Та ладно вам! Ну повесили люди трусы сушить....... не мокрыми же их носить....
Быдлячество - это под ноги плевать и мусор из окна 10 этажа выбрасывать.
| ||
Та ладно вам! Ну повесили люди трусы сушить....... не мокрыми же их носить....
Быдлячество - это под ноги плевать и мусор из окна 10 этажа выбрасывать.
Мне кажется всё намного проще: денег нет-живёшь где можешь, деньги есть-живёшь где хочешь. А быдла везде хватает и ещё не известно где оно более мерзкое-на Пересыпи или в Аркадии.
Да вот все на поскоте живут именно в таких домах как на ваших фото, а в приморском только в сарайчиках и живут. В любом старом городе есть такие сарайчики в центре города, и между прочим приезжие чего-то на поскот ехать смотреть не хотят, а хотят увидеть именно такие старые дворы. Скоро их тоже не будет не переживайте так, просто в центре полей нет чтоб дома строить
до речі таких сарайчиків на поскоті немає...
alinaz8, вы эти фотки на Хмельницком, Львовском и т.п. форумах продублируйте, ну чтоб новоодесситы в Центре не задерживались, а сразу на Пос.кот. ехали. Лично я-не обижусь.
На четвертому знімку зображений ЖК "Європейський". Там бідують. Страшенно бідують: світла немає, води немає, у першому будинку лифтів немає. І ніколи не буде. Люди сьомий рік чекають. І не дочекаються ніколи цівілізованого життя. Парадні необроблені, прибудинкової території немає - одна глина та грязюка, будівельні, захмарні тарифи на усе. І так буде завжди.
І чому ти не сфотографувала "хрущоби", населені виключно злиднями та пролетарські багатоповерхівки? Або загажені та запльовані маршрутки, де справляють нужду як припече?
Последний раз редактировалось .:.SAURON.:.; 15.09.2013 в 16:38.
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
світло є - ціна 1грн/кВТ... вода є...ліфта нема... але там зовсім не бідні люди живуть).... Пос Котовського налічує майже 200тисяч населення.. це населення обласного центру... візьміть будь яке місто в Україні з таким населенням і ви знайдете там і бідний пролетаріат і будинки еліткласу... До речі чим вам не вгодили пролетарські багатоповерхівки..я живу у такому... і контингент людей на рівні... якщо ви сноб, то мені вас шкода...
Зовсім бідні люди живуть, кому немає куди піти.В недобудові живуть із дітьми, у нелюдських умовах! Без постійного світла, води та каналізації за захмарними тарифами.
Я кажу, що на поскоті люди вже зовсім бідні, а бідність накладає печатку на все, якщо вкрай бідна людина живе від бутилки горілки до бутилки, про який розвиток особистості йде мова? Про яку елементарну культуру?
Та це хіба проблема Одеси, "покращення життя" незабаром усю країну доведуть до стану мешканців поскоту.
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
Социальные закладки