згідно«Положення про дошкільний навчальний заклад», затвердженого постановою КМУ №305 від 12.03.2003 р., п. 6 якого, встановлює порядок прийому дітей до дошкільного навчального закладу: «Прийом дітей до дошкільного навчального закладу здійснюється керівником протягом календарного року на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, медичної довідки про стан здоров’я дитини, довідки дільничного лікаря про епідеміологічне оточення, свідоцтва про народження».
Пишите официальное заявлние:
"ЗАЯВА
Я,........., прошу прийняти мою дитину, ....... року народження, до ДНЗ № ..., згідно«Положення про дошкільний навчальний заклад», затвердженого постановою КМУ №305 від 12.03.2003 р., п. 6 якого, встановлює порядок прийому дітей до дошкільного навчального закладу: «Прийом дітей до дошкільного навчального закладу здійснюється керівником протягом календарного року на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, медичної довідки про стан здоров’я дитини, довідки дільничного лікаря про епідеміологічне оточення, свідоцтва про народження».
Всі документи, які необхідні для прийому моєї дитини до Вашого дитячого навчального закладу, додаю до даної заяви."
Так что теоретически "путевка" никаким законом не регулируется, а вот криминальный кодекс Украины существует:
Стаття 183. Порушення права на отримання освіти
1. Незаконна відмова у прийнятті до навчального закладу
будь-якої форми власності -
карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних
мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні
посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Обязательно покажите его заведуйщей, скажите, что прийдется писать жалобу В Министерство образования (а лучше в прокуратуру),
Т.К. Детский сад не что иное как ,ДОШКОЛЬНОЕ УЧЕБНОЕ ЗАВЕДЕНИЕ!

Тема:

Странен статус путевки: ставят в очереди в районо, потом выдают путевки, которые не регламентированы законодательтвом, а что потом я узнаю...

Социальные закладки