|
По кассации тоже.
Нужно в обязательном порядке узнать зарегистрирована ли кассационная жалоба.
На официальном сайте Вищиого спецiалiзованого суду України з розгляду цивiльних i кримiнальних справ указано:
....У зв’язку з наведеним дізнатися про справи, призначені до розгляду в касаційній інстанції судовою палатою у цивільних справах, можна виключно на офіційному веб-сайті Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у розділі «Інформація для громадян» та на головній сторінці або за телефоном довідкової інформації: (044) 253-11-41.
Так вот по этому телефону (044) 253-11-41 - всё время занято, и в обеденный перерыв занято, ночью, я думаю, тоже будет занято. Как всё таки дозвониться им можно?
Добрый день господа и дамы
Такая ситуация. Вчера на Таирово грохнулась электрическая подстанция... умирала она "долго и нудно" напряжение в сети нормально так прыгало.. прыгало оно прыгало и потухло. Вот буквально 10 минут назад включили сеть.. в результате - телику кирдык, одному компу кирдык... и на закуску навернулся холодильник
Грешить я могу только на то, что вчера были перепады напряжения.
Вопрос - есть какие то реальные законные инструменты/рычаги давления шоб с кавота содрать ущерб?
Вся погоревшая техника уже не на гарантии.
Дякую.
А нас рать!!!
Попробуйте позвонить по этим телефонам
Ищу зарплатодателя! Работодателей просьба не беспокоить!
Я это и сам понимаю![]()
чья экспертиза? вот куда мне сейчас нужно обратится чтобы кто-то там приехал и сделал заключение которое будет законно? И куда потом конкретно топать с этой экспертизой? На какой законодательный документ мне ссылаться, если таковой имеется и т.д.... ОБЛЭНЕРГО большое предприятие, можно годами по кабинетам шастать.
В тоже время, я прекрасно понимаю, что это зря потраченное время.. но тем не менее я хочу знать есть ли у меня шансы?
Ваш ответ меня не удовлетворилно все равно спасибо
З.Ы. Или подскажите к кому можно обратится с таким вопросом, за деньги? Понимаю - тут мне никто ничего не должен. Я готов заплатить за четкий ответ на мой вопрос. Мне нужна вся последовательность.. начинаем с этого и заканчиваем судом.
Последний раз редактировалось Rasta_maN; 16.05.2011 в 18:02.
А нас рать!!!
це добре, просто спочатку питання було сформульовано дещо інакше
ну, тут воно все згадується досить докладно, а рішення Приморського немає часу вже шукать, може хтось знайде, бо Вам воно теж не завадило б
п.с. чинні конкретні адреси 2Гіс знає.
п.п.с. о, згадав! воно зветься "реле напруги"![]()
Последний раз редактировалось audit_n; 16.05.2011 в 20:54.
Подскажите пожалуйсто,какой процент налога должен платить рядовой парикмахер,это зависит от зарплаты ?
налог с доходов физических лиц - 15 %, но
Если общая сумма таких доходов, полученных в отчетном месяце, не превышает 10-кратного размера минимальной заработной платы, установленной
на 1 января налогового года (в 2011 году — 9410 грн.), применяется ставка 15 %. Сумма превышения облагается по ставке 17 %,
Подробнее:
http://www.nibu.factor.ua/info/pnalog/nsl_stavka/
Последний раз редактировалось птица-Моа; 16.05.2011 в 18:52.
Добрый вечер,подскажите пожалуйста,если работа связана постоянно с компьютером, по трудовому законодательству положены три дня к отпуску?
Ви спочатку в працедавця спитайте, за який саме податок йде мова, бо багато перукарень на єдиному податку зараз, так що там теж можуть бути нюанси
(а з найманих працівників, крім ПДФО ще й ЄВСС сплачується)))
кажуть, що працівникам, які працюють на електронно-обчислювальних та обчислювальних машинах (до них належить і персональний комп'ютер) і яким тривалість щорічної відпустки не визначено іншими актами законодавства, надається право на щорічну додаткову відпустку за особливий характер праці тривалістю до чотирьох календарних днів згідно з підрозділом "Інші види виробництв" розділу XXII "Загальні професії за всіма галузями господарства" (п.58) Списку виробництв, робіт, професій і посад працівників, робота яких пов'язана з підвищеним нервово-емоційним та інтелектуальним навантаженням або виконується в особливих природних і геологічних умовах та умовах підвищеного ризику для здоров'я, що дає право на щорічну додаткову відпустку за особливий характер праці, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.11.97 р. № 1290 (у редакції постанови від 13.05.2003 р. №679 із змінами, внесеними постановою від 16.12.2004 р. №1674)
Последний раз редактировалось audit_n; 16.05.2011 в 19:17.
если 980 грн - уже с вычетом налогов, то 15 % от 1230 грн = 184, 5 грн.
значит еще и
audit_n
ЄВСС - Единый взнос на социальное страхование(а з найманих працівників, крім ПДФО ще й ЄВСС сплачується)))
http://www.e-kramatorsk.com/novosti-zakonodatelstva/585-edinyj-socianyj-vznos-s-1-janvarja-2011-g
Последний раз редактировалось птица-Моа; 16.05.2011 в 20:48.
Подскажите, пожалуйста, в этом году моя дочка выпускается из детского сада. К сожалению летом за ней некому присмотреть, а заведующая в детском саду наотрез отказывается ее оставить в саду на лето. Есть ли какой-то нормативный акт, предусматривающий данную ситуацию?
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=2628-14
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=305-2003-%EF
Почитайте на досуге. Но хочу Вам сказать, что если в Положении о Вашем д.садике не указана обязанность воспитывать детей до конца летнего периода, они естественно вполне правомерно отказывают Вам в такой услуге, так как режим работы д.садов устанавливается в каждом конкретном саду отдельно.
С ув.Адвокат
положення11. За дитиною зберігається місце в дошкільному навчальному закладі державної та комунальної форм власності у разі її хвороби, карантину, санаторного лікування, на час відпустки батьків або осіб, які їх замінюють, а також у літній оздоровчий період (75 днів). 12. Відрахування дитини з дошкільного навчального закладу державної та комунальної форми власності може здійснюватись:
за бажанням батьків або осіб, які їх замінюють;
на підставі медичного висновку про стан здоров'я дитини, що виключає можливість її подальшого перебування у дошкільному навчальному закладі даного типу;
у разі несплати без поважних причин батьками або особами, які їх замінюють, плати за харчування дитини протягом двох місяців.
Адміністрація дошкільного навчального закладу зобов'язана письмово повідомити батьків або осіб, які їх замінюють, про відрахування дитини не менш як за 10 календарних днів.
Забороняється безпідставне відрахування дитини з дошкільного навчального закладу.
а може ще й 50% від єдиного податку додали )))
Социальные закладки