Сообщение от
Bivaliu
Гаразд, згоден, з Вами спорити як... Не буду приводити цей вислів, бо "забанят"...
От дам відповідь на цю (чергову) нісенітницю і все. Від мене діалогу більше не очікуйте.
Ви передаєте чиюсь маячню, або зумисну дезінформацію.., можливо й не усвідомлюючи це... При чому тут тарифи та ще й фашистські? Ви підтверджуєте цим слова путлера та путленят щодо того, що у нас править "фОшистська фунта"??
Ви зовсім не уявляєте собі що таке міжнародні економічні угоди і що таке міжнародне право. Вуйку, не потрібно кожний рік нікуди їздити. В ухвалених раніше угодах чітко прописано хто, куди, коли і скільки повинен поставити та за якою ціною. Обумовлена і відповідальність сторін за зрив поставок. Росія не тільки повністю залежна від цих поставок, вона ще й накриється мідним тазом, якщо її за щось оштрафують...
Тут залежність "обоюдна", але якщо Европа померзне, але і не заплатить, то Росія просто здохне!
Пока ми тут переписувались он вже 5-й борт сів... Вуйку, у Вас погана риса. От є певна категорія людей, котрим якщо нічим крити, то вони намагаються розширити тему (поле для маневрів), вплести в канву розмови щось з того, що до неї не ліпиться, але можливо дасть додаткові "козирі"... Це щось на кшталт, як в "совку", коли потрапляли у словесний тупик, то запускали вислів - "а у вас негрів вішають"...
Вуйку, хреновий з Вас провокатор, рівень не відповідає. На майдані гинули не задля того щоб "економити", а задля того, щоб злодюг позбавитись. Майдан не висовував жодних економічних вимог. До речі, я там побував, що дає мені право так казати, а не словами з "кисельов-ТВ"... А економити потрібно, ми бідна країна і у нас війна з кацапнею триває...
Вуйку, у Іісуса був такий апостол Фома, який також ні в що не вірив. А от ми тримаємось вже 2 роки, лише дякуючи зовнівшній допомозі.
Бувайте, не насмілююсь більше затримувати Вашу увагу, як кажуть по-сучасному? "Давай до побачення..."
Бо інакше це буде тривати без кінця...
Социальные закладки