Сообщение от
Iрися
Добре, будемо відповідати також на окремі пункти. Вам 20?! Мені більше, тому не треба мені закидати, що не доросла до чогось. Вас це стосується більше.
2 роки лише не живете в Україні?! Значить не бачили жодного фільму дубльованого українською мовою в кінотеатрі, а тому і не можете нічого конструктивного казати про їх якість. Теж мені, "Пастернака не читал, но осуждаю". Не кидайте слів на вітер, мені ж радили.
Ваш досвід це звісно добре, але чим він допомагає Вам у визначенні "естетичності" української мови?! Я от не визначаю художню цінність витворів мистецтва, хоча також свою думку маю. Просто тому, що не маю належної кваліфікації. Але Ваша самовпевненість, схоже, Вам дозволяє... Ню-Ню...
Кидаю слова на вітер?! Це цікаво як?! Як на мене, то повага до будь-якої мови світу є аксіомою і доказів не передбачає. Я зараз не говорю про подобається-не подобається.
Скільки мов знаю?! Знаю 3 мови.Ще кілька поганенько, але хочу найближчим часом взятися за це серйозно. Ще питання будуть?!
А право тут висловлювати свою думку Ви звісно маєте. От тільки зараз вона суперечить правилам цього форуму, адже подібні висловлювання на рахунок державної мови України є забороненими. Так шо, якщо Вам винесуть попередження або забанять, то звертайтеся, як і радили мені, у центральну пральню.
Щодо ЮНЕСКО, то раджу детальніше вивчити потання щодо того, чим ця організація займається. Не киадйте слів на вітер.
І, повторюю, думку Ви можете висловлювати яку завгодно. Можете навіть казати, що Земля пласка, але це ніколи не відмінить факту, що вона таки іншої форми. Так і з українською мовою та дублюванням фільмів. Не Вам вирішувати подібні питання.
Социальные закладки