|
И среди силовиков есть достаточно порядочных людей, которые в добавок и знают очень много !
Відставний генерал міліції готовий вивести на вулиці загони для захисту
Генерал міліції, колишній начальник Управління МВС у Черкаській області та в.о. начальника УСБУ регіону Микола Каплій дає три дні владі й силовикам області для того, щоб вони прийняли рішення, яке б знизило розпалювання емоцій в суспільстві. Про це Микола Каплій повідомив у коментарі «Прочерку».
– Днями я хотів поговорити з нинішнім начальником УМВС в Черкаській області Ліпандіним. Проте він кинув слухавку. Це неправильно, але, очевидно, він не розуміє ситуації. Опісля я говорив і з головою обласної ради і з керівництвом СБУ в області Володимиром Криленком, якого вчора звільнили. Можу сказати, що дурниць Криленко не робив. Його відомство займалося специфічними справами, які відносять до компетенції СБУ. І неможливо порівнювати черкаське керівництво цих двох відомств – МВС і СБУ, – зауважив Микола Каплій.
Після перемовин Каплій вирішив почекати три дні. Каже, якщо влада з міліцією не прийде до якоїсь думки, то «буде біда».
– Декому слід зупинитися. Оті організовані захвати і звільнення облдержадміністрації… У 2004 році, коли деякі гарячі голови закликали штурмувати владу в Черкасах, я став між міліцією і народом. Нині ж, коли 23 січня був так званий штурм ОДА, який нібито організувала опозиція, я саме возив дитину на лікування за кордон. Якби я знав про цей «штурм», то знову б намагався спинити це! Бо насправді ніякого захвату влади не було. Це було інсценування! – переконаний Микола Каплій.
Зараз генерал міліції Каплій стверджує, що має інформацію про «речі, які особисто творив Ліпандін, про людей, яких привозили для провокацій в Черкаси, про те, де вони базувалися».
– А ще я знаю, як підставляли черкаську міліцію. І про все це я хотів поговорити з Ліпандіним. Треба зупинитися! Свою позицію я озвучував і голові обласної ради. Бо ці «штурми» були організовані тими. Я знаю людей, – запевнив Микола Каплій.
На уточнююче питання він підтвердив, що має на увазі владу.
– А ці, черкаські, повелися на все це… – скрушно зауважив Микола Каплій.
Після того, як спливе час, який генерал дав владі й міліції, щоб виробити якесь рішення для нормалізації ситуації на Черкащині, Каплій навіть готовий організувати і вивести людей для захисту своїх прав.
– Після усіх цих безчинств я мав розмови з людьми, які готові захистити черкащан. Це і афганці, і прості громадяни. Я розраховував на 10 тисяч. Вже зараз готові вийти більше! При цьому я знаю абсолютно точну кількість міліціонерів на Черкащині. Тож якщо міліцейське керівництво і влада не почує громадян, ми вийдемо усі на вулицю! І ми не будемо громити щось, захоплювати якісь будівлі. Але я знаю, як організувати людей. Крім того, як я говорив раніше, якщо я звернуся до міліціонерів, то 40% одразу перейде на сторону народу, – підкреслив Микола Каплій.
ht tp://provce.ck.ua/
Если слой бастующих (это Ваше) духовных педерастов(это наше, про майдаунов) исчезнет, то Украине только легче станет.Есть в любом государстве иные "институты" достижения своих целей в его улучшении. А Украине и остальным развитым странам навязывают решения отталкивающие эти государства в их развитии назад. Потому как "кому-то" очень невыгодно, что всё у нас стало налаживаться.
![]()
http://ukrnod.org/byvshij-pomoshhnik-ministra-finansov-ssha-protesty-v-ukraine-organizovany-cru/Пол Крейг Робертс убежден, что США и ЕС изначально сотрудничали в попытке уничтожить независимость Украины и сделать страну марионеткой, которая слушается ЕС.
«Для руководства ЕС приоритетом является расширение ЕС. Для Вашингтона, цели куда более прагматичные – США рассматривает Украину как объект для грабежей в лице американских банков и корпораций, чтобы впоследствии затащить Украину в НАТО. За счет Украины, Вашингтон получит пространство для большего размещения военных баз вблизи России», — пишет специалист.
Эксперт полагает, что сейчас в мире существуют три страны, которые стоят на пути к мировой гегемонии Вашингтона, – это Россия, Китай и Иран и каждая из этих стран является помехой для американских властей: «США будет применять разные инструменты, что бы устранить их с этого пути. В первую очередь это подрыв их суверенитета, что приведет к дестабилизации всей политической системы. Дополнительным инструментом давление США будут размещение военных баз рядом с этими странами. Последствием такого шага будет их принуждение к воли Вашингтона».
Говоря о проблеме, которая в последнее время возникла между США и ЕС в отношении Украины, бывший помошник министра финансов США связал ее с пониманием европейцами, что «захват» Украины является прямой угрозой для России, которая может сократить поставки нефти и природного газа в Европу. Именно по этой причине ЕС в последнее время призывает остановить провоцирование протестов в Украине.
«Украинский народ думает, что он борется за независимость, но он не понимает, что мчится на всех парах в объятия Вашингтона. Я когда-то думал, что другие народы не так наивны как население США. Но я ошибался. Западные украинцы более наивны, чем американцы. Управлять кризисом в Украине очень легко. Неконсервативный заместитель госсекретаря Виктория Нуланд сказала Национальному пресс клубу в Вашингтоне 13 декабря 2013 года, что США «инвестировали» $5 млрд. долларов на пропаганду в Украине. Кризис лучше всего закрепился в Западной Украине, где существуют романтические идеи, о российском притеснении, к этому же нужно отметить, там мало русских по сравнению с восточной Украиной», — отмечает Пол Крейг Робертс.(
Какие бравые эти хлопцы-Беркутята!
Смотрите как тщательно они выполняют свой долг перед Отечеством!
Слава Путлеру!
Путлер капут!
Социальные закладки