Тема: "Мова об'єднує наш народ" (с)

Закрытая тема
Страница 58 из 87 ПерваяПервая ... 8 48 56 57 58 59 60 68 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,141 по 1,160 из 1735
  1. Вверх #1141
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Ну и? Кто вам доктор? Кляты москали виноваты?
    25 лет! (25, Иероним!) и не создать ни единого смотрибельного фильма....
    О!!! Отлічно!!! В правильному напрямку рухаєтесь.

Давайте розберемось. Ви особисто робите фільми? Ні. То чому я особисто маю робити фільми? Чи тіпа я не така як ви?

Що потрібно для того, щоб зробити фільм? 1) гроші 2) попит.

Хто керує в нашій країні грошима? Правильно влада і алігархи. Єдиний президент який є україномовний - це Кравчук. Решта російськомовні (Ющенко теж, бо володіти мовою і бути україномовним - це не одне і те ж). Потрібні російськомовним президентам і російськомовній владі україномовні фільми? Та до дупи, головне щоб дАнєцк не кричав, а україномовні фільми на телебаченні можуть розбуркати капризи дАнєцких.
    Алігархи. Забий в інеті 100 найбагатших людей в Україні і ти будеш здивована, всі вони схід-південь-Росія. Їм потрібні україномовні фільми? Та до дупи, вони не будуть спонсорувати. Коли ж прийшов Янукович, то навіть ті американські фільми, які крутили по тєліку і перекладали українською зникли і телебачення заполонило російське лайно.

В нашій ситуації, коли українська мова загнан в кут має убти державна політика, як це роблять в Росії, направлена на розвиток мови, а це і україномовні фільми, підтримка молодих талановитих україномовних письменників, режисерів, поетів. Має бути рівень держави, яка має захищати мої україномовні права і слідкувати, щоб рузгій мір мене не притісняв.

Сподіваюсь, що саме так і буде.
    Ми переможемо цю російську наволоч.

2. Вверх #1142
    ааа... я мешаю )))
    Так это и так было понятно.
    даремно ви іронізуєте. І ось чому. Таки так, ви, російськомовні. можливо самі того не бажаючи, заважаєте розвитку українській мові. І не тому , що ви так хочете (сподіваюсь, що ні), а тому, що у нас є сусід, який відкрито робить певній дії, щоб поширювати російську мову за межами Росії, а в конкретному випадку, - в Україні (читаємо і слухаємо Путіна і Русский мир).

Доки у нас в Україні будуть жити громадяни російськомовні, доти Росія буде через мову і культуру втручатись в наші внутрішні справи.

Уяви собі, що Донецьк, Луганськ україномовні. Чи була б можлива там війна рузгого міра з Україною? Хто б її там підтримав?

І тому я сміло заявлю: так, саме російськомовні громадяни заважають розвитку української мови і є благодатним грунтом для втручання Росії в нашу країну.

3. Вверх #1143
    13 md house Аватар для Don Juan
    Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    даремно ви іронізуєте. І ось чому. Таки так, ви, російськомовні. можливо самі того не бажаючи, заважаєте розвитку українській мові. І не тому , що ви так хочете (сподіваюсь, що ні), а тому, що у нас є сусід, який відкрито робить певній дії, щоб поширювати російську мову за межами Росії, а в конкретному випадку, - в Україні (читаємо і слухаємо Путіна і Русский мир).

Доки у нас в Україні будуть жити громадяни російськомовні, доти Росія буде через мову і культуру втручатись в наші внутрішні справи.

Уяви собі, що Донецьк, Луганськ україномовні. Чи була б можлива там війна рузгого міра з Україною? Хто б її там підтримав?

І тому я сміло заявлю: так, саме російськомовні громадяни заважають розвитку української мови і є благодатним грунтом для втручання Росії в нашу країну.
    Ваше последнее предложение мягко говоря совсем........
    Может выселить нафиг больше 90% одесситов, а то они вам мешают жить как вам нравится. Смотрите не переусердствуйте. Пока большинство людей просто со стороны на это все смотрит, но если такое постоянно заявлять во все услышание самые терпимые не то что свой рот откроют, но и быстро на место поставят желающих вот так "привить родной язык!"

4. Вверх #1144
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Don Juan Посмотреть сообщение
    больше 90% одесситов ...
    ... перебрались из сёл Одесской, Винницкой, и других областей Украины

и тут же, по методу Голохвастова, отказались от своих корней, и начали "гикать" и "выкать" (вместо украинского мягкого "г" говорить русское "г"; и вместо обращения на "ты", стали употреблять "вы")

5. Вверх #1145
    Цитата Сообщение от Ortodoks1 Посмотреть сообщение
    ... перебрались из сёл Одесской, Винницкой, и других областей Украины

и тут же, по методу Голохвастова, отказались от своих корней, и начали "гикать" и "выкать" (вместо украинского мягкого "г" говорить русское "г"; и вместо обращения на "ты", стали употреблять "вы")
    Давайте вы в толпе такое скажете ,а Будикка свою теорию. Ой, а я в сторонке постою посмотрю, что вам ответят. Чур на помощь не звать.
    Я барышня общительная, мне интересно просто с людьми и магазинах и на рынках и на остановках поговорить, поспрашивать. Вы думаете у вас есть последователи? Если и есть то только в пределах этого форума. Да и то если внимательно почитать полит темы там пишут очень мало людей, остальные либо уже в бане, либо просто читают новости, а спорить с вами...... себе дороже. В реальной жизни еще ни одного человека такого не встретила, может конечно молчат, копят силы для форумных баталий.)))))

6. Вверх #1146
    Не покидает форум Аватар для fb_ua
    даремно ви іронізуєте. І ось чому. Таки так, ви, російськомовні. можливо самі того не бажаючи, заважаєте розвитку українській мові. І не тому , що ви так хочете (сподіваюсь, що ні), а тому, що у нас є сусід, який відкрито робить певній дії, щоб поширювати російську
    вы опять пытаетесь грести всех русскоязычных под одну гребенку, это как раз мечта кацапской пропаганды.
    вот я - русскоязычный, российский кино- и телепродукт не смотрю, более того, считаю, что его надо запретить.
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

7. Вверх #1147
    User banned
    ааа... я мешаю )))
    Так это и так было понятно.
    уже нет

8. Вверх #1148
    Не покидает форум
    Давайте вы в толпе такое скажете ,а Будикка свою теорию. Ой, а я в сторонке постою посмотрю, что вам ответят. Чур на помощь не звать.

Ось Ви і підтвердили мої слова.
    Ви маєте на увазі, що натовп накинеться на мене.
    В кращому разі з лайкою, в гіршому - зі стусанами.

Так я саме це і доводжу: "Одессу заедает жлобский элемент".
    Це не моя фраза - я її почув від корінного одесита на початки 80-х.

А одесити дуже ґречні.
    І якщо когось потрібно закопати - вони його "закопають" словом.

9. Вверх #1149
    Не покидает форум
    Вы думаете у вас есть последователи?
    Так є.

Особливо, що стосується деяких російських страв, що мі з Вами обговорювали вище - всі, крім відвертих вихідців з певного, досить великого, регіону СРСР, і деякої частини того, що деякі радянські політики назвали "новою формацією", вважають цю страву тим на що повертається пес.

Як закрутив?

10. Вверх #1150
    Смотрите не переусердствуйте. Пока большинство людей просто со стороны на это все смотрит
    что это за привычка у любителей кацапского мира расписываться за большинство?
    вас как раз меньшинство и чем дальше, тем всё меньше и меньше будет.

но если такое постоянно заявлять во все услышание самые терпимые не то что свой рот откроют, но и быстро на место поставят желающих вот так "привить роднойязык!"
    да никто никого не поставит. всё, приплыли, обосрался "русский мир"
    Последний раз редактировалось fb_ua; 15.09.2015 в 13:04.

11. Вверх #1151
    Ваше последнее предложение мягко говоря совсем........
    Может выселить нафиг больше 90% одесситов, а то они вам мешают жить как вам нравится. Смотрите не переусердствуйте. Пока большинство людей просто со стороны на это все смотрит, но если такое постоянно заявлять во все услышание самые терпимые не то что свой рот откроют, но и быстро на место поставят желающих вот так "привить родной язык!"
    а іншого варіанту ви не бачите, лише агресія? Поставлять так як в Донецьку?

А варіант коли одна частина населення шанує іншу і навпаки не підходить? Україномовні вільно володіють російською, а російськомовні вільно володіють українською не підходить? Це недопустимо?

От вся і суть в тому, що багато російськомовних бачать лише один варіант - донецький і їм і в голову не приходить, що можна поважати інших. На жаль це проблема не лише українських деяких російськомовних, а й російських росіян в цілому.

12. Вверх #1152
    Я барышня общительная, мне интересно просто с людьми и магазинах и на рынках и на остановках поговорить, поспрашивать. Вы думаете у вас есть последователи? Если и есть то только в пределах этого форума. Да и то если внимательно почитать полит темы там пишут очень мало людей, остальные либо уже в бане, либо просто читают новости, а спорить с вами...... себе дороже. В реальной жизни еще ни одного человека такого не встретила, может конечно молчат, копят силы для форумных баталий.)))))
    Я не оратор і з натовпом не розмовляю. Я звертаюсь до конкретних людей.

І прошу озвучити яка у мене теорія? Тобто ти хочеш смказати, що якщо я запропоную поважати один одного - то мене зітруть в порошок одесити? Одесити такі агресивні і чмошні? Ну, врахую, дякую, що попередила, я не зенала, я сподівалась на краще.

Мені не потрібні послєдоватєлі, мені потрібні громадяни, які будуть шанувати мої права, як я шаную їхні. Крапка.

І якого "такого" нє встрєтіла?

13. Вверх #1153
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    вы опять пытаетесь грести всех русскоязычных под одну гребенку, это как раз мечта кацапской пропаганды.
    вот я - русскоязычный, российский кино- и телепродукт не смотрю, более того, считаю, что его надо запретить.
    Ні, я не гребу всіх під одну гребінку. Як ви хочете, щоб я виокремлювала носіїв російської мови в своїх постах? Наишіть і я буду так робити.

14. Вверх #1154
    І якщо когось потрібно закопати - вони його "закопають" словом.
    гумором...)))))))))))))

15. Вверх #1155
    15 вересня 1893 р. у Джерсі-Сіті (США) почала виходити газета "Свобода" — перше україномовне видання в США

а в российской империи в это же время действует эмский указ, украинский под запретом

16. Вверх #1156
    а іншого варіанту ви не бачите, лише агресія? Поставлять так як в Донецьку?

А варіант коли одна частина населення шанує іншу і навпаки не підходить? Україномовні вільно володіють російською, а російськомовні вільно володіють українською не підходить? Це недопустимо?

От вся і суть в тому, що багато російськомовних бачать лише один варіант - донецький і їм і в голову не приходить, що можна поважати інших. На жаль це проблема не лише українських деяких російськомовних, а й російських росіян в цілому.
    Не, ну красиво съехала с того, что сама сказала))))

Это твое предложение. Что-то я тут не вижу уважения совсем......как раз вижу негатив. Как я должна на это отреагировать? Определись в своем отношении к людям.
    Каким боком к тому, что я говорю и думаю на русском, российская агрессия и Путин? Я бы вообще поостереглась ставить знак равенства между всеми русскими и Путиным. То что нам в уши льют с экранов наши СМИ часто откровенная ложь, так же как и у них. Это пропаганда, на которую нормальные адекватные люди не ведутся. А поддонков хватает у любой нации.

17. Вверх #1157
    Не покидает форум
    сміло
    "сміливо", вибачте

(майже як Слонення з "38 папуг")

18. Вверх #1158
    "сміливо", вибачте

(майже як Слонення з "38 папуг")
    Это скопированная цитата Будикки , но вам лижбы придраться. Читайте внимательней диалоги, если хотите в них участвовать.

19. Вверх #1159
    Не, ну красиво съехала с того, что сама сказала))))

Это твое предложение. Что-то я тут не вижу уважения совсем......как раз вижу негатив. Как я должна на это отреагировать? Определись в своем отношении к людям.
    Каким боком к тому, что я говорю и думаю на русском, российская агрессия и Путин? Я бы вообще поостереглась ставить знак равенства между всеми русскими и Путиным. То что нам в уши льют с экранов наши СМИ часто откровенная ложь, так же как и у них. Это пропаганда, на которую нормальные адекватные люди не ведутся. А поддонков хватает у любой нации.
    Раз ти мене запитуєш як ти маєш трактувати мої слова, то я дам відповідь. Але скажи в якому саме слові ти побачила агресію? В слові "заважає"? А давай для чистоти експерименту на секунду уявимо собі ось таке фантастичне явище, що російська мова раптом зникла, ось вранці люди встали і не знають російської в Україні. Як ти думаєш буде в таких умовах розвиватись українська? Відповідь очевидна? А отже логічно зробити висновок, що заважає російська мова. Я ніде не сказала, що вони, російськомовні, лайно, що вони спеціально топчуть мою мову, я нічим не образила російськомовних. Тому стверджувати, що в моїх словах є ненависть чи агресія до російськомовних ти маєм морального права, тобто ти не можеш приписувати мені свої почуття. Категоричність? Так, я моїх твердження є категоричність, але образи чи агресії нема.

Тому, ти малаб, раз ти мене запитала, ти мала б подумати чому так кажу, якщо не дуже зрозуміло задати додаткові питання і зробити висновки. Я ж чомусь це кажу? У мене нема взагалі агресії до російськомовних, у мене чоловік розмовляє російською.

А от у твоїх словах є навіть скриті погрози, мол в натовпі спобувала б я щось там сказати.... це свого роду погроза, щоб я тримала язик за зубами, бо вловлю.

Відносно "каким боком Путин"? Ну можливо ти дійсно просто живеш, розмовляєш собі російською, ніяк не реагуєш на українську, тобто тобі пофіг якою до тебе звертаються і можливо ти пропустила момент, коли вся Росія і мій рідний брат-мацквіч у тому числі горланили про русофобію, про те, що тут притісняють "рускогАваршчих" і що Путін іде їх спасати. Скільки криків було в Росії про те, що вони ідуть захищати тих самих рускоговорящих, такі поняття як "Русский мир", чи Русская весна тобі знайомі? Що таке "Русский мир" я вже писала. Путін вторгся в нашу країну під поводом. що він захищає права російськомовних. Нема рсоійськомовних, нікого захищати. Логічно?

20. Вверх #1160
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    15 вересня 1893 р. у Джерсі-Сіті (США) почала виходити газета "Свобода" — перше україномовне видання в США

а в российской империи в это же время действует эмский указ, украинский под запретом
    11 - дневній... - русизм? сейчас имеем денний
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

Закрытая тема
Страница 58 из 87 ПерваяПервая ... 8 48 56 57 58 59 60 68 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права