|
Не понятно что этим стареющим 70-летним лицом вообще хотели сказать в этой песне.
Ясное дело что нужна хоть какая-то фишка - от балерины из рояля до катка, но хоть какой-то смысл связанный с песней должен быть.
Он умеет правильно улыбаться.
Этот не умеет правильно улыбаться и даже если бы и улыбался правильно, ему бы это не помогло.
Вроде бы улыбается неплохо, но фэйсом уже не годится под смазливые мальчики. Хотя спел очень и очень хорошо. Мне понравился.
Хорошо улыбается, но искренности нет. Да и перемудрил с блестящими штанами. С такими штанами не победишь. Десятку стоматологу!
![]()
Ні, співала Лобода. Бек-вокал був бек-вокалом. Чого всі так причепилися до цього епізоду? Вона сама наполягала на тому, що страшенно хоче зіграти на ударних. Про те, що вона буде в цей час ще й співати і слова не було. Мало того, вона абсолютно навіть того не імітувала, на відміну від деяких інших виконавців.
Навіть найкращі стають згодом катами
Еееее... А де логіка? Вона має підбирати бек-вокалісток за максимальною несхожістю із своїм голосом? Я, насправді, не помітила ідентичності. Просто схожі, але різні.
Просто Ви добре знаєте голос ЛОбоди. Ну і чули спів, коли вона не співала. Це Вам не сподобалося.
Мені от більше не сподобалося те, що за Сакіса Руваса майже всю пісню проспівав бек-вокал, а це мало, хто помітив, бо САкіс активно відкрив рот. Я б скоріше його назвала бек-вокалом. Коли в кінці свого виступу дівчина з Туреччини так само перестала співати, бо елементарно задихнулася, а спів йшов, мене це також неприємно вразило.
Повторюю, ЛОбода в цьому аспекті діяла чесніше.
О! А вы все еще косточки перемываете?
Драсти всем!
Прежде чем читать проповеди, научись выполнять заповеди
Кароче отчитываюсь, прослушала песню Рыбака уже раз 20 и с каждым разом она мне нравиться еще больше! А когда не просто слушаю, а и видео смотрю, так вообще в 300 раз больше нравиться!![]()
Прежде чем читать проповеди, научись выполнять заповеди
Згодна. Але від цього не краще. Краще б він вже й насправді був таким щирим...
До речі, тут конфлікт серйозний починається. Азербайджан під час голосування закрив лінії голосування за Вірменію. Цілком можуть за це не тільки дискваліфікувати Азербайджан, але й третє місце забрати...
Социальные закладки