Тема: ШОУ "МАСКА" НА ТРК "УКРАЇНА"

Ответить в теме
Страница 6 из 11 ПерваяПервая ... 4 5 6 7 8 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 101 по 120 из 205
  1. Вверх #101
    Постоялец форума Аватар для Ніжність
    Цитата Сообщение от Liberty 88 Посмотреть сообщение
    Могилевская очень непринужденно и раскованно общалась с пятёркой за столом. Приятно удивила посылом песни и своей подачей. Хоть она и была в "Маскараде" - а все же пригласили..)

Непонятно с беремчатостью...зачем выдумали, к чему??(
    Гросу впечатлила своим певческим талантом. Жаль что ушла... Деффачек осталось в шоу три (!) из оставшихся девяти Масок...печально)

Дракон со своей "свирепостью и неуправляемостью" - с чего, к чему, зачем, почему...и т.п.))) Шо воно ото було???
    Вони ж не сказали, що вагітна саме в цій п'ятірці))) Теж не зрозуміла Дракона. Не може бути Мірзоян таким неадекватним. Чи може?)))) Так явно підказують, що це він. Відома теща ж тільки в нього. Хоча, може, це теща абсолютно іншого учасника і вона відома всім в своєму селі)))

2. Вверх #102
    Сонце для мене найцікавіший персонаж на даний момент. Всі інші, крім Дракона, набагато слабші вокально, або не співають на повну силу. Думаю, що якщо цю маску називали легендою в підказках, то це ніяк не може бути якась співачка, яка виникла пару років назад. По любому не менше 10 років на естраді і всім відома. Ліда Лі і т.п. відпадає. Легенда не може бути без звання народної артистки, я так думаю. І повинна була б сидіти у жюрі якихось відомих конкурсів(про багато діточок/вихованців мова йшла). Злата навіть не заслужена артистка Укр.(лише Криму) і в жюрі не була. Так що думаю, що 90% там не вона. Міка Ньютон і Міла Нітіч теж відпадають. Я передивилась список народних артистів. Хто чисто теоретично міг би підійти: Кароль, Лорак, Повалій, Руслана,Могилевська, Бужинська, Бучинська. Могилевська вже була в костюмі, Руслана, Повалій, Буж. і Бучинська виступають під своїми іменами. Залишається або Кароль, або Лорак, або хтось з оперних співачок(їх багато зі званнями, але більш-менш відомі набагато повніші за сонце і під своїми іменами співають). Лорак б дуже не хотілося, але організатори б могли піти на таке, щоб підняти хвилю хейту і збільшити увагу до свого шоу...
    Ще Джамалу забула. Теж народна арт. і давно на сцені. Виявляється її звати Сусана, а Джамала-це початок прізвища. Так що ніби під легенду і псевдонім підходить, але не знаю, чи змогла б вона так сховати свій специфічний голос. І вона недавно народила і ще не прийшла в форму, в костюм би не влізла...
    Последний раз редактировалось Ніжність; 08.03.2021 в 14:11.

3. Вверх #103
    Посетитель Аватар для Maгдалена
    Розу я угадала, мне все больше кажется что в солнце может быть Тина. Сом - Иракли, жабеня -Смарыгин, в драконе по подсказкам может быть Мирзоян(но все равно сомневаюсь)

4. Вверх #104
    Постоялец форума Аватар для Liberty 88
    https://www.youtube.com/watch?v=TBqWU_oUNgA

ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВОГО ГЕРОЯ ШОУ "МАСКА" | АНОНС | «МАСКА» | ВИПУСК 8. СЕЗОН 1

Уже все пишут что под маской Волка - Макс Барских)) По движениям узрели)
    Последний раз редактировалось Liberty 88; 11.03.2021 в 09:52.

5. Вверх #105
    Живёт на форуме Аватар для аходесса
    Реклама долго длится...
    Как много знающих как жить- как мало счастливо живущих..

6. Вверх #106
    Циклопчика тянут с эфира в эфир...

7. Вверх #107
    Частый гость Аватар для Tayaya
    Мольфар - Костицын Павел.
    Последний раз редактировалось Tayaya; 14.03.2021 в 00:01.

8. Вверх #108
    Постоялец форума Аватар для Liberty 88
    Циклопа давно пока удалять!!! Не интересно уже совсем...
    Костицын красиво поет. Полякова заранее знала что придется по сцене "голой бегать"?, откуда костюмчик "нарисовался"?
    Данилко приятно наблюдать, интересный человек.
    В следующем выпуске кого то очень неожиданно увидят под Маской судьи...любопытно)

9. Вверх #109
    Повністю погоджуюсь: циклоп зі своїм беканням і завиванням зовсім не цікавий! Ще й співає зовсім посередньо. Навіть нецікаво, хто там. Та й судді розчаровують все більше. Вже шоста, чи сьома програма. Могли когось послухати дома, почитати, якісь версії опрацювати і придумати цікаві запитання для масок. Жіноча частина жюрі щиро вірить, що вони там лише для того, щоб показати себе в усій красі і говорити щось розумне необов'язково
    Нежданчик якийсь буде, напевно, в запрошеній масці. Можливо, Злата, чи Мішель)

10. Вверх #110
    Жаль, что мольфара раскрыли, было интересно за Павлом наблюдать. А Макса могли получше спрятать в маску он был очень узнаваем. для меня непонятно только кто под маской Стрекозы(очень похоже на Приходько, но сомневаюсь), Солнце и Дракон тоже под вопросом.

11. Вверх #111
    Цитата Сообщение от Maгдалена Посмотреть сообщение
    Жаль, что мольфара раскрыли, было интересно за Павлом наблюдать. А Макса могли получше спрятать в маску он был очень узнаваем. для меня непонятно только кто под маской Стрекозы(очень похоже на Приходько, но сомневаюсь), Солнце и Дракон тоже под вопросом.
    Я в Приходько не сумніваюсь зовсім) Єдине, що Бабка сказала Данилку , що не професійна співачка, а Настя має музичну освіту... А от не дуже впевнена, що в сонці Огнєвич. Не дуже вона на легенду тягне, як на мене)

12. Вверх #112
    Я думаю в Солнце Тина Кароль, а Стрекоза могла и обмануть

13. Вверх #113
    Цитата Сообщение от Maгдалена Посмотреть сообщение
    Я думаю в Солнце Тина Кароль, а Стрекоза могла и обмануть
    Може, й не обманула. Подивилась, що Куклу Данилко написав ще в 2005 р. Приходько в той час навчалася в Глієра. Диплома ще не було. Бабка саме вона. Зайшла в її інстаграм. Подивилась її останнє відео. Настя поправилась, обличчя було опухше, виглядає, як добре вагітна)))) Нижче грудей фото і відео немає з грудня

14. Вверх #114
    Включила только что. Зачем песня Циклопа про женскую любовь " она не твоя" = и выступают дети? танцевальное сопровождение?
    Голос совершенно видоизменен)

15. Вверх #115
    Я в циклопі сьогодні голос Алексєєва почула) Реально міг би заспівати так. Але підказки ніби про дівчину... І ніби про Мішель. Але сценаристи так заплутують з тими підказками, що може бути все. В сонце по підказкам сунули Злату, а в результаті...)))

16. Вверх #116
    Оказалось НК даже не имеет специального музыкального образования...Главное за Потапа уцепилась вовремя и сейчас везде))

17. Вверх #117
    И Буряк , и СОМ -значительно интереснее, чем Циклоп и Жабеня

18. Вверх #118
    Частый гость Аватар для Tayaya
    Буряк - Каднай

19. Вверх #119
    Цитата Сообщение от аходесса Посмотреть сообщение
    И Буряк , и СОМ -значительно интереснее, чем Циклоп и Жабеня
    Сом-Іраклі не вміє співати.На його фоні жабеня просто ас в вокалі. І шуткує нормально. А циклопу да, давно пора на вихід. Сьогодні хоч говорило щось, а минулі рази то жах. Говорить зовсім без акценту. Невже Мішель так вміє?)

20. Вверх #120
    Сонце 99% або Кароль, або Лорак. Якщо читати Лорак задом наперед, то виходить Кароль, лише без м'якого знаку. Сьогодні в підказках було, що у вселенній є ще практично така сама зірка. Думаю, що мова за псевдонім. Більше схиляюсь до Кароль. Хоча це дивовижно, як вона так голос ховає і копіює Повалій з Бужинською)

Ответить в теме
Страница 6 из 11 ПерваяПервая ... 4 5 6 7 8 ... ПоследняяПоследняя