| ||
Тема: Евровидение
ДА!ДА!ДАААААААА!!!!УРА!!!! Победили в Евровидении, победим в войне!
Раша , иди на хуй!!!
Переоценив себя ты недооцениваешь других.
От лише б красиво та естетично поразкидало б їх руки та ноги від розриву пуканів))) бо нам на те ж дивитися потім))))
Все прекрасно и брити в этом году отлично выступили, заслуженно 2 место. Но меня очень покоробило, что наше жюри не дало полякам ни одного голоса... Понятно что люди дали, но наши в голоса не видно. Ужасно мне стыдно перед ними...
Кто владеет информацией, тот владеет миром.
А тепер починається найцікавіше: починаємо спостерігати за тим, що наша влада буде робити із цією перемогою. Впевнена на все 100: вони не віддадуть проведення конкурсу іншій країні. Щоб шоумени та віддали можливість попіаритися на проведенні такого конкурсу? "Ні, синку, це фантастика!"(с) Вангую, що тепер всі сили та гроші будуть кинуті саме на це, а не на відбудову країни, допомогу армії та постраждалим, тощо.
...вірю, що ми, нескорені всі, так близько до перемоги! (с)
Усім дякую за чудовий вечір! Ви неймовірні!![]()
А як вважаєте, Аліна Паш перемогла б, якби поїхала? Мені здається, ні.
От і я так думаю. А багато прихильників вважали інакше - мовляв, у її пісні дуже сильний посил, Європа його зрозуміла б і обов'язково проголосувала б. Як на мене, щоб зрозуміти той посил, потрібно хоч трохи володіти українською мовою, без цього не зрозуміти, бо у музиці того посилу майже немає. Чого не скажеш, наприклад, про "1944" Джамали: там й без знання кримсько-татарської мови було зрозуміло, яку біль передає та пісня.
А "Калуш" просто запалили - для цього мову не потрібно було знати.
Андрей Данилко в инсте скинул голоса телезрителей. 28 стран нам дали по 12 баллов. Жаль,что это не озвучивают, покайфовать.
Как бы да, но нет.
Дивлюся прес-конференцію "Калуш" - дуже сумне видовище: Олег зовсім не вміє говорити.Іноді відповіді взагалі нічого спільного з питанням не мають. Відповідь на питання про "Азовсталь" взагалі нівелювала те, що було досягнуто його закликом.
І найсумніше те, що він не володіє англійською.
![]()
Они чудовищно уставшие, как минимум!
Ну и, победителей не судят!)
Весёлый нрав и доброе сердце - залог не быть одиноким!
А це як українці (не журі) голосували:
![]()
Слёзы ручьем...
Красиво жить не запретишь. Но помешать можно.
Социальные закладки