:xlop-xlop: :xlop-xlop:Сообщение от Кандрат Касьяныч
|
:xlop-xlop: :xlop-xlop:Сообщение от Кандрат Касьяныч
Вам,это кому?Сообщение от Iрися
Т.е.,если Партия Регионов или другая,согласилась бы выделить деньги на проведение подобного референдума,вы были бы не против? Скажите,а разве не для оправдание денежных затрат проводится сбор подписей за проведение референдума? Если вопрос волнует многих граждан,то гос-во обязано потратить деньги на проведение референдума.Вы так не считаете?
Вам в двоём очень мило, голубки? :lol: Но только не вам решать кем мне быть и что делать... :PСообщение от IgorD
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
(S.O.A.D. - "Lonely Day")
Да,а еще лучшая отдушина - физ-ра.Сообщение от Vegan Dark
![]()
Это да... это тоже было... )))
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
IgorD,Ну чому ж... Ви ж не зазначали, в яких ситуаціях я не повинна писати заяви в деканат.не хочется вас оскорблять,но у предположить,что языковое разделение необходимо на предметах,которые специализируются на языках,может только недалекий человек.
До того ж, якщо Ви англійську мову вивчали виключно англійською?! Чому я не можу вивчати російську мову як іноземну українською мовою викладання?! Чи це для Вас нонсенс?! Чому?!
Знов ж таки не для всіх.Так и вопрос в том,что в случае введения русского-вторым гос. языком,требование "В ВУЗе обучение ведется на гос.языке будет выполнено."
До того ж, я говорю не про якісь перспективі далеки, а про те, що відбувається зараз. Чому СЬОГОДНІ університети позбавляють мене права навчатися рідною ДЕРЖАВНОЮ мовою?!
Відповідаю Вам Вашими ж словами:Если в группе два-три человека,которые хотят слушать на украинском,то,соответственно 10-15,которые хотят русский.Почему 10-15 человек должны страдать из-за 2-3?
А почему яйцами должны быть русскоязычное население Украины?Чем мы хуже вас?Мы работаем на Украину,платим налоги в бюджет.Чем вы лучше и кто будет судить?А можна запитати, якщо ця людина поїде вступати до Москви, їй також дозволять навчатися своєю рідною мовою?!В России ведется преподование на местных языках,если кол-во людей,которые говорят на этом языке больше тех,кто говорит на русском.Например Татарстан.
А чому всі питання має вирішувати референдум?! Нашій державі, що робити нема чого?! Чи в нас грошей забагато. От я хочу зхробити Одесу столицею Укоаїни. І багато хто хоче. давайте проведемо референдум. А ще я хочу відмінити зими, давайте також влаштуємо референдум.Если вы хотите ввести вторым-третим гос языком хинди и наберете достаточное кол-во голосов для инициации референдума,то я только за такой референдум.Пойду и обозначу свою позицию,как гражданин Украины.
І взагалі, давайте з будь-якого приводу влаштовувати референдум.
ну якщо Вам погано живеться, то це ВАШІ проблеми. Я от піклуюся про себе, про своїх рідних, добре заробляю і ні на кого не скаржусь. Якось не звикла я при складнощах біжати до мами за допомогою.Нормальный человек в первую очередь заботится о своих близких и о себе.Он хочет,чтобы им было хорошо жить.Хорошо жить там,где хорошо платят и высокий уровень цивилизации.Вместо выкрикивание патриотических лозунгов,нужно больше платить людям-специалистам,а не устраивать "роковини майдану".А из-за вашего ура-патриотизма,Украина продолжает терять остатки грамотных спецов.
Може і Вам варто перестати скиглити, а почати піклуватися про власний добробут?!
Тобто Ви вважаєте нормальним, якщо я зайду в якийсь магазин з бажанням щось купити, а мене пошлють куди подалі, бо я до консультантів українською звернусь?!Частная фирма может послать вас подальше,даже из-за того,что шефу не понравился цвет ваших волос или одежды.![]()
Тобто якщо я класний спеціаліст, то мене можуть не взяти, бо я розмовляю українською, а не російською?!А якщо навпаки?!То берут,если работа связана с мовой.В Одессе таких частных фирм немного.В основном юридические.
ну звісно... І кожна кухарка може кервати країною...Все люди достаточно компетентны,чтобы понять,чем сладкое отличается от горького,но не все разбираются в нейрохирургии.Я думаю,что люди разберутся,на каком языке хотят говорить и писать.Им просто надо дать возможность.А вы ее им дать почему-то не хотите.
Хочете такого майбутнього для своєї країни?! Я пас.
І чого це Ви мені якісь претензії виставляєте?! Я це питання не вирішую.
Це вирішують ті, які зараз так активно лізуть до ВР. От тільки вони це питання ніколи не вирішували, не вирішують і не вирішать... Воно їм нафіг не потрібно...
А навіщо?! Ми тут подібні дискусії майже рік ведемо. І ще ніколи прихильники другої державної нічого пристойного не висунули в якості аргументов.Вы это почаще повторяйте,может хоть себя убедите.
Філологічний факультет, спеціальність "журналістика".Вам,это кому?
Та я не проти. В тому то і справа, що жодна партія за власний кошт не буде проводити референдум. І ніхто серйозно не збирається ініціювати той референдум, бо всі знають, що результати для них не вигідні.Т.е.,если Партия Регионов или другая,согласилась бы выделить деньги на проведение подобного референдума,вы были бы не против? Скажите,а разве не для оправдание денежных затрат проводится сбор подписей за проведение референдума? Если вопрос волнует многих граждан,то гос-во обязано потратить деньги на проведение референдума.Вы так не считаете?
Навіщо вирішувати питання, за рахунок якого можна щоразу до ВР проходити?! Це те саме, що вбивати курку, яка приносить золоті яйця.
До того ж, я гадаю, що там ніхто не вірить в успішність російської мови на тому референдумі, тому це вдвічі невигідно...
От по НАТО та ЄС я цілковито певна, що референдум має бути!!!
Навіть найкращі стають згодом катами
Если подобные тебе "дети юристов" разбирались с газовыми делами, то не удивителен достигнутый результат :lol:Сообщение от Vegan Dark
Для меня нонсенс - учить английский на русском или украинском. Максимум-перевод слов.Аналогично и изучение русского и украинского.
Полагаю,что потому,что иначе у них не будет денег,т.к. уменьшится число контрактников.А это для большинства ВУЗов- "смерти подобно". А,вообще,этот вопрос в министерство образования.
Объясняю.Вы-яйца потому,что вас меньше.Если на референдуме победят противники русского,то яйцами будем мы.![]()
Можно.Отвечаю:будет можно,если кол-во ураиноязычного населения Москы станет ~50%.
Если соберете достаточно голосов за эти темы-давайте.Это путь демократической цивилизованной страны.
Так я волнуюсь про собственное благополучие.А гос-ву на меня-плевать.Почему я должен заботиться о интересах гос-ва? Я хочу изменить ситуацию.Когда я увижу,что гос-во заботиться обо мне,я буду заботиться о гос-ве.А пока что все лучшие спецы работают на частные фирмы.
Смотря какой магазин.Если его хозяин-фанат русского,то могут,а если украинского,то могут и скидку дать.![]()
Конечно могут.Например если в фирме занимается математическими расчетами и все говорят на русском,то вы,со своими терминами на украинском,там нужны не так,как равный вам по знаниям специалист,но знающий русские термины.
Конечно не так.Но каждый человек понимает простейшие понятия.Выбор языка-простейшее действие.Управление гос-м - одно из сложнейших.А свое мнение у вас есть?
По вашему не представили,а по мне представили.Выход-референдум!![]()
Т.е. вы спец. по языкам.Тогда понятно.Но спец. по языкам и должен знать язык.А я-математик.Мне проще на русском.
Я могу поспорить,что если бы референдум разрешили,то деньги бы нашлись.Вы не ответили на мой вопрос.Повторю: Скажите,а разве не для оправдание денежных затрат проводится сбор подписей за проведение референдума? Если вопрос волнует многих граждан,то гос-во обязано потратить деньги на проведение референдума.Вы так не считаете?
Все.На сегодня хватит.Всех Мужчин с Днем Защитника Отечества.
До завтра.
Можу я задати всього два питання? Дякую.
1. Скільки в Україні було проведено референдумів?
2. Чи обов'язково за результатами референдумів повинні прийматись рішення?[/quote]
Тому що реаліст
IgorD,Тобто?! а як Ви будете вивчати граматику?! Як будете знати, зо таке дієслово, префікс, речення тощо?! Вивчаючи будь-яку нову мову, ви все одно будете так чи інакше співвідносити зі своєю рідною.Для меня нонсенс - учить английский на русском или украинском. Максимум-перевод слов.Аналогично и изучение русского и украинского.
По-перше, я 3 роки навчалася за контрактом, тобто платила гроші університету за те, чим він мене не забеспечував. І чому Ви вважаєте, що "контракти" апріорі за навчання російською мовою?!Полагаю,что потому,что иначе у них не будет денег,т.к. уменьшится число контрактников.А это для большинства ВУЗов- "смерти подобно". А,вообще,этот вопрос в министерство образования.
По-друге, чому ж Ви одразу відмазались і послали мене в Міносвіти?! А може все ж таки не кожна кухарка може керувати державою?!
Так проблема ж не в тому, хто буде яйцями. Проблема в тому, щоб знайти компроміс і вирішити проблеми.Объясняю.Вы-яйца потому,что вас меньше.Если на референдуме победят противники русского,то яйцами будем мы.
Якщо ми і далі один одного вважатимемо яйцями, то з того користі не буде жодної, тільки шкода.
А як же ж права і все таке?!Можно.Отвечаю:будет можно,если кол-во ураиноязычного населения Москы станет ~50%.
І чому в Москві я повинна навчатись російською мовою, а в Україні навчатись українською ніхто не хоче?!
Чому стандарти подвійні?!
Це шлях охлократичної країни, а не демократичної.Если соберете достаточно голосов за эти темы-давайте.Это путь демократической цивилизованной страны.
Будь-які референдуми чи думка більшості, це спроба уникнути відповідальності. Коли вирішують всі, в помилковсті рішень не винний ніхто.
Отак і живемо, ніхто ні за що не відповідає, все вирішує "міфічна" більшість.
Та тому що у Ваших інтересах, щоб державі жилось добре. Чи не так?!Так я волнуюсь про собственное благополучие.А гос-ву на меня-плевать.Почему я должен заботиться о интересах гос-ва?
Про мене Румунія також не піклується, але якщо в них якась аварія, то все це тече в наші води і це вже починає непокоїти мене. Тобто в моїх інтересах, щоб у румун все було добре.
Коли Ви викидаєте огортку від морозива не у смітник, а просто на землю, то Ви не державі виказуєте своє "фє", а тільки собі робити гірше.
Шкода, що Ви того не розумієте.
Я у Вас не питала про результат. Я питала, чи це НОРМАЛЬНО. Чи вважаєте Ви нормальним таке обмежання за мовною ознакою в цивілізованій державі. І це при тому, що мова державна.Смотря какой магазин.Если его хозяин-фанат русского,то могут,а если украинского,то могут и скидку дать.
А якщо немає спеціаліста кращого за мене?! То може тоді і мова не завадить?! Чи все одно принципи понад усе?!
Якби питання мови, було б таким легким, то воно б вже давно було вирішеним.Конечно не так.Но каждый человек понимает простейшие понятия.Выбор языка-простейшее действие.Управление гос-м - одно из сложнейших.А свое мнение у вас есть?
Давайте запитаємо в українців, чи хочуть вони, щоб наступні Олімпійськи ігри пройшли в Україні. Тобто уявімо ситуацію, що нам кажуть, що головне - Ваша згода і все.
Мало хто буде думати про гроші, які доведеться вкласти Україні, про розивток інфраструктур тощо. Тобто про проблеми, пов'язані з проведенням ОІ, всі будуть думать про те, як класно буде, якщо в Україні пойде Олімпіада.
Так і тут, ніхто не буде думати про прооблеми, які будуть потім...
Своя думка в мене звісно є.
Наша пісня гарна й новаПо вашему не представили,а по мне представили.Выход-референдум!
Починаймо її знову....
Тобто математику апріорі простіше російською?! Чи як це розуміти?!Т.е. вы спец. по языкам.Тогда понятно.Но спец. по языкам и должен знать язык.А я-математик.Мне проще на русском.
тут хтось казав про поєднання логіки і математики. Щось не помітно у Вас логіки як для математики.
А хто його забороняє?!Я могу поспорить,что если бы референдум разрешили,то деньги бы нашлись.
Ну вивчіть спочатку проблему, а потім кажіть. Почитайте Конституцію, закони і докладно тут відзвітуйте, що потрбіно для того, щоб провести референдум.
Збір підписів - це просто піар. Механізм призначення референдуму не потребує підписів. По-перше.Скажите,а разве не для оправдание денежных затрат проводится сбор подписей за проведение референдума? Если вопрос волнует многих граждан,то гос-во обязано потратить деньги на проведение референдума.Вы так не считаете?
По-друге, знали б люди, в скільки б це обходиться державі, багато хто б передумав.
По-третє, громадян багато чого хвилює і мова не на першому місці.
ГОСПОДА МОДЕРАТОРЫ! ЕСЛИ ЭТО НЕ ПЕРЕХОД НА ЛИЧНОСТЬ, ТО Я НЕ ЗНАЮ, ЧТО ТОГДА ВООБЩЕ СЧИТАТЬ ПЕРЕХОДОМ! Обратите внимание и примите меры... :evil:Сообщение от Павлик-Морозов
П.С. Информация к размышлению - прийдя к власти запретить проводить интернет в психушки. Так что готовься, Морозов... :lol:
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
Любопытно, как это Вы планируете сделать с российскими ..гм... органами...Сообщение от Vegan Dark
Мне не 40, мне 18+22 года опыта :)...
А Павлуша в Одессе, как я понимаю, живёт - просто скрывает это, боясь расправы...![]()
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
Он планирует захватить весь мир :lol: Гитлер тоже такое планировал...
Ржунимагу :lol: :lol: :lol:Сообщение от Павлик-Морозов
And if you go,
I wanna go with you!
And if you die,
I wanna die with уоu!
З яких це часів за граматичні помилки знижують оцінку з математики чи фізики?Сообщение от IgorD
Але при цьому IgorD жваво дискутує (або скоріше сперечається) на форумі і каже що це питання непринциповеСообщение от IgorD
Чого ж не вистачає в такому разі? Якщо все російською, чого не вистачило?
А я дуиаю, що це не принципово. Кожна людина в Україні розуміє українську і російську, тому вплив мови викладання на якість засвоєння відсутній.Сообщение от IgorD
Інша справа - якщо студент не знає української. Але тоді виникає питання, ЯК він потрапив до ВИЩОГО навчального закладу в цій державі? Адже ВИЩА освіта передбачає знання певного комплексу дисциплін, і обов'язково - державної мови, чи державнИХ мов. Адже для роботи напевно знання мов буде необхідним, я ж думаю після вищого навчального закладу не чорноробами йдуть працювіати.
Коли опонент починає маніпулювати, чи тим більше відверто перебріхувати, я вважаю що він вичерпався у своїх аргументах... Я сказав - за свої гроші в НЕдержавних навчальних закладах - хоч китайською. Або їдьте навчатися до будь-якої держави за свої гроші. Ви в цьму вільні, у нас свобода пересування.Сообщение от IgorD
І вже ж писав: у державах, які є територіями корінного етносу, державна мова одна - того самого корінного етносу. Так є у всьому світі. І так правильно.
А у нас - все через дупу, крім клізми?
"Боитесь"?Сообщение от IgorD
Не сказав би, що боюся його, бо реальність його проведення для мене дуже сумнівна. Мовні питання - це роздуті перед черговими виборами питання для передвиборчого піару деяких партій або кандидатів. А після виборів нічого не робиться.
Ну вы как будто первый раз замужем... :?
Ну і ще, чому я не хочу якихось "двуязичій" - тому що розумію наслідки...
Operator,Ха-ха...Інша справа - якщо студент не знає української. Але тоді виникає питання, ЯК він потрапив до ВИЩОГО навчального закладу в цій державі? Адже ВИЩА освіта передбачає знання певного комплексу дисциплін, і обов'язково - державної мови, чи державнИХ мов. Адже для роботи напевно знання мов буде необхідним, я ж думаю після вищого навчального закладу не чорноробами йдуть працювіати.
На вступних іспитах, які складала я, спостеріга таку цікаву ситуацію.
Іспит з української літератури. Дівчині попався білет з питаннями про творчість Т.Г.Шевченка та Лесі Українки.
Коротше, на такі питання будь-який школяр відповів би.
Дівчина сідає відповідати і каже:
- Я не знаю, кто такой Шевченко.
Екзаменатор довго не могла повірити і намагалась витягнути хоч щось. Нєфіга. Тоді, вона сказала:
- Переходьте до другого питання.
На що отримала ГЕНІАЛЬНУ відповідь від дівчини:
- Если я не знаю, кто такою Шевченко, Вы думаете я знаю, кто такая Леся Украинка?!
І найцікавіше те, що дівчина вступила... А ми тут про засвоєння, розуміння тощо...
Смєшно (с)
Социальные закладки