| ||
Люююдиии!!!!! помогите найти фильм или название фильма поставленного по книге Васильева,если не ошибаюсь, Брестская крепость В списках не значился!!!!! ищу не один год,помню что фильм старый.Очень хочу сыну показать,заставить прочитать не могу.......
Спасибо!!!!
Последний раз редактировалось Бесёнок; 17.07.2010 в 23:23.
"Каждый удар человеческого сердца – это целая вселенная возможностей" (с)
Кілька років тому дивилася на "Новому каналі", але як називається...
Здається, фільм німецький. Підозрюю, що навіть просто телевізійний.
Хлопець працює в якійсь фірмі, яка займається реконструкцією старих будівель. З якоюсь були проблеми і, щоб його не звільнили, він випросив в якості завдання якусь стару віллу в Італії, яка чомусь була проблемним об'єктом.
Дівчина працювала в ресторані. Той хлопець саме замовив в тому ресторані вечерю ділову і вона щось там зіпсувала, її звільнили.
Потім вони зустрілися в аеропорту, бо він летів до тієї вілли, а вона була саме з того містечка. Потім вони ще чемодани переплутали, йому там хтось постійно заважав. У дівчини ще син був. Вони ще потім закохалися.
Коротше, подробиць я знаю мільйон, але назва...
Навіть найкращі стають згодом катами
Ну, французький поцілунок я б впізнала
Тим більше, у фільмі Франції 100% немає.
Згадала домовленість хлопця і дівчини. Він представляється її нареченим і тоді вона отримує своє спадщину (гроші їй потрібні для свого ресторану). Вона ще його Біблії навчає, бо там якась вкрай релігіозна родина. А дівчина допомагає з реконструкцією вілли, бо ніхто йому не хтів допомагати.
В Арктике нашли саркофаг с пришельцем и надписью, которая впоследствии была расшифрована как "Не открывать". Страшный вирус вырвался наружу, все, включая растения, погибает, но у кого-то иммунитет. В конце пришельце забирают двоих выживших с собой. Актеров не помню, главную мужскую роль играет кто-то известный. Помогите, кто знает, с названием.
Помогите вспомнить.
В гланой роли Гвинет Пэлтроу,она живет с своим мужем, а свекровь постоянно их контролирует,а когда невестка забеременела то свекрушка захотела отнять ребенка,вызвав преждевременные роды.(в общем фильм не плохой,на заметку молодым)
Старое азиатское кино. Зло наступает. Против него должны выступить парень и девушка девственники. Таких находят, они спят друг с другом и побеждают. Так еще пару раз появляются у ведьмы золотые ножницы, которыми она хочет отрезать член парню
ICQ- 447504882
Социальные закладки