Языковая проблема... Проблема ли?
Мы на разных полюсах. Одна другой не понимать)
|
Языковая проблема... Проблема ли?
Мы на разных полюсах. Одна другой не понимать)
И Президент бандит и пиво дорожает
http://www.pravda.com.ua/news/2009/4/22/93666.htmЗа даними соціологічних опитувань, проведених американськими, українськими та російськими фахівцями у трьох містах України (Львові, Києві, Сімферополі), 54% опитаних росіян у Львові і 65% у Києві згодні з тим, щоб їхні діти навчалися в українських школах, і майже всі росіяни у Львові й Києві (відповідно 96 і 91%) визнають, що їхні діти повинні вільно володіти українською мовою.
Інші опитування Центру Разумкова у жовтні-листопаді 2008 року в Криму демонструють, що попри досить критичні оцінки задоволеності потреб в отриманні освіти та інформації рідною мовою, проблеми мови та культури не є першочерговими. Так, неможливість навчатися рідною мовою є актуальним для 16,6% росіян, відсутність можливостей для розвитку національної культури – 6,9%
Дякую Тобі, Боже ...
о товарищ зи львова объявился
Я тобі не сина. Бажаєш рідною, буде рідною.
Цікава річ. Пишеш українською - обурення, як так, до тебе російською, а ти іноземною відповідаєш. Ай да невоспитанность!
Пишеш російською - де твоя рідна?!
Деяким хоч китайською. Декому зміни мов заважають)
Може аватар змінити? Ви тільки скажіть. яж у гостях тут, нібито.
Коломбо, я вже вивчився, диплом з вищою освітою на руках. Ви за це не турбуйтесь. І шкільна освіта була у мене на російській мові. Хоч із нахилом на іноземні мови. Так що вчить свого дитя, мене не треба.
И Президент бандит и пиво дорожает
От саме "нібито": до столу ледве продерся, а ніжки - вже на стОлі!
Кнур якийсь щирий, прости Господи!
А по поводу таких вот гостей есть прекрасное двустишие (прочитал лично с мраморной плиты):
-Эй, прохожий, не топчи мой прах:
Я-то уже дома, а ты пока в гостях! (с)
Поучительно зело есть для знатоков всіляких мов...
и вообще эти западэнцы из языка украинского просто цирк устроили
Нет, приклАдного фетишизма!
Ну, "этер" уже стали забывать, а "кошыкивка", "схрон" и "дубэльтивка" выходят на авансцену!
Мысль материальна, и "сначала было слово"(с)
Вы же можете представить себе питекантропа (ароматного, причёсанного и только что от дантиста), вылезшего из горной выработки где-нибудь в Карпатах и возопившего на весь мир: -Я кохаю тебе, Україно!..
Вот и докохалыся...
мне вообще стыдно перед русскими , они этот весь слышат и читают!!!!!!!!! и каждый нормальный человек знающий историю знает. что украина это нарицательное название и значило граница , а всегда наша нэнька называлась Малоросией
И вообще, многие завсегдатаи данной темы жалуются что их насильственным образом заставляют учить украинский язык, но судя по всему за свой родной русский бороться не готовы, да что там не готовы, просто не хотят. Вот я например хочу кушать, для этого мне приходится работать, хотя работать я естественно тоже не хочу, но к сожалению кушать человеку жизненно необходимо, и я работаю. Из вышесказанного можно сделать один, нехитрый вывод, у вас нет жизненной необходимости в русском языке, так как вы прекрасно понимаете украинский, и каких бы то ни было серьезных проблем с ним у вас нет.
А вся эта демагогия, словно крик в вакууме.
Слава Україні!
Героям слава!
Социальные закладки