| ||
Тема: А Вы националист?
Последний раз редактировалось Igor28; 21.06.2011 в 21:59.
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
О! Який хитророзумний з "yevgen2000"! Я вітаю мудрість Швейцарського народу і його уряду за дальнозоркість, які заборонили будівництво "мінаретів" в Швейцарії. А якби сталось навпаки? І всіх жінок накрили паранджою? У Франції заборонили жінкам ходити під паранджою!
Куди ви тягните один і єдиний національний титульний народ Християнської Київської Русі - сучасної Росії, України і Біларусі відвергаючи націоналізм як Націонльну Ідею Народів світу серед інших і в собі. "Але стережіться, щоб ця свобода ваша не послужила на спотикання дпя немічних.» (1 Кор. 8; 9).
Гордыня - смертный грех.
10. Два чоловіки до храму ввійшли помолитись, один фарисей, а другий був митник.
11. Фарисей, ставши, так молився про себе: Дякую, Боже, Тобі, що я не такий, як інші люди: здирщики, неправедні, перелюбні, або як цей митник.
12. Я пощу два рази на тиждень, даю десятину з усього, що тільки надбаю!
13. А митник здалека стояв, та й очей навіть звести до неба не смів, але бив себе в груди й казав: Боже, будь милостивий до мене грішного!...
14. Говорю вам, що цей повернувся до дому свого більш виправданий, аніж той. Бо кожен, хто підноситься, буде понижений, хто ж понижається, той піднесеться.
Коли людина не помічає, що сама прийняла позицію того фарісея, який принижував іншу людину, так само і "агностик" принужує християн!
Наслідки від цього ведуть до розуміння прийнятя життя по принципу відповіді йому "sklif": "Та ладно,
какие там христиане?
Именно ханжество лежит в основе современной "успешности в жизни" - употреби ближнего, пока он не употребил тебя,
имхо, конечно."
Не засмітжуйте тему, як деякі храм Божий.
[QUOTE=Dema;21073671]Национализм - это навроде религиозной секты....
У вас практично все "навроде" повтоюючи це слово. А як ви сприймаєте свій антинаціоналізм?
Націоналізм - дух національного патріотизму! А що означає у вас?
Социальные закладки