Тема: "Мова об'єднує наш народ" (с)

Закрытая тема
Страница 64 из 87 ПерваяПервая ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,261 по 1,280 из 1735
  1. Вверх #1261
    User banned
    Цитата Сообщение от ЦАРb Посмотреть сообщение
    Оттож.. Я теж не розумію, чому ні? Я розумію польську достатньо щоб спілкуватися, читаю але не пишу, теж саме з німецькою і іспанською. З англійською мовою набагато ліпше, але до вільного володіння треба поспілкуватися з носієм мови ще 4-6 тижнів бо мій "прононс" це щось жахливе! Планую поїхати до британіі щоб виправити це, але кожен раз нема часу... Може наступного року?
    Так це Ви...Ви Цар, у Вас здібності, цікавість, розуміння...А у Ваших опонентів лише дурний і нічим не підкріплений гонор...Ну що з них візьмеш? Аналізи і то досить не якісні...і на добрива не годяться. Прикро, звичайно, але такі остолопи живуть рядом з нами і не просто живуть, а ще й гадять, портять настрій

2. Вверх #1262
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Ну, от этого реальность не перестает быть именно такой. Есть регионы, где разговаривают повсеместно на украинском языке, а есть - где на русском. Возьми любую карту выборов, за любой год, на них все хорошо видно.

Совершенно неясно о каких правах ты говоришь. У украиноязычных граждан все права есть, у русскоязычных - их нет. О чем идет разговор?

Уверяю тебя, мне совершенно безразлично, знаешь ты русский язык или нет. И мне совершенно и абсолютно не нужно, чтобы ты его знала. Это твой личный выбор - знать или не знать. С чего вдруг я буду в это вмешиваться. Люди ездят за границу, не зная ни слова на местном языке и ниче.. как-то обходятся. Почему вдруг миллионные города Юго-Востока должны ради тебя одной все немедленно перейти на украинский?
    Чтобы тебе было комфортно? А им? Им может быть и не очень. Именно это ты называешь уважением прав других?
    При чем тут карта выборов и если миллионники говорят на русском,то область говорит на украинском,так почему из за одного кого то переходить на украинский? может переходить на украинский потому что это нормально в Украине, если в городах осели переселенцы из России и уничтожили украинский язык,то надо его восстановить. А для тебя одной никто не обязан говорить исключительно на русском. И нет у нас регионов в которых повсеместно говорят на русском в том числе и на твоем востоке.
    А вообще я думаю.что ты просто обыкновенный кремлевский тролль
    Последний раз редактировалось zarema; 18.09.2015 в 20:09.

3. Вверх #1263
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от Don Juan Посмотреть сообщение
    Как я люблю наивных людей. Как легко в головы вкладывается все что нужно. Правительство у нас совсем ни при чем, они избранники народа.....я даже тебе завидую!!!!!
    Не надо про менталитет, если так брать, то тут надо не на русских и украинцев делить, а вообще по регионам, а может и по городам. Украинцы и русские очень отличаются внешне от тех же англичан, или французов. Никогда не перепутаешь, гарантирую.
    Кстати причем тут были россияне, если я писала про русских. (добавлю сразу не по паспорту).
    я не ти, я не боюсь брати на себе відповідальність, це лише росіяни перекладують з хворої башки на здорову.

Але ти можеш зашорювати і далі свої прекрасні очі і думати ,що це путін чи то порошенко у всьому винуваті, це твоя особиста позиція і, на жаль, вона далека від істини.

Ні, по регіонах тут ділити нічого, ми українці в своїй основній масі однакові. Візьми, наприклад пісні з різних куточків україни - вони всі, в основному журливі, тянучі, все про боротьбу. Візьми літературу - українцям вона зрозуміла і близька, і хозяйновитість у нас українців одна, а у росіян інша, ми все під себе гребемо, а ви душа на розпашку. Ми різні, як би це тобі не хотілось визнавати. Українці завжди будуть лаяти свою владу, завжди будуть нею невдоволені, навіть самою ідеальною, і ми, українці, вас абсолютно не розуміємо у вашому рабському припаданню до ніг Путіна і його банди.

Була за кордоном і не раз і не помітила різниці, мабудь вона лише в твоїй уяві, або ти вмієш читати думки. Мій син був у Штатах і тамтешні дуже дивувались, що він не американець. Це все ти піддаєшся путінській пропоганді, що ми тіпа один народ, ми тіпа однакові.

Я пишу українською, а в українській мові "руСкий", "русЬкий" пишеться з одним "с" і означає того, хто жив у Київській Русі, або те, що має відношення до Київської Русі. В українській мові слово "Русь" - це держава, яка була на території нинішньої України. Все що стосується національності сусідньої держави - це росіяни.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

4. Вверх #1264
    Ну, от этого реальность не перестает быть именно такой. Есть регионы, где разговаривают повсеместно на украинском языке, а есть - где на русском. Возьми любую карту выборов, за любой год, на них все хорошо видно.

Совершенно неясно о каких правах ты говоришь. У украиноязычных граждан все права есть, у русскоязычных - их нет. О чем идет разговор?

Уверяю тебя, мне совершенно безразлично, знаешь ты русский язык или нет. И мне совершенно и абсолютно не нужно, чтобы ты его знала. Это твой личный выбор - знать или не знать. С чего вдруг я буду в это вмешиваться. Люди ездят за границу, не зная ни слова на местном языке и ниче.. как-то обходятся. Почему вдруг миллионные города Юго-Востока должны ради тебя одной все немедленно перейти на украинский?
    Чтобы тебе было комфортно? А им? Им может быть и не очень. Именно это ты называешь уважением прав других?
    Собственно, все правильно, ведь как мы уже выяснили, никаких прав у них нет, они есть только у тебя. Право в их доме чувствовать себя хозяйкой.

Причем тут вообще Россия? Россияне могут относиться к своим собственным народностям, как они считают нужным. Вот считают они нужным, чтобы в их республиках наряду с русским был и национальный язык государственным и таки да, он там государственный. Это, конечно, ужасное угнетение.
    Я не знаю, что там считает Путин, но я никогда и ни при каких обстоятельствах не высказывала мысль, что "українці, це недорозвинені росіяни". Это наглая ложь с твоей стороны.

Я таки начинаю думать, что ты плохо понимаешь русский язык, поскольку где ты могла это вычитать в моих постах - ума не приложу. Приведи, плз, примеры или немножко притормози свое чересчур живое воображение...
    То ти ділиш Україну по карті виборів? ))))))))))))))) Якою мовою розмовляють важливо лише для Путіна і то, як привіт для вторгнення в Українуц чи іншу державу. За переписом населення за 2001 рік в Україні жие 68% українців, росіян - (без Криму) 12%. Рідною мовою українську назвали 70% населення і лише 20% населення назвали рідною російську. 10% населення назвали рідною відразу дві мови. Це статистика. А реалії показали, що ми не ділимо людей за мовною ознакою, на що розразовував Путін і деякі рускаязичниє. Обломалось, бо це дурня.

Я говорю про свої права, права українки в Україні на те, щоб чути українську мову. Коли я в Донецьку попаду в лікарню, я маю право почути свій діагноз українською, я маю право не знати мову сусідньої держави і тому, порушивши правила вуличного руху, я маю право, що б мені мої права зачитали українською. Я маю право зайти у крамницю у Донецьку і почути у відповідь українську на моє запитання. ЦЕ моє право, яке мені гарантоване Конституцією, яке постійно порушується. Ось саме про ці права я і кажу. Але росіяни не визнають, що у українців можуть бути свої права на українську мову - це і є твій шовінізм. Ти сама його двесь час доводиш своїми постами. твої пости сповнені зневаги до українства, в них сквозить небажання знати і чути українську, вона тебе дратує. ти ні слова не написала про те, що ТІПА ми двомовна держава і маємо шукати якийсь компроміс, що дійсно українці мають право чути свою рідну мову в своїй рідній державі в будь-якому куточку України. Ти пишеш все навпаки, ти пишеш "Смирись". То ви змиріться, що другої державної не буде.
    все немедленно перейти на украинский?
    ти спеціально мене провокуєш? ДЕ Я ПИсала, що люди мають негайно перейти на українську???

Приведи, плз, примеры или немножко притормози свое чересчур живое воображение...
    Почему вдруг миллионные города Юго-Востока должны ради тебя одной все немедленно перейти на украинский? Чтобы тебе было комфортно? А им? Им может быть и не очень.
    Тому що це Україна, дєтка. І не заради мене однієї, а заради 35 міліонів, як мінімум.
    Последний раз редактировалось Будикка; 18.09.2015 в 21:37.

5. Вверх #1265
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение

Ти тупа? ти глуха? чи ти спеціально мене провокуєш? ДЕ Я ПИсала, що люди мають негайно перейти на українську??? Будь ласка або вибачення або мою цитату в студію!!!!!!!!!!!

.
    Я уже писала, что тебе бы неплохо набраться культуры общения, то, что ты строчить мовой не дает тебе право чувствовать себя здесь вольготно)
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

6. Вверх #1266
    Вы можете приписывать мне что угодно, но конкретных примеров не было приведено ни одного. Если я говорю про конкретные примеры, то это мои слова, а не то, что вы там вычитали из моих постов.
    Еще раз повторяю. Я никогда не отзывалась пренебрежительно об украинском языке. Я никогда не отзывалась пренебрежительно об украиноязычных гражданах. Я не отзывалась пренебрежительно об украинской литературе в целом и даже по отдельности. Я бы и не могла это сделать потому что я их не читала. А у меня нет привычки давать оценку книгам, которые я не читала или фильмам, которые я не смотрела или музыке, которую я не слушала. Я уже не говорю о том, что кроме украинской литературы на украинском языке существует и украинская литература на русском языке, которую я оцениваю весьма высоко.
    Или литература на русском не может считаться украинской? Ну, это как скажете. Мне все равно.
    Дивись, сказати людині, що "ето твої проблєми, якщо тобі в Донецьку прочситають вирок російською і ти ніфіга не зрозумієш" - це і є зневага до мене як до українки. Але у тебе, як у росіянки зміщенні цінності... вони у тебе взагалі є якісь? Є для тебе щось таке, що ти спроможна поважати? Мені здається що ні. Всі твої пости просякнуті зневагою і просто кричать про те, як сильно ви не хочете вчити українську,

Натіка, та мені до дупи чи знаєш ти українську чи ні. Це особиста справа тих російськомовних, які на стільки примітивні, що не спроможні вивчити мову корінного населення. Важливо лише щоб ви одне затямили собі раз і назавжди - ДРУГОЇ ДЕРЖАВНОЇ РОСІЙСЬКОЇ НЕ БУДЕ НІКОЛИ. А там собі як хочете, мені байдуже як ви там між собою шваргочите.

І так... я дійсно погано розумію російську....
    м

7. Вверх #1267
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Я уже писала, что тебе бы неплохо набраться культуры общения, то, что ты строчить мовой не дает тебе право чувствовать себя здесь вольготно)
    а я почуваю себе вольготно? Гаразд підправила. Все рівно в пустоту

8. Вверх #1268
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    а я почуваю себе вольготно? Гаразд підправила. Все рівно в пустоту
    Если ты рассчитываешь на диалог с собеседником - то наверно нужно соблюдать рамки приличия) Или нет?
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

9. Вверх #1269
    Не покидает форум Аватар для ~Amalia~
    Це зразок вашої культури спілкування?

10. Вверх #1270
    Музыкальная пауза.

11. Вверх #1271
    Если ты рассчитываешь на диалог с собеседником - то наверно нужно соблюдать рамки приличия) Или нет?
    Ти берешся мене вчити? Повір, я вже доросла дівчинка і тямлю, що роблю. А ти за моїми опонентами краще поспостерігай і тримай їх у вузді. А то мені пропонуєш почуватись тут принижено, а що пишуть вони не читаєш якось так....

12. Вверх #1272
    Цитата Сообщение от ~Amalia~ Посмотреть сообщение
    Це зразок вашої культури спілкування?
    вона так думає... просто їй не подобається, що я пишу українською, її це дратує

13. Вверх #1273
    А мені подобається що ти пишеш українською мовою. Це наша рідна мова. І мені буде з ким спілкуватися і практикуватися. Будеш мої помилки на українському виправляти)) Тому що після дуже довгої перерви мені важко говорити й писати.

І не звертай увагу на тролів. Подивися як добре українською мовою розмовляє Саакашвілі. І яке в нього гарне виховання. Він перервав інтерв'ю, коли почув гімн України:

Последний раз редактировалось ~Amalia~; 22.09.2015 в 18:07.

14. Вверх #1274
    Государь ВсеЯ... Аватар для ЦАРb
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Так це Ви...Ви Цар, у Вас здібності, цікавість, розуміння...А у Ваших опонентів лише дурний і нічим не підкріплений гонор...Ну що з них візьмеш? Аналізи і то досить не якісні...і на добрива не годяться. Прикро, звичайно, але такі остолопи живуть рядом з нами і не просто живуть, а ще й гадять, портять настрій
    Неа, просто Царь.., або - Гетьман!
    ЗЫ, Вообще-то в кругу моих знакоміх много таких же "царей". Но это жалкое подобие того что было до переворота 17 года. Взять того же Булгакова(который писатель), обыкновенный врач лечивший сифилис ртутью и морфием(ну не было тогда антибиотиков, не было..) знал 5 языков и великолепно играл на музыкальных инструментах. Его духовный отец отец Михаил Бутовский знал 18 языков. Тому я дотримуюсь думки що треба знати як можно більше, і мов це теж стосується.
    Ось і смоктанув Сцікло у Хуйла.....

15. Вверх #1275
    13 md house Аватар для Don Juan
    я не ти, я не боюсь брати на себе відповідальність, це лише росіяни перекладують з хворої башки на здорову.

Але ти можеш зашорювати і далі свої прекрасні очі і думати ,що це путін чи то порошенко у всьому винуваті, це твоя особиста позиція і, на жаль, вона далека від істини.

Ні, по регіонах тут ділити нічого, ми українці в своїй основній масі однакові. Візьми, наприклад пісні з різних куточків україни - вони всі, в основному журливі, тянучі, все про боротьбу. Візьми літературу - українцям вона зрозуміла і близька, і хозяйновитість у нас українців одна, а у росіян інша, ми все під себе гребемо, а ви душа на розпашку. Ми різні, як би це тобі не хотілось визнавати. Українці завжди будуть лаяти свою владу, завжди будуть нею невдоволені, навіть самою ідеальною, і ми, українці, вас абсолютно не розуміємо у вашому рабському припаданню до ніг Путіна і його банди.

Була за кордоном і не раз і не помітила різниці, мабудь вона лише в твоїй уяві, або ти вмієш читати думки. Мій син був у Штатах і тамтешні дуже дивувались, що він не американець. Це все ти піддаєшся путінській пропоганді, що ми тіпа один народ, ми тіпа однакові.

Я пишу українською, а в українській мові "руСкий", "русЬкий" пишеться з одним "с" і означає того, хто жив у Київській Русі, або те, що має відношення до Київської Русі. В українській мові слово "Русь" - це держава, яка була на території нинішньої України. Все що стосується національності сусідньої держави - це росіяни.
    Россияне те, кто живут в России, русские могут жить где угодно. Это те кто говорит и думает на русском. Хватит уже мешать эти понятия. И с Путиным притормози, утомила уже лепить его кругом. Какая пропаганда, у меня только украинские каналы показывают уже много лет, да и телек последнее время смотрю очень редко, чего и тебе советую. А то у тебя речь прямо как с экрана телевизора льется...Кстати в отличии от тебя я не берусь говорить от имени всех и тебе не советую.
    И еще меня радует, что я не куркуль и не гребу все под себя, а могу поделиться и с другими. Так что ты отметила не самую лучшую черту украинцев.))))
    Последний раз редактировалось Don Juan; 19.09.2015 в 07:41.

16. Вверх #1276
    User banned
    Тут для багатьох українська мова, як червона ганчірка для бугая

17. Вверх #1277
    Не покидает форум Аватар для fb_ua
    русские могут жить где угодно. Это те кто говорит и думает на русском.
    это шедеврально!
    продолжим последовательность:
    те, кто говорит и думает по-английски - англичане?
    те, кто говорит и думает по-испански - испанцы?
    те, кто говорит и думает по-французски - французы?
    и т.д.

что ни говорите, а кацапы просто больны нацизмом))
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

18. Вверх #1278
    User banned
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    это шедеврально!
    продолжим последовательность:
    те, кто говорит и думает по-английски - англичане?
    те, кто говорит и думает по-испански - испанцы?
    те, кто говорит и думает по-французски - французы?
    и т.д.

что ни говорите, а кацапы просто больны нацизмом))
    Але будуть плюватись, істерити та ніколи цього не визнають... Та дай їм можливість - німецькі концтабори у війну, для українців були б іще раєм...патологічна ненависть до України.

19. Вверх #1279
    Россияне те, кто живут в России, русские могут жить где угодно. Это те кто говорит и думает на русском. Хватит уже мешать эти понятия. И с Путиным притормози, утомила уже лепить его кругом. Какая пропаганда, у меня только украинские каналы показывают уже много лет, да и телек последнее время смотрю очень редко, чего и тебе советую. А то у тебя речь прямо как с экрана телевизора льется...Кстати в отличии от тебя я не берусь говорить от имени всех и тебе не советую.
    И еще меня радует, что я не куркуль и не гребу все под себя, а могу поделиться и с другими. Так что ты отметила не самую лучшую черту украинцев.))))
    Нема такого слова "русский" є слово росіянин. А як там в Росії пишуть, то то їхня справа.

20. Вверх #1280
    Цитата Сообщение от ~Amalia~ Посмотреть сообщение
    А мені подобається що ти пишеш українською мовою. Це наша рідна мова. І мені буде з ким спілкуватися і практикуватися. Будеш мої помилки на українському виправляти)) Тому що після дуже довгої перерви мені важко говорити й писати на ньому.

І не звертай увагу на тролів. Подивися як добре українською мовою розмовляє Саакашвілі. І яке в нього гарне виховання. Він перервав інтерв'ю, коли почув гімн України:

Саакашвілі порадував, а хлопчик на задньому плані - ні.

Я теж розмовляю забрудненою мовою і мене син постійно критикує і виправляє. Раз запитала, то відразу виправлю: розмовляють лише українською, на українській - ні. Людина мовою володіє, - ось звідси і відштовхуйся. Нашу мову надто довго кальквали і ми звиклити її перекладати як аналог. Але в українській мові речення будуються зовсім інакше. Але якщо будеш розмовляти. то дуже швидко підчистиш. Я теж при совєтах перейшла на російську. бо називали мене кугуткою, а я хотіла бути як всі. Але дома ми завжди були україномовними і коли в моєму оточенні почали переважати україномовні люди, це з часів відокремлення, то по краплинці вичищаємось....))))))))))))))

Закрытая тема
Страница 64 из 87 ПерваяПервая ... 14 54 62 63 64 65 66 74 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права