Сообщение от
Будикка
я не ти, я не боюсь брати на себе відповідальність, це лише росіяни перекладують з хворої башки на здорову.
Але ти можеш зашорювати і далі свої прекрасні очі і думати ,що це путін чи то порошенко у всьому винуваті, це твоя особиста позиція і, на жаль, вона далека від істини.
Ні, по регіонах тут ділити нічого, ми українці в своїй основній масі однакові. Візьми, наприклад пісні з різних куточків україни - вони всі, в основному журливі, тянучі, все про боротьбу. Візьми літературу - українцям вона зрозуміла і близька, і хозяйновитість у нас українців одна, а у росіян інша, ми все під себе гребемо, а ви душа на розпашку. Ми різні, як би це тобі не хотілось визнавати. Українці завжди будуть лаяти свою владу, завжди будуть нею невдоволені, навіть самою ідеальною, і ми, українці, вас абсолютно не розуміємо у вашому рабському припаданню до ніг Путіна і його банди.
Була за кордоном і не раз і не помітила різниці, мабудь вона лише в твоїй уяві, або ти вмієш читати думки. Мій син був у Штатах і тамтешні дуже дивувались, що він не американець. Це все ти піддаєшся путінській пропоганді, що ми тіпа один народ, ми тіпа однакові.
Я пишу українською, а в українській мові "руСкий", "русЬкий" пишеться з одним "с" і означає того, хто жив у Київській Русі, або те, що має відношення до Київської Русі. В українській мові слово "Русь" - це держава, яка була на території нинішньої України. Все що стосується національності сусідньої держави - це росіяни.
Социальные закладки