Убеждения Буджака мимо не прошли. Только не убедили.![]()
|
Не могу общаться вообще
Приходится подбирать украинские слова и вставлять русские
Свободно общаюсь
Свободно общаюсь на украинском, чего не могу сказать о русском
Убеждения Буджака мимо не прошли. Только не убедили.![]()
Гармонично недоразвитая личность
Carthago delenda est
Видать прошли, если все свелось к бумаге.
И еще возникла мысля на тему "все дело в бумажках": а зачем тогда вообще в Украине государственный украинский язык, зачем предоставлять русскому какой-нибудь статус? Само удобное и в результате дешевое, если дело в удобстве и дешевизне, сделать государтвенным английский, провести кампанию англификации, посодействовать тому, чтоб граждане Украины забыли родные языки и знали только английский. Ведь удобнее будет. И дешевле. К стандарту, так сказать, прийдем.
зы. Это я к тому, что люди - не роботы и не звери, у них есть свой язык, своя культура. И сводить все к бумажкам - приравнивать людей к зверям или роботам.
У мене чимало знайомих та друзів з різних регіонів України. І, якщо подумати, то російськомовних значно більше. От тільки прикол в тому, що ніхто з них не вважає себе ображеним, ніхто не вважає, що їх права обмежують і ніхто з них не хоче надання російській мові статусу державної. Їм і так все подобається. І це розумні люди, які працюють в абсолютно різних сферах.
Якщо для них не існує проблеми, то чому для мене вона має існувати? Коли хоч хтось з моїх друзів мені скаже, що в Україні його права обмежують, тоді я почну думати інакше. Не раніше.
Все просто.
Ирыся,только у Вас есть друзи в разных концах Украины ? Детство какое-то....У мене чимало знайомих та друзів з різних регіонів України.
"Все просто" в Одесском регионе украинский не нужен.А его навязывают.
Про другие регионы... так у меня там много друзей но расписываться за них не буду...
А я тут до чого? Не я ж вирішую питання проведення референдуму.
Вирішить ВРУ його провести (а я дуже сумніваюся, щоб хоч одній людині він там був вигідний), то нехай. Прийду, проголосую, прийму будь-яке рішення.
А можна подумати, в мене в Одесі знайомих та друзів немає. Як не дивно, але їх тут більшість. Українська мова не потрібна Вам, а не одеському регіону.Сообщение от ALKA
Теперь еще всем расскажи, что они все разговаривают на украинском языке и дело в шляпе... Кстати, 49-я школа стала украинской? Пропала школа...А можна подумати, в мене в Одесі знайомих та друзів немає. Як не дивно, але їх тут більшість. Українська мова не потрібна Вам, а не одеському регіону.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Это говорит о том, что ты меньшинство, а не мы...Ні, не розмовляють. Це щось змінює?
Ну для кого як. Мене ще ніколи не підводили знання, які вона мені дала. І дивно, що більшість моїх однокласників їздили в школу, бо жили в інших мікррайонах.
Вчителів не бачила давно. Є й інші, більш достовірні джерела інформації.
Чому ж? Я про тих, для кого існує мовна проблема, а не про те,хто якою розмовляє. І в цьому контексті це ще велике питання, хто меншість.
Это все сказки... Как человек, который проучился в одной школе и которому не с чем сравнивать -- может такое утверждать? Меня знания 67-й школы не подводили тоже и что? 40-яНу для кого як. Мене ще ніколи не підводили знання, які вона мені дала. І дивно, що більшість моїх однокласників їздили в школу, бо жили в інших мікррайонах.
Вчителів не бачила давно. Є й інші, більш достовірні джерела інформації.
тоже отличная школа, 17-я... Продолжать?..
Для меня просто это принципиально... Чего я должен под кого-то подстраиваться в родном городе, для которого русский родной? А меньшинство в этом городе ты...Чому ж? Я про тих, для кого існує мовна проблема, а не про те,хто якою розмовляє. І в цьому контексті це ще велике питання, хто меншість.
Последний раз редактировалось Dam; 15.08.2007 в 14:21.
Хм... Моя однокласниця в 7-му класі перейшла у Решельєвській ліцей. У нас в неї були четвірки та трійки. Там в неї були п'ятірки та четвірки.
В університеті я могла спокійно перевірити свої знання на фоні знань інших сокурсників, які навчалися в інших школах. Мої ніколи не були гіршими, а в певних предметах і значно кращими. Чи то може я такий геній, яка змогла в фіговій школі класно вивчитися.
Повторюю, у мене є джерела інформації, які компетентні говорити про якість навчання в школах. Свої суб'єктивні враження варто залишити при собі.
Ты, наверное журналистское расследование проводила?Повторюю, у мене є джерела інформації, які компетентні говорити про якість навчання в школах.Источники информации... На поселке куча школ не хуже 49-й, а в чем-то и лучше.
Сокурсники - це русизм.
Краще - однокурсники.
PS. А взагалi - досить досконало. Навiть я майже не маю зауважень.
Социальные закладки