Сообщение от
Будикка
Я думаю, що у реальному житті вона звичайна дівчина зі звичайною поведінкою. Там вона була на шоу і, як досить таки не глупа дама, розуміла, що має якось діяти, працювати над перемогою. Вона обрала ось таку стратегію і тактику - пробудити в собі якісь певні якості. Інколи її вчинки говорили мені про якийсь відчай в її душі. Можливо вона відчувала емоційний спад у Іраклія і це її бентежило і засмучувало і вона впадал в такі стани, коли не знаєш як діяти.
Чесно кажучи, я і в ній не бачила кохання. Їм обом було цікаво. Вона запропонувала свого роду гру на емоціях, йому стало це цікаво і він прийняв правила. Я не хочу сказати, що вони були не щирими, але це не було кохання, на мій погляд. Це була щира інтрига, щира гра емоціями, відчуттями. Інколи ми дивимось зі скелі вниз і відчуваємо хвилювання, але ж ми не збираємось туди стрибати, ми лише хочемо відчути це хвилювання.
Одне точно можу сказати, що нам, глядачам було цікаво, багато хто повірив у їхню любов, і багато хто розчулився. Я все це бачила інакше. Але я з задоволенням дивилась шоу.
Знаешь.... с огромным Удовольствием "перепощу" то, что ты тогда написала -
Показать скрытый текст
"Сообщение от Будикка = Посмотреть сообщение =
Там було неможливо. Ти подивись з яким напруженим виразом обличчя він іде біля неї. Коли він їй говорив слова, почав говорити, вона ще теплила надію на щось, але коли він їй сказав, що не зміг її полюбити, вона ковтнула сльози і поки він ще щось гооврив, вона опановувала себе, щоб триматись гідно. І це так чітко видно. Вона дивиться прямо йому ввічі. І таке враження, що пливе.... що її відносить від нього хвиля, наче вона очима посилає йому останні шанси. І тут раптом вона наче прокинулась і запитала з викликом якимсь, прихованою агресією чи вже все і чи можна іти.
Я думаю, що вона в ту мить перетворилась на атомну бомбу і він це відчув. Галантність там була вже недоречна. В ту мить, коли вона запитала чи можна іти - це було дуже символічно, це було запитання до Нього не в рамках шоу. Вона наче сказала: "ти точно вирішив, що це кінець?". І він відповів: "Так".
Дівчатка, там нічого вже не може бути. Він перетнув межу. І от коли він перетнув цю межу, їй від нього вже нічого не потрібно було. Н І Ч О Г О. І по його напруженому виразу обличчя все зрозуміло. Особливо коли вона почала розщіпувати гудзики, які не розщіпувались. Він навіть нервово потрогав свої. Він оглянувся на покинуту накидку.
Тобто там майже нема слів але дуже і дуже багато сказано. На базі цього прощання можна написати цілий роман.
За шість сезонів я знаю лише два прекрасних прощання. Перше - у Соломки, коли у неї впала сльозина на плече Чмерковському і вона прошепоті: "Куди мені далі іти?". Це було дуже символічне запитання. Друге - У Анети - там не було сліз, але там було більше, ніж сльози.
Раджу, коли у вас стихнуть емоції, подивіться це уважно. Ви будете вражені її красномовністю і глибиною болю і... навіть описати не можу."
Социальные закладки