Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 640 из 4484 ПерваяПервая ... 140 540 590 630 638 639 640 641 642 650 690 740 1140 1640 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 12,781 по 12,800 из 89679
  1. Вверх #12781
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от auditor_ya Посмотреть сообщение
    у смита классическое проявление шовинизма, он оказывается определяет человек украинец или нет по тому сколько у него крови украинской, хотя сам возмущался превосходству арийской крови и приводил в пример Гитлера
    интересно сколько у самого смита украинской крови?!
    и сколько их у всех наших политиков?! это все риторические вопросы.
    Шановний пане, Ви або не розумієте української мови або ви провокатор,чи троль.Ви все перекручуєте мої слова.Не путайте національність з громадянством.Візьміть краще книгу і почитайте.Німеччину я навів як приклад. В кожній країні є дибіли,котрі вважають, що є нація (добра-недобра,розумна-дурна,освіччена-неосвідчена,вища-нижча і т.д.)Так само як і говорити, що є політичні партії (добра-недобра,розумна-дурна,освіччена-неосвідчена,вища-нижча і т.д.)
    Тепер про мою кров. Вона з діда-прадіда українська,причому як по батьківській так і по материнській лінії. Мій дід був бізнесменом , ще в часи Австро-Угорщини, торгував з Італією, Польщею,Бельгією. Він знав 5 мов. Другий дід був визначним математиком. В обох батьків теж вища освіта.Так що генеалогічне дерево в мене теж нормальне.
    А на рахунок кількості української крові в наших політиків це теж дурня. Головне не хто ти по крові,а те ким ти себе вважаєш.

Человек родившийся в Украине, выросший здесь, и столько сделавший для Украины и ее народа, даже если у него в крови течет частица адама, оказывается не украинец
    Ні він громадянин України а по національності він єврей.Тепер про те,чого він більше зробив для України добра , чи зла -це вже питання, для особливих досліджень.Є багато євреїв,які прекрасні люди.і які для України роблять набагато більше , ніж українці.Наприклад-Червоненко-поважаю, навіть дуже,Діма Гордон-супер.Суркіс-тепер робить багато для утвердження України, як європейської держави.

Я прекрасно понимаю разочарование некоторых сторонников леди Ю, когда ее саратники проигрывают в публичных интеллектуальных схватках, особенно в "Свободе...". К сожалению для них в этих спорах виден весь потенциал ее сторонников, которые кроме переходов на личности никаких аргументов не приводят и провоцирцют на такой же переход оппонентов.
    Ви знову узагальнюєте і кажете те що Вам подобається,не думаючи про те що це не завжди може бути істиною."Дурь каждого видна".Це як в БЮТі так і в ПР.Ви знаєте я "любуюся" прямо коли виступає Інна Богословська,Анна Герман і "иже с ними".Я мовчу про Мірошніченка,про Коновалюка.

2. Вверх #12782
    Новичок
    пожалуйста не обижайте мне здесь Юлечку а то на сайтик захожу редко и некогда отгавкиваться на все неприличные сообщения про мою залiзну куколку..))

3. Вверх #12783
    User banned
    Цитата Сообщение от klaradur Посмотреть сообщение
    пожалуйста не обижайте мне здесь Юлечку а то на сайтик захожу редко ....
    Эх, обломали такой бенефис!
    Ну да ничего, мастер монолога свою справу туго знае(т)!

4. Вверх #12784
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от klaradur Посмотреть сообщение
    пожалуйста не обижайте мне здесь Юлечку а то на сайтик захожу редко и некогда отгавкиваться на все неприличные сообщения про мою залiзну куколку..))
    Уважаемый, ЗДЕСЬ Юлечку не обижают, здесь ее обсуждают. А то, что "отгавкаться" не можете - оно и понятно, ее прыхыльныки предпочитают действовать ее же методами - обвинять своих оппонентов, провоцируя очередные скандалы, а не "отгавкиваться".

5. Вверх #12785
    Посетитель
    Как вам нравится - Тимошенко вновь требует у президента предоставить ей право проводить массовую приватизацию украинских предприятий. Если президент проявит слабину, от Украины скоро рога и копыта останутся - больше ничего.

6. Вверх #12786
    Новичок

По умолчанию все таки Юля гэбэшница

7. Вверх #12787
    User banned
    Цитата Сообщение от andreyprotov Посмотреть сообщение
    Как вам нравится - Тимошенко вновь требует у президента предоставить ей право проводить массовую приватизацию украинских предприятий. Если президент проявит слабину, от Украины скоро рога и копыта останутся - больше ничего.
    Ну так, не об Украине же ей думать.
    Подельница Лазаренко и сейчас думает о одном -собственной выгоде.

8. Вверх #12788
    Цитата Сообщение от Коминтерн Посмотреть сообщение
    Ну так, не об Украине же ей думать.
    Подельница Лазаренко и сейчас думает о одном -собственной выгоде.
    Скажіть, будьте добрі, про кого думаєте Ви особисто?

9. Вверх #12789
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Скажіть, будьте добрі, про кого думаєте Ви особисто?

Тимошенко - не сосед по лестничной клетке.
    Она - премьер-министр. И если она заняла эту должность, то обязана заботиться о стране и гражданах, а не используя властные и политические рычаги для решения своих бизнес-вопросов.
    Хочет денег зарабатывать - пусть бросает госслужбу.

10. Вверх #12790
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    Она - премьер-министр. И если она заняла эту должность, то обязана заботиться о стране и гражданах, а не используя властные и политические рычаги для решения своих бизнес-вопросов.
    +100! Кстати, Ющенко же говорил о принятии указа, согласно которому нельзя совмещать госслужбу и бизнес-дела, Тимошенко оставила свой бизнес?

11. Вверх #12791
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от andreyprotov Посмотреть сообщение
    А Вы надеялись на ее благоразумие, и тешили себя надеждами, что она оставит мечты о прихватизации - распродаже Украины? Это была бы не Юля. Она вкрадчивым голосом поясняет народу, насколько приватизация соответствует национальным интересам. И некоторые наивно верят.

12. Вверх #12792
    User banned
    Цитата Сообщение от Les Посмотреть сообщение
    +100! Кстати, Ющенко же говорил о принятии указа, согласно которому нельзя совмещать госслужбу и бизнес-дела, Тимошенко оставила свой бизнес?
    А Вы надеялись на ее благоразумие, и тешили себя надеждами, что она оставит мечты о прихватизации - распродаже Украины? Это была бы не Юля. Она вкрадчивым голосом поясняет народу, насколько приватизация соответствует национальным интересам. И некоторые наивно верят.
    На то и рассчёт! Вообще, приятно, чёрт подери, вести "левый" бизнес в стране с такими законами ("под себя") и таким наивным и бесправным населением!

13. Вверх #12793
    Почетный старожил

Цитата Сообщение от Kozachello Посмотреть сообщение
    На то и расчёт! Вообще, приятно, чёрт подери, вести "левый" бизнес в стране с такими законами ("под себя") и таким наивным и бесправным населением!
    Теща сегодня пожаловалась на лохотрон на телевидении. Попыталась позвонить и сказать слово. Фиг вам! Лишь денЮШку сняли. Наивный человек - до сих пор верит в порядочность.
    Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
    (с) Флобер

14. Вверх #12794
    Шановний Гудвін.Давайте розберемося.Колись співали пісню-"раньше думай о Родине , а потом о себе". А тепер скажіть, невже з висоти прожитих років Ви думаєте, що є такі люди? Мені здається, що якщо такий є, то він або хворий на голову, або бреше. Я представник приземленої професії і привик у всьому шукати причинно-наслідковий зв"язок. Тобто-"если звезды зажигают, значит это кому-то нужно". Ви б рано не встали, якби Вам не треба було йти на роботу, на роботу не йшли якби Вам не треба було за щось жити і т.д. Кожна людина щось робить перш за все для того, щоб задовільнити свої потреби.Потреби в грошах, в славі,в політичних амбіціях, в екстрімі і ще багато,багато в чому.
    Чи була Юля, коли прийшла в політику жебрачка?Думаю ,що ні, і Ви мені не заперечите.Скажете хотіла мати ще більше.Припустимо.Подумаймо логічно.Вона мала багато. Пішовши проти Кучми,втратила майже все.А могла "лягти" під нього і мала б вдесятеро більше.Не захотіла.Очевидно крім грошей вона хоче щось більше.Попробувала себе в політиці-вдається, навіть дуже добре, є вміння трибуна, є харизма, і клепка в голові теж є, і негірша за других.
    Отож я дуже сумніваюся, що вона пішла в політику ради грошей. Безумовно часи Леніних минули. Всі політики люблять дорого і гарно одягатися, їздити в дорогих машинах.Але це не тільки "наші". Це люблять всі високі політики. Мені здається,що коли в людини є все вона бажає одного-попасти в історію.
    Я не буду Вам пояснювати, що таке політична партія ви це самі прекорасно знаєте без мене. Так що порівнювати Юлю з Ющенком і Януковичем трохи нелогічно тому що ні Ющенко, ні Янукович, ніколи не були бізнесменами, вони все працювали на когось, то на державу, то на бізнес. Хазяїнами не був ні один ні другий, і вони якраз навпаки можливо шукають більше матеріальної вигоди, можливо навіть не собі, а бізнес групам чиї проекти вони є.Я не відхрещую Юлю від того, що вона теж має в своїй партії представників великого бізнесу. але мені здається , що там трохи розклад другий, не вона для них, а вони для неї.

15. Вверх #12795
    Затейница

Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Теща сегодня пожаловалась на лохотрон на телевидении. Попыталась позвонить и сказать слово. Фиг вам! Лишь денЮШку сняли. Наивный человек - до сих пор верит в порядочность.
    Так она счастливый человек!
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

16. Вверх #12796
    Не покидает форум Аватар для Hightower
    Шановний Гудвін.Давайте розберемося.Колись співали пісню-"раньше думай о Родине , а потом о себе". А тепер скажіть, невже з висоти прожитих років Ви думаєте, що є такі люди? Мені здається, що якщо такий є, то він або хворий на голову, або бреше. Я представник приземленої професії і привик у всьому шукати причинно-наслідковий зв"язок. Тобто-"если звезды зажигают, значит это кому-то нужно". Ви б рано не встали, якби Вам не треба було йти на роботу, на роботу не йшли якби Вам не треба було за щось жити і т.д. Кожна людина щось робить перш за все для того, щоб задовільнити свої потреби.Потреби в грошах, в славі,в політичних амбіціях, в екстрімі і ще багато,багато в чому.
    Чи була Юля, коли прийшла в політику жебрачка?Думаю ,що ні, і Ви мені не заперечите.Скажете хотіла мати ще більше.Припустимо.Подумаймо логічно.Вона мала багато. Пішовши проти Кучми,втратила майже все.А могла "лягти" під нього і мала б вдесятеро більше.Не захотіла.Очевидно крім грошей вона хоче щось більше.Попробувала себе в політиці-вдається, навіть дуже добре, є вміння трибуна, є харизма, і клепка в голові теж є, і негірша за других.
    Отож я дуже сумніваюся, що вона пішла в політику ради грошей. Безумовно часи Леніних минули. Всі політики люблять дорого і гарно одягатися, їздити в дорогих машинах.Але це не тільки "наші". Це люблять всі високі політики. Мені здається,що коли в людини є все вона бажає одного-попасти в історію.
    Я не буду Вам пояснювати, що таке політична партія ви це самі прекорасно знаєте без мене. Так що порівнювати Юлю з Ющенком і Януковичем трохи нелогічно тому що ні Ющенко, ні Янукович, ніколи не були бізнесменами, вони все працювали на когось, то на державу, то на бізнес. Хазяїнами не був ні один ні другий, і вони якраз навпаки можливо шукають більше матеріальної вигоди, можливо навіть не собі, а бізнес групам чиї проекти вони є.Я не відхрещую Юлю від того, що вона теж має в своїй партії представників великого бізнесу. але мені здається , що там трохи розклад другий, не вона для них, а вони для неї.
    Шановний Сміт, повинно бути не менше 8 частин для Держави, а максімум 2 для себе. У нас зараз все навпаки. Поки так буде ні про який порядок у Державі мови йти не може.

17. Вверх #12797
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Уважаемый Smeet.
    Госпожа Тимошенко также взошла на политический Олимп не сама.
    И человека, под крылышком которого она взросла - затруднительно назвать хмм.... порядочным. И я не верю, что если учитель вор, то ученик станет ангелом. Янукович, Ющенко - стоят с ней на одном уровне нравственности. Т.е. безнравственны. Политики ,одним словом.
    И Тимошенко, точно так же обеспечивает интересы олигархов. И очень сомневаюсь, что она независима от них. Такая же слуга,как и Ющенко и Янукович. И сомнительно, что она не "легла" по Кучму по идейным соображениям. Не в её стиле.
    И что она хочет ещё(кроме денег)?
    Все её акции кончались весьма большим конфузом.Бензин,мясо по 15 или 20 грн. Итоги всегда были плачевны для населения.И это не смотря на то, что она недолго была у власти
    А если будет долго?

18. Вверх #12798
    Цитата Сообщение от Hightower Посмотреть сообщение
    Шановний Сміт, повинно бути не менше 8 частин для Держави, а максімум 2 для себе. У нас зараз все навпаки. Поки так буде ні про який порядок у Державі мови йти не може.
    Згоден, як казав Кравчук:"Маємо те- що маємо".Але мені здається, що вона на одну частину дає більше ніж ВАЮ і ЯВФ.
    Тай на безриб"ї одна рибка краще двох раків. Всетаки альтернативи на даний час поки я не бачу. Аналізуючи теперішній стан, настрої електорату , відсутність других альтернативних політичних лідерів, за яких проголосують більшість України, альтернативи БЮТу як політичної сили, котра більш-менш має підтримку по всьому периметру України немає.
    Тепер візьмім і проведемо такий експеримент. Янукович,Ющенко і Юля відмовляються підтримувати свої політичні сили. Котра партія наприклад на виборах набере найбільше голосів-правильно ПР. Чого-дві позиції:-рос.мова і НАТО.Другий експеримент-Янукович завтра підтримує українізацію разом з Ющенком, і торпедує вступ в НАТО.Питання скільки людей за нього проголосує? Хоч яку б ідеальну програму економічних реформ він не анонсував. Чому? Та тому що люди вже не вірять нікому, і українське суспільство повністю заполітизоване. Тобто у всьому світі люди голосують в основному за економіку, а нас за роки незалежності довели до того, що у нас політика попереду.А це як завжди програшний варіант для суспільства.Пересварити людей, а самим в той час експрпріювати те що створено руками всього суспільства.Сьогодні дивився новини по Інтеру про стан в Білорусії.Намалювали таку собі ідилію, що всім зразу захотілось туди їхати жити. Чого б це? Ще вчора -тоталітарний режим бацьки, несправедливі вибори і т. д. Сьогодні вже і про піонерів з добротою в серці говорили, і режим парекрасний, і економічне чудо, і дороги, яких немає в Євросоюзі.Я довго ламав голову де тут собака зарита, аж доки не дослухав все до кінця."А ларчик просто открывался".Висновок.Там так все добре, через те що там всім командує президент. А уряду ніхто не знає.Хто прем"єр, котрі міністри ?????.Це так говорили ті в кого брали інтерв"ю журналісти.Тобто добре б так зробити і в Україні. Це називається підготовка суспільної думки. Ми таке вже проходили.........
    Недавно в пресі проскочила інфа. що Балога для Інтера пише темники.Воістину добрий учень свого вчителя і бувшого однопартійця (Медведчука)

19. Вверх #12799
    Уважаемый Smeet.
    Госпожа Тимошенко также взошла на политический Олимп не сама.
    И человека, под крылышком которого она взросла - затруднительно назвать хмм.... порядочным. И я не верю, что если учитель вор, то ученик станет ангелом. Янукович, Ющенко - стоят с ней на одном уровне нравственности. Т.е. безнравственны. Политики ,одним словом.
    И Тимошенко, точно так же обеспечивает интересы олигархов. И очень сомневаюсь, что она независима от них. Такая же слуга,как и Ющенко и Янукович. И сомнительно, что она не "легла" по Кучму по идейным соображениям. Не в её стиле.
    И что она хочет ещё(кроме денег)?
    Все её акции кончались весьма большим конфузом.Бензин,мясо по 15 или 20 грн. Итоги всегда были плачевны для населения.И это не смотря на то, что она недолго была у власти
    А если будет долго?
    Я вже писав-гроші вона мала і немалі.Я не писав,що вона не лягла під Кучму по ідейних позиціях. Там з бізнес інтересами щось не зрослось.
    І не в Юлі. А в Лазаренка з Кучмою.Лазаренко просто, або не поділився з Кучмою, або їхні бізнес інтереси перехрестилися Ви думаєте , що один Лазаренко такий монстр? Та проти кожного нашого олігарха можна спокійно відкривати кримінальну справу і не помилитесь. Такі мільярди, за такий короткий час, ніхто, ніде в світі не заробляв чесним бізнесом. Їх можна було лише вкрасти. І вкрали їх у Вас і у мене, і в того хлопця.
    Так ось. коли я говорив Вам про різницю між політиками, то я казав про різницю в "происхождении".Я і Ющ-найшли в різних структурах.одного в провінційному банку, другого в автобазі(навіть не вивчивши добре автобіографії-а це прокол політтехнологів), а Юл-прийшла в політику з бізнесу, маючи теж гроші котрі не снилися ні Ющ ні Я. Тобто, навчившись заробляти великі гроші , і ставши заручницею політичної влади, вона вирішила сама йти у владу, щоб зробити залежність бізнесу від влади -цивілізованною.
    ТОбто виписати правила гри, які притаманні світовій спільноті.Я не казав що вона є повністю незалежна від грошових мішків.Я казав ,що вони в "кухні" говорять на рівних, тому що гроші,які вкладаються в бренд БЮТу ідуть нарівні від всіх багатих людей в партії. А Ющ і Ян в своїх партіях на правах Шкіля, чи Лук"яненка в БЮТі.
    Тепер про досягнення уряду з Тимошенко прем"єром.Час, який у неї був як першого разу так і тепер дуже короткий, як для такої держави, якою є Україна.Це всерівно, щоб я Вам дав час на те ,щоб Ви постриглись за 5 секунд.
    Одне те, що вона заставила кордони працювати на бюджет держави в декілька раз щільніше, це вже позитивні результати. Критика Ющ уряду Тимошенко в Україні, зовсім не була такою в США.
    Президент України Віктор Ющенко вважає високопрофесійною українську макроекономічну політику. Під час зустрічі із представниками Національного географічного суспільства США й Ради зовнішніх відносин у Нью-Йорку (США) Ющенко дав позитивну оцінку економічним процесам в Україні, що триває протягом останніх 4-5 років."Нам удалося сформувати досить високого рівня професійну макроекономічну політику", - сказав він. При цьому Ющенко відзначив, що за січень-серпень ріст ВВП в Україні склав 7,1%. Президент також відзначив, що Україні вдалося радикально змінити в кращу сторону відносини з інвесторами. "Україна представляє сьогодні надзвичайно серйозний сучасний і цікавий східно-європейський ринок", - сказав він. вдома таке сказати – слабо? Чи для свого Уряду тільки помиї?
    Тепер про армію.Уряд звинуватили в тому що недофінансовується армія.
    Цитата:Видатки зведеного бюджету на оборону, на модернізацію і закупівлю озброєння і техніки збільшено в 3,5 рази. Якщо у 2008 році у бюджеті на ці цілі було закладено 831 млн., то у 2009-му – майже 3 млрд. Причому військова техніка буде закуповуватись виключно на вітчизняних підприємствах, а це означає їх нормальне функціонування і розвиток. Крім того, у бюджеті передбачені достатні кошти для переведення ЗСУ з 1 січня 2009 року на контрактну основу.
    Так що не так вже й все погано.Ну ясно що Ви можете сказати , що Ви не вірите, в те що було сказано. Але тоді скажіть кому і чому можна вірити?

20. Вверх #12800
    А Ви найдіть і подайте на неї в суд.

Закрытая тема
Страница 640 из 4484 ПерваяПервая ... 140 540 590 630 638 639 640 641 642 650 690 740 1140 1640 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права