Про це за результатами свого дводенного візиту до Оттави розповіла керівник одеської митниці Юлія Марушевська.
«Були зустрічі із представниками асоціації підприємців, які працюють на східну Європу, а також із сільськогосподарським об’єднанням. Ми домовилися, що в кінці травня вони привезуть канадських бізнесменів, які вивчатимуть можливості співпраці із Україною. Також вони проведуть серію семінарів для українців щодо ЗВТ між Укра їною та Канадою», - сказала Марушевська.
Вона додала, що провела перемовини також із деякими депутатами федерального парламенту. «Були зустрічі у парламенті із проукраїнськими депутатами, зокрема спікером палати громад. З ними ми домовилися про продовження діалогу в Україні та розширення співпраці між нашими державами», - наголосила керівник одеської митниці.
Марушевська також взяла участь у відкритті українського кінофестивалю в Оттаві, що розпочався фільмом «Я – українець». «Я задоволена візитом, адже мені вдалося поєднати і професійну частину, розвинувши привабливість Одеси та надихнувши людей на приїзд до нас, і публічну діяльність щодо боротьби із пропагандою, яка для мене теж дуже важлива», - зазначила вона.
На її переконання, суспільна думка у Канаді значно прихильніша до України, ніж у Західній Європі. «У Канаді, на відміну від інших місць, де я була, люди перебувають на українському боці, і це дуже приємно відчувати. Канадці не піддаються на маніпуляції настільки, як у Західній Європі», - підсумувала вона.
Після Оттави Марушевська вирушила до Вашингтону, де її чекає «купа роботи із донорськими організаціям, які підтримують те, що ми робимо в Одесі».
Социальные закладки