Тема: Новости с Западной Украины! II

Ответить в теме
Страница 603 из 1130 ПерваяПервая ... 103 503 553 593 601 602 603 604 605 613 653 703 1103 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 12,041 по 12,060 из 22594
  1. Вверх #12041
    Постоялец форума Аватар для FCKL
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    ??? и это тоже украинский язык?
    головне що українська розкладка
    російське слово жидобандерівської розкладкою можна писати

2. Вверх #12042
    Не покидает форум Аватар для лакмус
    Цитата Сообщение от мартиняускас Посмотреть сообщение
    все ніяк "новоросам" Галичина спокою не дає...
    Ну, ОК, порадую ще, аби не скучали...
    А то вже витягують побрехеньки сторічної давнини, написані такими ж "інтелектуалами", як і деякі присутні на цьому форумі "новороси"
    У центрі Львова вулиці замощують бруківкою
    Вулиці центральної частини Львова повертають до їхнього історичного вигляду: підрядники знімають шар асфальту та проїжджу частину замощують бруківкою. Про це 1 липня на брифінгу повідомив головний спеціаліст відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Мельник.

Зокрема, таку «процедуру» провели на вул. Скельній (вартість робіт 97 тис. грн), вул. Грушевського (86 тис грн), частково на вул. Зеленій (100 тис. грн) та на вул. Вороного.

Нині замощують на площі Старий Ринок. Тут мають покласти близько 1050 кв м бруківки, яку взяли з вул. Городоцької. Працівники ШРП Галицького району почали роботу минулої суботи і обіцяють закінчити – до 1 серпня цього року. Вартість робіт – 370 тис. грн.

«Бруківку взяли з тих ділянок, де буде плиточне покриття. Старий Ринок облаштують цією бруківкою від вул. Чорноморської до виходу на вул. Б.Хмельницького, вул. Пильникарську, вул. Ужгородську», - зазначив Ігор Мельник.

За його словами, на вул. Пильникарській кластимуть колотий камінь, та мозаїку, яку вилучили під час ремонтних робіт на вул. Стрийській та вул. Кульпарківській.
    Хорошо западенцы пощипают госбюджет... А потом будут чваниться европейскостью Львова..
    Бойся равнодушных

3. Вверх #12043
    Цитата Сообщение от лакмус Посмотреть сообщение
    Хорошо западенцы пощипают госбюджет... А потом будут чваниться европейскостью Львова..
    тобто міського бюджету в нас не існує?
    всьо тягнемо з Одеської металургії?

4. Вверх #12044
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от FCKL Посмотреть сообщение
    головне що українська розкладка
    російське слово жидобандерівської розкладкою можна писати
    главное то, что думаешь ты на русском, и только потом переводишь.
    потому такие ляпы случаются.

5. Вверх #12045
    моя рідна мова українська
    чого мені російською думати?

6. Вверх #12046
    User banned
    моя рідна мова українська
    чого мені російською думати?
    а ты шо стесняешься,у нас так все политические евреи думавают.

7. Вверх #12047
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    главное то, что думаешь ты на русском, и только потом переводишь.
    потому такие ляпы случаются.
    Я, кстати, тоже считаю, что данный форумный персонаж - русскоязычный в обычной, не форумной жизни...
    /* мерзко хихикает */

8. Вверх #12048
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Я, кстати, тоже считаю, что данный форумный персонаж - русскоязычный в обычной, не форумной жизни...
    якщо навіть за статтями місцевого ідеолога Новоросії, російськомовних на півдні 60%, того чого у серці западенщини - Львові, мені бути російськомовним?

9. Вверх #12049
    Мистер Сарказм

Сомнительно. Да и какая разница?

якщо навіть за статтями місцевого ідеолога Новоросії, російськомовних на півдні 60%, того чого у серці западенщини - Львові, мені бути російськомовним?
    Согласен.
    Слава українським українцям української України!

10. Вверх #12050
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Знаете, я же с ними общаюсь изредка.. Уж очень они условно украиноязычные..
    Помню, сидела я как-то с мамашей мальчика из области, а дети наши сдавали вступительные экзамены..
    Так вот, на вполне приличном русском языке она меня уверяла, что она украиноязычная..И явно считала, что говорит по-украински..
    До сих мне интересно, что же она понимала под украинским языком
    /* мерзко хихикает */

11. Вверх #12051
    Не покидает форум Аватар для KATERINA_KOTIA
    якщо навіть за статтями місцевого ідеолога Новоросії, російськомовних на півдні 60%
    Это совсем не означает, что остальные 40 % - украиноязычны.
    И, истчо раз - никто не требует, что бы во Львове все были русско или еще как то там язычны, мы - не вы, дурью не маемся, не лезем с идиотскими указаниями на каком языке кто должен разговаивать типа "Думай украинскою.." )
    Боже, храни Одессу! (с)

12. Вверх #12052
    Цитата Сообщение от KATERINA_KOTIA Посмотреть сообщение
    И, истчо раз - никто не требует, что бы во Львове все были русско или еще как то там язычны, мы - не вы, дурью не маемся, не лезем с идиотскими указаниями на каком языке кто должен разговаивать типа "Думай украинскою.." )
    Костусєв, Азаров, Табачник, Янукович продовжують утиски російської мови в Одесі?

13. Вверх #12053

Сьогодні, 3 липня, у Львові на Вулецьких пагорбах урочисто відкрили пам’ятник польським професорам, яких розстріляли тут у 1941 році. Основна ідея пам’ятника – це арка з камею та десяти кубів з римськими цифрами, які символізують десять заповідей Божих, причому куб з цифрою «V» («Не убий») порушений.

На урочистості приїхали чимало представників із польської сторони, зокрема і президент Вроцлава Рафал Дуткєвіч.

Урочистості відкривав ректор НУ «Львівська політехніка» Юрій Бобало, який у своєму вступному слові розповів історію подій, нагадав, що серед цих розстріляних - такі відомі особистості, як професор Казимир Бартиль (був ректором «Львівської політехніки»), професор Володимир Круковський, Роман Віткевич, Антоні Цєшинський, Антоні Ломніцький та ін.

«Знищено людей, які займалися хімією, математикою, інженерією, медициною, тобто тих, хто мав приналежність до інтелігенції, - зазначив Юрій Бобало. – Трагедія Вулецький пагорбів – незагоєна рана нашої нової історії. Це той випадок, коли час не лікує».

У своєму виступі міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що в місті мешкали багато народностей, але жили мирно і привітно, ніхто не очікував, що може принести німецький режим. «Інтелігентні, розумні люди завжди становлять небезпеку для тоталітаризмів, адже є джерелом правдивих знань. Тоталітарні режими завжди знищували мудрих людей», - зазначив міський голова Львова.

Президент Вроцлава Рафал Дуткєвіч сказав, що цей пам’ятник є добрим знаком дружби між українцями і поляками. «Наука немає національностей, хоч виражається мовою, яка немає окремого народу», - сказав він.

17 липня у Львові відбудеться єдиний в Україні концерт гуртів MONO (Японія) та «New Century Classics» (Польща). Місце проведення - Львівська обласна філармонія.

Про це ZAXID.NET повідомили організатори. MONO, завдяки любові до динамічного поєднання гучної та тихої гри, часто відносять до пост-рокових музикантів.

MONO (часто йдуть під тегами "Modern Classical" та "Instrumental Post Rock") сформувалися на початку 1999 року гітаристом та композитором Такаакіра Ґото / Takaakira Goto та його другом-гітаристом Йода / Yoda. Незабаром до них приєдналися басистка Тамакі Куніші / Tamaki Kunishi і барабанщик Ясунорі Такада / Yasunori Takada.

14. Вверх #12054
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от лакмус Посмотреть сообщение
    Дякую, що радієте за своїх співвітчизників
    Оскільки вам явно небайдужа доля Галичини, додам ще одну новину із західної України

У Львові для літніх людей проведуть волонтерський табір

Вперше у Львові для людей літнього віку стартує літній волонтерський табір. З 23 до 31 липня учасники перебуватимуть в с. Вовків Пустомитівського району Львівської області.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Під час табору волонтери матимуть можливість ознайомитися з історичними місцями с. Вовків, Товщів, Раковець Пустомитівського району, взяти участь у суспільно-корисних роботах, зможуть поділитися власним досвідом в різних галузях. В рамках заходу буде організовано майстер-класи народних майстрів, налагоджено співпрацю з місцевими мешканцями свого віку.

«Людина проживає різні періоди свого життя: дитинство, юність, молодість, зрілість, старість. В кожний з них вона прекрасна по-своєму. Життя літніх людей, яку золота осінь. Люди, які прожили життя, мають, великий досвід і готові ним поділитися. Ми турбуємося про старших людей і готові зробити їхнє життя яскравішим», - каже координатор заходу Людмила Гришко.

Ініціаторами табору виступили Громадське об’єднання «Інститут громадського лідерства», Об’єднання «Самопоміч»,ГО «Калиновий рай».

Нагадуємо, ІГЛ реалізовує проект «Навчально-освітня програма «Золоті роки», а об’єднання «САМОПОМІЧ» впровадила програму «Центри спілкування людей літнього віку» та «Групи здоров’я після 50».

15. Вверх #12055
    Постоялец форума
    Знаете, я же с ними общаюсь изредка.. Уж очень они условно украиноязычные..
    Помню, сидела я как-то с мамашей мальчика из области, а дети наши сдавали вступительные экзамены..
    Так вот, на вполне приличном русском языке она меня уверяла, что она украиноязычная..И явно считала, что говорит по-украински..
    До сих мне интересно, что же она понимала под украинским языком
    Судя по всему, непросто быть "новороссом"...
    Я вас точно так же на чистом русском могу уверить, что я украиноязычный
    По всей видимости, в сложное "новоросское" сознание не помещается нехитрая мысль о том, что человек может просто знать два языка

16. Вверх #12056
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от KATERINA_KOTIA Посмотреть сообщение
    Та то однозначно...
    На півдні України 60% російськомовні, інші 40 % розмовляють китайською...
    Точно!

17. Вверх #12057
    Не покидает форум Аватар для GoshaD
    Не у всех так форматирует мысли знание украинского языка как у ,малоуважаемого мною, мартиняускаса.
    И это правда.

18. Вверх #12058
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от GoshaD Посмотреть сообщение
    Не у всех так форматирует мысли знание украинского языка как у ,малоуважаемого мною, мартиняускаса.
    И это правда.
    Ви навіть не уявляєте собі, наскільки важлива для мене ваша думка з цього приводу

19. Вверх #12059
    Про-Куратор Аватар для Капитан-Грей
    ...интересно, отмечают на З.У. день Флота Украины?
    Жизнь карантин у входа в Рай.

20. Вверх #12060
    Цитата Сообщение от Капитан-Грей Посмотреть сообщение
    ...интересно, отмечают на З.У. день Флота Украины?
    топимо в Дністрі макети російських кораблів

Ответить в теме
Страница 603 из 1130 ПерваяПервая ... 103 503 553 593 601 602 603 604 605 613 653 703 1103 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права