Тема: Выборы нового мэра Одессы:Кто что думает по этому поводу?"

Ответить в теме
Страница 590 из 618 ПерваяПервая ... 90 490 540 580 588 589 590 591 592 600 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,781 по 11,800 из 12341
  1. Вверх #11781
    Ковидофил

Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    1. Обидва далекі від політики, хоть Притула звісно і волонтер, і патріот, на відміну від членограя. Але це не повід голосувати за некомпетентну людину...
    2. Кияни як раз і вирішили, що Кличко має бути мером Києва.
    3. Я не знаю що могло б бути, маємо те що маємо....
    1. Труханов та Скорик - компетентні. У корупції, державній зраді. Кого ти обереш?
    2. Див. п.1.
    3. Дякую, злив зарахований.

Слухай ти можеш наводити факти, чи ти як Толик, як Садовий - перднув і в кущі?
    Так давай обговорювати факти.
    Труханов не виграв вибори 2015-го року у 1-му турі. Порошенко пообіцяв Саакашвілі, що все вирішить суд. Але суд, який контролював Порошенко, відмовився скасувати фальсифіковані результати та призначити 2-й тур.
    Тепер маємо Труханова мером вже 5 років та можемо отримати ще на 5 років.

То не факти? Цитату зі ЗМІ навести ще раз?

То це Льошик вибрав труху і скорика, а не ті 87% ідіотів, які привели до влади членограя?!
    87% - цифра, вигадана вами. Такого не було в жодному підсумковому протоколі.
    Давайте говорити про факти.
    73%.
    Последний раз редактировалось Rus; 09.11.2020 в 21:35.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #11782
    Ковидофил

Я не збираюсь допомагати Труханову перемагати. Мова йде про другий тур виборів одеського міського голови, який відбудеться 15 листопада.
    В одеських пабліках розгорнулась і триває дискусія з приводу того, що робити проукраїнським виборцям під час другого туру виборів міського голови? Голосувати за Скорика неможливо, там стирчать кремлівські вуха не лише з голови, а і з гузна. Голосувати за Труханова – нонсенс, але немає іншого виходу, він «сукин сын, но он наш сукин сын». Типу саме Труханов худо-бідно, але тримає Одесу в українських кольорах. Та і він ситуативник – схиляється до того, у кого влада. Ну і господарник же – он дороги-тротуари ремонтує. Кажете, у нього дорожні компанії, тому і ремонтує? У вас же таких компаній немає, а хтось же має ремонтувати? Місто продане за копійки? Місто забудоване так, що не продихнути? Та плювати, він же он дороги ремнтує, перекладаючи гроші із нашої кишені в свою.
    І коронне: краще вже прогнозований Труханов, аніж відвертий ворог Скорик.
    Чесно кажучи, мене воно теж накривало на наступний день після місцевих виборів. І я теж розпачливо запитувала: то що, за Труханова потрібно голосувати? Ой, божечки, таки прийдеться за Труханова!
    Але ні. Я не хочу і не буду електоратом людини, яка чужа мені по всім параметрам. І я не збираюсь його рятувати від Скорика.
    І Труханов, і Скорик змагаються за доступ до ресурсів. Вони боряться за вплив, кошти, можливості і так далі. Жодний із них не переймається концептом розвитку міста. Жодний із них не планує довгострокових кроків. Жодний із них немає візії міста як живого організму.
    Вони не вміють працювати в довгу. Вони вміють лише знімати вершки. І кожний із них живе в матриці минулого – минулих цінностей, минулого бачення, минулих героїв.
    Вони обоє – символ нелюдяного совка. Який, і через них теж, ніяк не може вмерти. Один – типовий бандит із 90-х, якого апгрейдили і випустили в люди, бо потрібний був смотрящий за ласим регіоном. Інший – кострубатий, недорікуватий банкір, якого політичні інтереси місцевого недоолігарха винесли свого часу на політичний Олімп, а ми дозволили затриматися на ньому.
    За підсумками першого туру виборів міського голови в Одесі, Труханов набрав 37,54 відсотки голосів, а Скорик – 19,06 відсотка. В абсолютних цифрах за Труханова проголосувало 77,5 тисяч одеситів, а за Скорика – 39,5 тисяч.
    Ці цифри дуже красномовні. Будь хто із них буде мером меншості. Власне, така тенденція спостерігається вже не перші вибори. Потенційний електорат - хто інтуїтивно, хто свідомо, - посилає подалі і вибори, і кандидатів.
    У Труханова є його ядерний електорат. Вони впораються з нашою нещасною Одесою і без моєї підтримки.
    А легалізувати Труханова, додаючи йому голосів, не буду. Бо то ми собі придумали, що із двох зол ми вибираємо менше. Англійці кажуть по-іншому: із двох зол не варто вибирати жодне.
    Тому – не підтримую нікого. Хоча і знаю, що такої графи у виборчому бюлетені немає. Але я її намалюю там сам. Принаймі, закон мені цього не забороняє.

Зоя Казанжи.
    Последний раз редактировалось Rus; 10.11.2020 в 08:05.

3. Вверх #11783
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Zaratustra Посмотреть сообщение
    Может, если бы вы знали, что ЕС итак проходит со свистом, то не побежали бы голосовать за регионалов?
    Поговоримо про якісний склад, а не про кількісний?
    Особливо цікаво в Києві.
    Майже в усіх партіях є колишні представники правоохоронних структур чи близькі до них особи. Офіційно — колишніх, але кажуть, колишніх силовиків не буває.

Найяскравіша постать у цій категорії, безперечно, обранець від ОПЗЖ Олександр Плужник, який керував УБОЗом у Києві у 2010−2013 роках. Навіть не знаю, що можна додати — напевно кожний читач цього тексту добре розуміє, що за організована злочинність була у місті впродовж трьох років перед Майданом і як саме з нею боровся УБОЗ.

У ЄС силовий блок представлений ексзаступником голови СБУ Віктором Кононенком, у Голоса — експрацівником СБУ Василем Попатенком.

У Єдності є Олеся Самолудченко, дружина заступника начальника відділу київської прокуратури. А до Слуг народу приєднався таємничий активіст Юрій Федоренко, який закінчував академію МВС та має від МВС кілька нагород.

Нардепи, держслужбовці та працівники КМДА також є майже в усіх. А от зірковими дітьми можуть похвалитися лише Європейська Солідарність та ОПЗЖ — це юна дочка нардепа Володимира Ар'єва Ярина, та Володимир Кравець, син знаменитого Андрія Кравця, якого у ЗМІ найчастіше згадують як «завгоспа Януковича».
    Кононенко? Янина Ар'єва? Які таланти пропадають! А, ні - вже не пропадають.

4. Вверх #11784
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Я не збираюсь допомагати Труханову перемагати. Мова йде про другий тур виборів одеського міського голови, який відбудеться 15 листопада.
    В одеських пабліках розгорнулась і триває дискусія з приводу того, що робити проукраїнським виборцям під час другого туру виборів міського голови? Голосувати за Скорика неможливо, там стирчать кремлівські вуха не лише з голови, а і з гузна. Голосувати за Труханова – нонсенс, але немає іншого виходу, він «сукин сын, но он наш сукин сын». Типу саме Труханов худо-бідно, але тримає Одесу в українських кольорах. Та і він ситуативник – схиляється до того, у кого влада. Ну і господарник же – он дороги-тротуари ремонтує. Кажете, у нього дорожні компанії, тому і ремонтує? У вас же таких компаній немає, а хтось же має ремонтувати? Місто продане за копійки? Місто забудоване так, що не продихнути? Та плювати, він же он дороги ремнтує, перекладаючи гроші із нашої кишені в свою.
    І коронне: краще вже прогнозований Труханов, аніж відвертий ворог Скорик.
    Чесно кажучи, мене воно теж накривало на наступний день після місцевих виборів. І я теж розпачливо запитувала: то що, за Труханова потрібно голосувати? Ой, божечки, таки прийдеться за Труханова!
    Але ні. Я не хочу і не буду електоратом людини, яка чужа мені по всім параметрам. І я не збираюсь його рятувати від Скорика.
    І Труханов, і Скорик змагаються за доступ до ресурсів. Вони боряться за вплив, кошти, можливості і так далі. Жодний із них не переймається концептом розвитку міста. Жодний із них не планує довгострокових кроків. Жодний із них немає візії міста як живого організму.
    Вони не вміють працювати в довгу. Вони вміють лише знімати вершки. І кожний із них живе в матриці минулого – минулих цінностей, минулого бачення, минулих героїв.
    Вони обоє – символ нелюдяного совка. Який, і через них теж, ніяк не може вмерти. Один – типовий бандит із 90-х, якого апгрейдили і випустили в люди, бо потрібний був смотрящий за ласим регіоном. Інший – кострубатий, недорікуватий банкір, якого політичні інтереси місцевого недоолігарха винесли свого часу на політичний Олімп, а ми дозволили затриматися на ньому.
    За підсумками першого туру виборів міського голови в Одесі, Труханов набрав 37,54 відсотки голосів, а Скорик – 19,06 відсотка. В абсолютних цифрах за Труханова проголосувало 77,5 тисяч одеситів, а за Скорика – 39,5 тисяч.
    Ці цифри дуже красномовні. Будь хто із них буде мером меншості. Власне, така тенденція спостерігається вже не перші вибори. Потенційний електорат - хто інтуїтивно, хто свідомо, - посилає подалі і вибори, і кандидатів.
    У Труханова є його ядерний електорат. Вони впораються з нашою нещасною Одесою і без моєї підтримки.
    А легалізувати Труханова, додаючи йому голосів, не буду. Бо то ми собі придумали, що із двох зол ми вибираємо менше. Англійці кажуть по-іншому: із двох зол не варто вибирати жодне.
    Тому – не підтримую нікого. Хоча і знаю, що такої графи у виборчому бюлетені немає. Але я її намалюю там сам. Принаймі, закон мені цього не забороняє.
    В любом случае вы бы голосовали не Труханова, Обухова или Скорика. Город делят совсем другие люди. Ангерт, Галантерник, Кауфман, Грановский, Гончаренко. Без изменений в стране все эти голосования совершенно бессмысленны.

5. Вверх #11785
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    ........

87% - цифра, вигадана вами. Такого не було в жодному підсумковому протоколі.
    Давайте говорити про факти.
    73%.
      Показать скрытый текст
    Как и за кого голосовали отдельно в каждом регионе Украины

Факт: 73% - это средняя температура по больнице

6. Вверх #11786
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от Ванилла Посмотреть сообщение
    все вірно, в Одесі кількість ідіотів - 87%!
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

7. Вверх #11787
    User banned
    Все, кто писал, что надо голосовать "только за ЕС", всё чего вы добились - вы помогли Гончаренко трудоустроить на одного своего родственника больше. На ваших интересах это никак не отразится.
    Типичная техника манипулянта. Сделать так чтобы жертва действовала в его интересах, а думала, что действует в своих.
    Жертвой манипулянта Гончаренко, через подвластные ему СМИ, оказался практически весь патриотический электорат.

8. Вверх #11788
    Цитата Сообщение от Zaratustra Посмотреть сообщение
    Все, кто писал, что надо голосовать "только за ЕС", всё чего вы добились - вы помогли Гончаренко трудоустроить на одного своего родственника больше. На ваших интересах это никак не отразится.
    Типичная техника манипулянта. Сделать так чтобы жертва действовала в его интересах, а думала, что действует в своих.
    Жертвой манипулянта Гончаренко, через подвластные ему СМИ, оказался практически весь патриотический электорат.
    А вы хотели трудоустроить на это место своего родственника? Ну жизнь - штука такая, непростая, да.

9. Вверх #11789
    User banned
    А вы хотели трудоустроить на это место своего родственника? Ну жизнь - штука такая, непростая, да.
    Помочь своему родственнику - это нормальное желание. Топить за чужих родственников странно.

10. Вверх #11790
    Не покидает форум Аватар для litissia

И этим ядерный электорат Труханова перестанет быть ядерным, а Скорик доберет голоса из распыленных на других в первом туре и пройдет в мэры.

Технология не нова в виде убедить часть электората (которая осталась без выбора) не ходить на выборы, т.к., обе кучки имеют один запах вони, т.е., все они одинаковые и народ на всё это без дум ведется.

Путин будет доволен, короче.
    И правильно россияне ржали все годы после майдана над украинцами, когда носились по инту с заявлениями, что укры сами себя сожрут и победа будет за русским миром.
    Последний раз редактировалось litissia; 09.11.2020 в 23:23.
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

11. Вверх #11791
    Військовий експерД
    Вы всё о выборах.....А выборов в Одессе 15 ноября не будет!
    По крайней мере в исполнении Степанова. Очередной зашквар?

В Украине введут карантин выходного дня, работать будут только продуктовые магазины, аптеки, транспорт, автозаправочные станции и ветеринарные аптеки, сообщил министр здравоохранения Максим Степанов в ходе пресс-брифинга в Киеве в понедельник.

"Мы будим предлагать жесткий карантин выходного дня – с 00:00 субботы до 00:00 понедельника в стране будут работать исключительно продуктовые магазины, аптеки, транспорт, автозаправочные станции и ветеринарные аптеки. Все остальное, в частности, общепиты будут работать только на вынос, ТРЦ мы рекомендуем закрывать, не проводить мероприятия", - сказал он.
    Избирательные участки не попали в список дозволенных

12. Вверх #11792
    Не покидает форум Аватар для v2ph7
    Цитата Сообщение от litissia Посмотреть сообщение
    Если мы не поддержим действующего (не пойдем на выборы, испортим бюллетень, проголосуем за Скорика), то дадим зеленый светофор приходу к кресло мэра Скорику, представителю крайних русскомирных сил, которые обещают, что их представитель будет хорошим хозяйственником. )
    скорык - это самое худшее, что только может быть .... кацаптв прям на дерьмо изошли- как нужен Одессе мер скорык

13. Вверх #11793
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от v2ph7 Посмотреть сообщение
    скорык - это самое худшее, что только может быть .... кацаптв прям на дерьмо изошли- как нужен Одессе мер скорык
    Хорошая подборка о Скорике в исполнении Рабиновича..

Сперва предлагаем избрать.

Затем разъясняем, что он из себя представляет

14. Вверх #11794
    Ковидофил

Цитата Сообщение от litissia Посмотреть сообщение
    И этим ядерный электорат Труханова перестанет быть ядерным, а Скорик доберет голоса из распыленных на других в первом туре и пройдет в мэры.

Технология не нова в виде убедить часть электората (которая осталась без выбора) не ходить на выборы, т.к., обе кучки имеют один запах вони, т.е., все они одинаковые и народ на всё это без дум ведется.

Путин будет доволен, короче.
    И правильно россияне ржали все годы после майдана над украинцами, когда носились по инту с заявлениями, что укры сами себя сожрут и победа будет за русским миром.
    А хто казав "не ходити на вибори"? Чи ви до кінця не дочитали - це занадто складно для вас?

15. Вверх #11795
    Ковидофил

Президента України обирає не лише Одеська область, а вся Україна (за винятком тимчасово окупованих територій).
    В підсумковому протоколі по Україні - 73%.
    Не пересмикуйте.

16. Вверх #11796
    Президента України обирає не лише Одеська область, а вся Україна (за винятком тимчасово окупованих територій).
    В підсумковому протоколі по Україні - 73%.
    Не пересмикуйте.
    Это вы "пересмикуете", причём постоянно, где бы не натыкалась на ваши посты.)
    А процент неадекватов разный в разных областях: где-то чуть больше половины населения, а где-то, как в нашем регионе - практически 9 из 10.
    И лишь во Львове разум преобладает над безумием.
    А так да, среднее количество невменяшек по стране - 73%, практически три четверти.
    И больше я с вами это обсуждать не буду, не люблю переливать из пустого в порожнее.

17. Вверх #11797
    Ковидофил

А процент неадекватов разный в разных областях: где-то чуть больше половины населения, а где-то, как в нашем регионе - практически 9 из 10.
    Вам ця інформацію додає радості?
    Було би набагато корисніше, якби порохоботи запропонували якісь компроміси замість того, ніж шукати ворогів серед тих, з ким можна об'єднатися.

18. Вверх #11798
    Вам ця інформацію додає радості?
    Дело не в радости или печали - а в том, что именно эти люди будут выбирать мэра.

19. Вверх #11799
    Не покидает форум Аватар для litissia
    А хто казав "не ходити на вибори"? Чи ви до кінця не дочитали - це занадто складно для вас?
    Не стоит умничать. То о чем Вы ) из той же серии, т.е., точно так же сработает в пользу Скорика.
    Отличается только тем, что в одном случае избиратель не пошел обнюхивать кучки на запах, а во втором пошел, но не обнюхивать какая хуже пахнет, а пнуть ногой.
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

20. Вверх #11800
    User banned
    у Скорика увеличились шансы на победу, его поддержал Шарий и, скорее всего, все те, кто голосовал за Червоненко и Кивалова, будут голосовать за Скорика
    сторонники ОПЗЖ в будущем нацелены на избрание президентом Бойко, Медведчука
    от явки во втором туре уже ничего не зависит, всё равно кого-то изберут

Ответить в теме
Страница 590 из 618 ПерваяПервая ... 90 490 540 580 588 589 590 591 592 600 ... ПоследняяПоследняя