|
На відміну від Вас, в мене нема так багато вільного часу, щоб всіх переконувати в фіктивності незалежності УРСР. За це мені не платять. А от судячи по тому скільки совкової інформації, брехливих свідчень, перекручених фактів Ви викинули на цей форум складається враження, що це ваша основна робота і джерело доходів. Хоча як на мене - вся ця лобуда непереконлива.Еще один весомый довод. Вроде паяльника.
Рома, подтягивай более образованных помошников.
Ну, да, сказания, предания, былины - этот аргумент повесомей будет.
И опять же обвинения в том, что за это платят. Эх, Ваши бы слова....
О, кстати, про "доблестного дослидныка", полюбуйтесь, какие книжки писал нынешний отважный борец за бандитов из ОУН-УПА:
Такой прямо борец Кульчицкий, аж страшно становится, а еще вчера был отважным ленинцем, пел "Партия Ленина - сила народная", книжки писал социалистические, а тут вдруг бабах - и героическим борцом оказался.Кульчицкий Станислав Владиславович:
Мобилизация финансовых ресурсов для социалистической
индустриализации СССР
(1926-1937 гг.).
Автореферат дис. на соиск. учен. степени д-ра ист. наук (07.00.02)
Киев, 1976.
Внутренние ресурсы социалистической индустриализации СССР
(1926-1937)
Киев, Наукова думка, 1979. -- 225 с.
Кульчицкий Станислав Владиславович
Лях Сергей Романович
Марочко Василий Иванович
Становление основ социалистического уклада жизни крестьянства
УССР
(АН УССР, Институт истории)
Киев, Наукова думка, 1988. -- 178 с.
Киев древний и современный
Киев, Политиздат Украины, 1982. -- 229 с.
Партія Леніна -- сила народна
Київ, Радянська школа, 1981. -- 112 с.
Ленін і українська державність
// Наука і суспільство (Київ), 1990, N.4, c. 2 -- 4.
Типа, нескоренный герой, ленинец-оуновец Кульчицкий про "истины УПА" пишет. Верно, Ромко?
Любопытны, кстати, цели такого же левого "дослидныка" - Вьятровича:
То есть, чтобы всяким Кульчицким, Вьятровичам и прочему отребью не мешали брехать, оправдывая бандитов из ОУН, необходимо архивы СБУ от любознательных глаз закрыть - так "свидомым дослидныкам" значительно удобнее на уши лохам лапшу развешивать.Архивы СБУ должны ограничиваться материалами, которые касаются их деятельности с 1991 года
Последний раз редактировалось RJK; 22.01.2008 в 14:53.
1. Подтяни свои знания.На відміну від Вас, в мене нема так багато вільного часу, щоб всіх переконувати в фіктивності незалежності УРСР. За це мені не платять. А от судячи по тому скільки совкової інформації, брехливих свідчень, перекручених фактів Ви викинули на цей форум складається враження, що це ваша основна робота і джерело доходів. Хоча як на мене вся ця лобуда непереконлива.
2. Докажи, что для меня это не хобби, а работа.
3. Докажи, что данная информ. явл. вытянутой паяльником.
4. Насчет "переконливо-непереконливо". Приведи противоположные данные, которые опровергают данные документы(приводимые мной).
Вот вот.В 2001 г. Власову в реабилитации отказано
Приїдьте на зх. Україну і поспілкуйтесь з простими людьми, які пережили ті часи.Тоді ці свідчення порівняйте з так званими документами, якими Ви тут розмахуєте і які написані під диктовку радянських кукловодів.
Лише тоді можна дати об'єктивну оцінку діям УПА. А до цього - це все лише просте базікання.
Документы это документы. А базикання это базикання. Все.Приїдьте на зх. Україну і поспілкуйтесь з простими людьми, які пережили ті часи.Тоді ці свідчення порівняйте з так званими документами, якими Ви тут розмахуєте і які написані під диктовку радянських кукловодів.
Лише тоді можна дати об'єктивну оцінку діям УПА. А до цього - це все лише просте базікання.
Опровергни первое (но с уровнем образованности, который ты показал, это невозможно), и докажи документально второе (т.е. "балобольство" как документ).
Для того, чим я займаюсь, моїх знань вистачає.
Мого діда, який народився в сім'ї куркуля і на той час вчився в гімназії, катували на допитах в нквд 4 дні, заставили підписатись під тим, що він проводив атирадянську роботу і відправили в лагеря на 24р.Щоправда відпустили через 6 після смерті сталіна. Мою бабусю разом зі всією сім'єю ще до війни, в товарних вагонах, як худобу, вивезли на Сибір. ЇЇ сестрі тоді було 4 місяці від народження, і їхня мати в цьому вагоні молилась Богу, щоб той забрав дитину до себе і звільнив її від мук. Вона вижила і живе досі. А коли в село прийшли воїни УПА, то стратили цього голову колгоспу, який складав списки на виселення. І таких історій сотні тисяч. Звичайно - це ж байки, а у вас лише правдиві документи. І які страшні звірства бандерівців!
Та головна біда в тому, що в нашій державі, владі і компетентним органам наплювати на ці свідчення. Вони мають цікавіше заняття - боротьба за владу.
Сталин, вне всякого сомнения, преступник, но вовсе не потому, что руководил КА во время ВОВ. Как это следует из моих слов?З ваших слів: сталін -головнокомандуючий червоною армією - ЗРАДНИК!
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
А. ну да... перешли фашисты Буг, а тут им Сталин: давайте-ка, дорогие захватчики, мы в Вермахт вступим, полицию создадим. будем на родной земле новый порядок устанавиливать с вами вместе... Не смешите!Він співпрацював з фашистами під час 2-ї світової війни.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
сидів я колись на одному "летному" форумі та читав темку про упа. так от. тема була про літаки в упа-вони таки були. хай не використовувалися, але були. ви б бачили з якою злобою накинулися на ці свідчення інші форумчане!!! ну ніяк не хотіли вони навіть припустити що упа було не збиговисько банд, а організована партизанська армія. кнізь рядки читалося як їх просто бісить, виводить з себе сама згадка про упа. але з цим все ясно. цікаве інше. тут же в інших розділах зовсім спокійно обговорюють структуру люфтваффе, захоплено говорили про блискучі перемоги асів (того самого хартмана, аса № 1, а він то практично всі перемоги отримав на Сході, в війні з союзом, в війні з батьками та дідами тих самих форумчан)... так це нормально? люди, які зі зброєю прийшли завойовувати твою батьківщину, спалили сотні сіл, забрали тисячі рабів на заводи, вороги-виявилися ближчими за своїх співвітчизників! так це нормально, ще раз питаю???
дійсно, "немец с русским лягут рядом, например под сталинградом..."
а что, наличие нескольких самолетов, которые не используются (наверное, летать на них было некому), автоматически превращает сборище банд в организованную урмию?
З.Ы.: а откуда самолеты? неужели сами собрали в схронах? или все-таки люфтваффе оказало спонсорскую помощь, подарив пару бипланов времен Первой Мировой?![]()
Социальные закладки