Бог той самий
мученики апостоли ітд ті самі
молитви ті самі
обряди ті самі
поміняли патріарха московського на римського, от і все "предальство в вере"
|
Бог той самий
мученики апостоли ітд ті самі
молитви ті самі
обряди ті самі
поміняли патріарха московського на римського, от і все "предальство в вере"
аналогія з ВКЛ тут погана, бо наприклад державною мовою в ВКЛ була саме мова Київської Русі
це з Москви їздили поклони бити татарам, а не зі Львова
І з королем польським воювали не одне десятиліття, поки не стали в складі Польщі
про фюрера промовчу, скільки русских йому здалося в 1941, скільки воювали в РОА...
СС Галичина якихось 30 тисяч
а батальйон Нахтігаль взагалі пару сотень
тэкс... пошли картинки,
а где памятники за бюджетное бабло и герои?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
ну так все відносно
що людям кажуть в те вони і вірять
ніхто не ставить пам"ятники фашистськи колаборантам, ставлять борцям за Україну
якщо люди вірять що дані постаті не були фашистами, а були борцями за незалежність, чи можна людей звинувачувати в фашизмі?
кто бы спорил,
а ты уверен, что людям говорят правду?
спорный тезисніхто не ставить пам"ятники фашистськи колаборантам, ставлять борцям за Україну
вот не пойму, а чего тебе коммуняки не нравятся?якщо люди вірять що дані постаті не були фашистами, а були борцями за незалежність, чи можна людей звинувачувати в фашизмі?
то же самое
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
які комуняки?))
комуняки різні були
просто історія сама по собі дуже суб"єктивна
а її ще намагаються трактувати під сьогоднішні політичні реалії
простіше не звертати уваги на такі речі, а не злитися на фашызм і русофобство
Ну давайте, опровергайте:
Не, ну ни разу не сподвижники нацистов...Акт про відновлення Української Держави (30 червня 1941 p.)
УКРАЇНСЬКИЙ УРЯД Львів, дня ЗО черв. 1941 ч.: 1/41 год. 21 Рішення ч. І. Національних зборів українців
АКТ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ
...
3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Европі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.
...
Опісля прочитано перший декрет провідника ОУН Степана Бандери про покликання Краєвого правління Західніх Областей України з головою Ярославом Стецьком на чолі — до часу створення центральних властей у Києві.
Наступне о. мітрат Сліпий привітав збори в імени Митрополита Андрія Шептицького, заявляючи, що Митрополит вітає цілим серцем і цілою душею великий історичний почин відновлення Української Державности та взиває всіх вірних і весь український народ стати одностайно для цього великого діла.
Усі промови пройшли серед бурі оплесків і проявів найбільшого ентузіязму.
Збори вислали як вислів почувань усього українського громадянства:
привіт Творцеві і Вождеві Німеччини А. Гітлерові
привіт славній німецькій непобідній армії
привіт провідникові ОУН Степанові Бандері
привіт Митрополитові Андреєві
і привіт всім борцям за волю України.
Делеґат провідника ОУН та всі присутні вітали зокрема гарячо і щиро старшин німецької армії.
Представник Німецької Армії, бувший полковник УГА, професор КОХ привітав також присутніх і візвав до праці та якнайтіснішої співпраці з Німецькою Армією під проводом великого вождя німецького народу Адольфа Гітлера.
Збори зачинено відспіванням національного гимну.
А вообще, это уже другая тема... Как доверчивую ЗУ опять обманули.
Я тут на форумі десь хоч в одному пості виправдовував Бандеру, ОУН? Може мені не потрібно ці питання задавати?
ні
я просто пояснив чому їм сталять пам"ятники
А...
Так это и так понятно.
А я объяснил почему у нас против этих памятников.
С другой стороны, как объяснить такой парадокс:
Им, которые боролись на стороне врага и проиграли, памятники ставят, а тем, кто боролся против врагов и побеждал, при этом передавая Украине земли да и вообще впервые признав право на государственность, не только не ставят памятников, но и сносят их.
нічого у нас не зносять
та і ставлять або політичним лідерам, або безіменні хрести по селам
тільки до 1349 року Львів в облогу брали поляки угорці і татари більше 10 разів
Украинцы тоже баловались.
http://postup.brama.com/usual.php?what=31824Однією з найжорстокіших і найбільш контроверсійних облог Львова була перша облога Богдана Хмельницького 1648 року. До цього часу, особливо у середовищі львівської молоді, точиться суперечка, ким же насправді був для Львова Хмельницький: визволителем від польського панування чи диким загарбником зі Сходу, який хотів сплюндрувати європейське місто і знищити його мешканців.
Социальные закладки