О!!! Отлічно!!! В правильному напрямку рухаєтесь.
Давайте розберемось. Ви особисто робите фільми? Ні. То чому я особисто маю робити фільми? Чи тіпа я не така як ви?
Що потрібно для того, щоб зробити фільм? 1) гроші 2) попит.
Хто керує в нашій країні грошима? Правильно влада і алігархи. Єдиний президент який є україномовний - це Кравчук. Решта російськомовні (Ющенко теж, бо володіти мовою і бути україномовним - це не одне і те ж). Потрібні російськомовним президентам і російськомовній владі україномовні фільми? Та до дупи, головне щоб дАнєцк не кричав, а україномовні фільми на телебаченні можуть розбуркати капризи дАнєцких.
Алігархи. Забий в інеті 100 найбагатших людей в Україні і ти будеш здивована, всі вони схід-південь-Росія. Їм потрібні україномовні фільми? Та до дупи, вони не будуть спонсорувати. Коли ж прийшов Янукович, то навіть ті американські фільми, які крутили по тєліку і перекладали українською зникли і телебачення заполонило російське лайно.
В нашій ситуації, коли українська мова загнан в кут має убти державна політика, як це роблять в Росії, направлена на розвиток мови, а це і україномовні фільми, підтримка молодих талановитих україномовних письменників, режисерів, поетів. Має бути рівень держави, яка має захищати мої україномовні права і слідкувати, щоб рузгій мір мене не притісняв.
Сподіваюсь, що саме так і буде.
Социальные закладки