конце концов. Нужен был просто повод.
    Последний раз редактировалось ytrnj; 23.04.2021 в 15:46. Причина: https://www.instagram.com/p/CHwvN5PArbQ/?igshid=1113jl7zs90eh

8. Вверх #130768
    Не покидает форум Аватар для Paria
    Мдаааа....
    Сестру искренне жаль , но не потому что от нее ушел муж ( нафига такой нужен ) , а потому ,что у нее нет к себе самоуважения . Жить с мудильником и всю жизнь трястись и бояться остаться одной ?
    НунафиГ .
    Вернусь к Богданше -весь негатив вылился на нее только после того , как все узнали о ее замужестве с Богданом .И тут же сделали вывод очень нелицеприятный ( и выражения какие хлесткие подбирали . Вот чем они отличаются от лексики Богданши в гневе? А ничем) ,притом такой вывод сделали те , которые готовы мудро валяться в грязи измен -лишь бы не остаться в одиночестве ... Удивляет .
    Что - благодать? А что - порок?
    Остался миг, и я - исчезну...

9. Вверх #130769
    Цитата Сообщение от ytrnj Посмотреть сообщение
    К мудрости это не имеет никакого отношения )) это зависимость. Материальная. Либо взаимовыгода. Либо женщине плевать на мужа и он ее интересует сугубо как источник дохода.

"бо якась кралечка сцикнула очима і ось він вже має коханку" тут напомнило собак )) шел шел увидел и заскочил.
    Мы про людей или животных?))

По поводу сестры. Никакой гарантии что было бы так, как описано в последних предложениях нет. Гулял бы и ушел в конце концов. Нужен был просто повод.
    Якраз має пряме відношення, бо це і є мудрість - правильно обрати, чого ти хочеш.

Але для більшості наших жінок є лише один варіянт, наші жінки не можуть побачити життя ширше, у більшій кількості спектрів.
    Жінка возводить у ранг божества поняття "вірність" через відчуття "моє". А я не розглядаю людину, як "моє", бо мені це огидно.

10. Вверх #130770
    Цитата Сообщение от Paria Посмотреть сообщение
    Мдаааа....
    Сестру искренне жаль , но не потому что от нее ушел муж ( нафига такой нужен ) , а потому ,что у нее нет к себе самоуважения . Жить с мудильником и всю жизнь трястись и бояться остаться одной ?
    НунафиГ .
    Вернусь к Богданше -весь негатив вылился на нее только после того , как все узнали о ее замужестве с Богданом .И тут же сделали вывод очень нелицеприятный ( и выражения какие хлесткие подбирали . Вот чем они отличаются от лексики Богданши в гневе? А ничем) ,притом такой вывод сделали те , которые готовы мудро валяться в грязи измен -лишь бы не остаться в одиночестве ... Удивляет .
    Моя сестра не боїться лишитись сама. Нема у неї і матеріальної залежності. Просто він поступив не по-її. Гонор. Він вирішує все.

Я не знаю хто і що там вилив і куди, але я особисто зробила висновок виключно за її брехню і маніпуляцю. БРЕХНЮ, - щоб було видно. Вона прізвище свого сожитєля вивісила як вивіску, як рекламу. Очевидно це єдине, чим вона може пишатись. А пишатись насправді нічим. Тому,що шлюб був не через кохання, а через гроші, і доказом цьому є дуже коротке життя цього наче б то шлюбу, поматросіл і бросіл. Також за два роки Богданша не рішилась народити дитину, а вік то у неї якраз той.

Для мене брехня гірше проституції.

11. Вверх #130771

Антиковидник форума

Якраз має пряме відношення, бо це і є мудрість - правильно обрати, чого ти хочеш.

Але для більшості наших жінок є лише один варіянт, наші жінки не можуть побачити життя ширше, у більшій кількості спектрів.
    Жінка возводить у ранг божества поняття "вірність" через відчуття "моє". А я не розглядаю людину, як "моє", бо мені це огидно.
    абсолютно неверная трактовка. никакого возведения в ранг тут и близко нет. и собственности тем более. есть ценности, и если они не совпадают, тратить свое драгоценное время смысла нет.
    нет проблем вообще отпустить. в этом и есть мудрость - не быть зависимой. а не в том чтоб нести в дом грязь и заразу (во всех смыслах) и закрывать на это глаза.

"не можуть побачити життя ширше" - а надо ли это всем?
    те кто хотят видеть жизнь шире пришли на проект )))

12. Вверх #130772
    абсолютно неверная трактовка. никакого возведения в ранг тут и близко нет. и собственности тем более. есть ценности, и если они не совпадают, тратить свое драгоценное время смысла нет.
    нет проблем вообще отпустить. в этом и есть мудрость - не быть зависимой. а не в том чтоб нести в дом грязь и заразу (во всех смыслах) и закрывать на это глаза.

"не можуть побачити життя ширше" - а надо ли это всем?
    те кто хотят видеть жизнь шире пришли на проект )))
    Так я про це і кажу, про цінності. У кожної людини вони свої. Те, що для вас цінне, мені пофіг, але те, що цінне мені, вам пофіг.

У кожної людини свої цінності і для ваших цінностей: "женшчина я ілі нє женшчиная", а для мене верховенство чоловіка. Для мене шлюб через гроші - це фу, фу, фу, а для когось це норм.
    І потім, хто сказав, що ваші цінності правильніші? ))))) Вони правильніші виключно для вас, як мої виключно для мене ))))

13. Вверх #130773
    Мизантроп-людовед Аватар для Kiwi

Дело не в "мое", а в обещаниях. Обещаниях которые дают при заключении брака или когда еще. Дают обещания верности. Или неверности, у кого как.
    Вот один вопрос мне не дает покоя, МУЖ БУДЕТ "МУДРЫМ" ЕСЛИ ЖЕНА СХОДИЛА НАЛЕВО?
    Например ваша сестра изменила бы с мужской баскетбольной командой из Нигера. Ну так случилось, бывает, сверкнули глазами и всё.
    И что муж вашей сестры сказал бы? "Давай быть мудрыми"?

14. Вверх #130774

Антиковидник форума

Моя сестра не боїться лишитись сама. Нема у неї і матеріальної залежності. Просто він поступив не по-її. Гонор. Він вирішує все.

Я не знаю хто і що там вилив і куди, але я особисто зробила висновок виключно за її брехню і маніпуляцю. БРЕХНЮ, - щоб було видно. Вона прізвище свого сожитєля вивісила як вивіску, як рекламу. Очевидно це єдине, чим вона може пишатись. А пишатись насправді нічим. Тому,що шлюб був не через кохання, а через гроші, і доказом цьому є дуже коротке життя цього наче б то шлюбу, поматросіл і бросіл. Також за два роки Богданша не рішилась народити дитину, а вік то у неї якраз той.

Для мене брехня гірше проституції.
    какой-то странный вывод ) что значит не по ее?
    если человек нарушил правила дорожного движения это он поступил не по-моему или не по совести? очевидно что второе. т.е. это бессовестный человек. стоит ли такого уважать? только если не понимаешь значения этого слова. либо не имеешь уважения к себе. долго такая семья не продержится. и уж точно о семейной гармонии в таких семьях и речи нет. зачем она тогда нужна?)

15. Вверх #130775
    Цитата Сообщение от SanaMebel Посмотреть сообщение
    А когда муж изменяет- это не брехня, которая хуже проституции?
    Не,ну если муж изменяет и еще и не брешет,а в открытую, а жена мудро прощает и принимает, то вообще,конечно за гранью....
    ИМХО для меня измена=》брехня=》 неуважение=》нелюбовь.... Не пойму тогда,где тут остается СЕМЬЯ....
    Но....соглашусь, что """""Ми всі думаємо: "а от я...". Але потім з"ясовується, що "і я теж...". )))))))""""" и неизвестно как кто из нас поведёт в семье при измене мужа.... Не дай Бог узнать...попасть в те условия,где нужно быть "мудрой"...
    Підкреслене. Ти або свідомо утріруєш, або дуже вузько бачиш.

Якось, ще у самому початку нашого шлюбного життя мій чоловік з сусідом щось вирішили посидіти і побухати. Навіть не знаю з якого це дива. Але так було. А потім вони сіли у машину і кудись поїхали. Як вони поїхали, до мене прибігає сусідка, дружина того сусіда і майже в істериці, що вони поїхали до бл...й. Я їй запропонувала чаю, намагалась заспокоїти. І раптом вона помітила, що я спокійна як сінешні двері. І вона запитала мене невже я не ревную, і невже мене не вибішує, що мій чоловік поїхав на гульки. І я їй відповіла, що для нас двох важливо не те куди і до кого поїхав мій чоловік, а важливо те, що і де в цей час роблю я. Ось це є моя позиція щодо зради.

16. Вверх #130776
    Живёт на форуме Аватар для SanaMebel

Якось, ще у самому початку нашого шлюбного життя мій чоловік з сусідом щось вирішили посидіти і побухати. Навіть не знаю з якого це дива. Але так було. А потім вони сіли у машину і кудись поїхали. Як вони поїхали, до мене прибігає сусідка, дружина того сусіда і майже в істериці, що вони поїхали до бл...й. Я їй запропонувала чаю, намагалась заспокоїти. І раптом вона помітила, що я спокійна як сінешні двері. І вона запитала мене невже я не ревную, і невже мене не вибішує, що мій чоловік поїхав на гульки. І я їй відповіла, що для нас двох важливо не те куди і до кого поїхав мій чоловік, а важливо те, що і де в цей час роблю я. Ось це є моя позиція щодо зради.
    Я таки узко мыслю и вижу.....
    ИМХО для меня измена=》брехня=》 неуважение=》нелюбовь.... Не пойму тогда,где тут остается СЕМЬЯ....
    1 б,УВО12-УВО 65-Точка зрения зависит от места сидения)

17. Вверх #130777
    Девочки готовимся к следующей серии ))
    Очень надеюсь , что серия должна быть интересной .
    Это я опять про Зайца - жду когда ее уберут ))

18. Вверх #130778
    какой-то странный вывод ) что значит не по ее?
    если человек нарушил правила дорожного движения это он поступил не по-моему или не по совести? очевидно что второе. т.е. это бессовестный человек. стоит ли такого уважать? только если не понимаешь значения этого слова. либо не имеешь уважения к себе. долго такая семья не продержится. и уж точно о семейной гармонии в таких семьях и речи нет. зачем она тогда нужна?)
    В моєму оточенні за все моє життя я б назвала лише можливо десяток, а то і менше сімейних пар... де царила істинна сімейна гармонія і взаємність. А про повагу, то мабуть одиниці, люди які дійсно розуміють це слово правильно. Всі решта плутають гонор з повагою.

Тому ваші слова для мене особисто звучать якось дуже пафосно і високопарно. Можливо ваша власна родина ідеальна, але я живу в Україні в реальному світі і бачу те, що бачу.

19. Вверх #130779

Мамадарагая !
    Меня б порвало в момент когда б я узнала , что мой муж сел за руль после того , как "побухал"...

20. Вверх #130780
    Цитата Сообщение от SanaMebel Посмотреть сообщение
    А может они на такси поехали??))
    Ну разве что ..
    Но меня бы насторожило , что фактически молодожены , а муж решил побухать с соседом .. смешно как-то))

Ой , ладно , начинается наша лабудень )

Ответить в теме
Страница 6539 из 6903 ПерваяПервая ... 5539 6039 6439 6489 6529 6537 6538 6539 6540 6541 6549 6589 6639 ... ПоследняяПоследняя