Сообщение от
smeet
Шановний Гудвін.Давайте розберемося.Колись співали пісню-"раньше думай о Родине , а потом о себе". А тепер скажіть, невже з висоти прожитих років Ви думаєте, що є такі люди? Мені здається, що якщо такий є, то він або хворий на голову, або бреше. Я представник приземленої професії і привик у всьому шукати причинно-наслідковий зв"язок. Тобто-"если звезды зажигают, значит это кому-то нужно". Ви б рано не встали, якби Вам не треба було йти на роботу, на роботу не йшли якби Вам не треба було за щось жити і т.д. Кожна людина щось робить перш за все для того, щоб задовільнити свої потреби.Потреби в грошах, в славі,в політичних амбіціях, в екстрімі і ще багато,багато в чому.
Чи була Юля, коли прийшла в політику жебрачка?Думаю ,що ні, і Ви мені не заперечите.Скажете хотіла мати ще більше.Припустимо.Подумаймо логічно.Вона мала багато. Пішовши проти Кучми,втратила майже все.А могла "лягти" під нього і мала б вдесятеро більше.Не захотіла.Очевидно крім грошей вона хоче щось більше.Попробувала себе в політиці-вдається, навіть дуже добре, є вміння трибуна, є харизма, і клепка в голові теж є, і негірша за других.
Отож я дуже сумніваюся, що вона пішла в політику ради грошей. Безумовно часи Леніних минули. Всі політики люблять дорого і гарно одягатися, їздити в дорогих машинах.Але це не тільки "наші". Це люблять всі високі політики. Мені здається,що коли в людини є все вона бажає одного-попасти в історію.
Я не буду Вам пояснювати, що таке політична партія ви це самі прекорасно знаєте без мене. Так що порівнювати Юлю з Ющенком і Януковичем трохи нелогічно тому що ні Ющенко, ні Янукович, ніколи не були бізнесменами, вони все працювали на когось, то на державу, то на бізнес. Хазяїнами не був ні один ні другий, і вони якраз навпаки можливо шукають більше матеріальної вигоди, можливо навіть не собі, а бізнес групам чиї проекти вони є.Я не відхрещую Юлю від того, що вона теж має в своїй партії представників великого бізнесу. але мені здається , що там трохи розклад другий, не вона для них, а вони для неї.
Социальные закладки