|
Последний раз редактировалось litissia; 29.10.2020 в 14:55.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
судя по предварительный результатам первого тура, у Труханова больше шансов на победу во втором туре, но ещё неизвестно кого поддержат сторонники Кивалова, Филимонова, Обухова, Червоненко, и пойдут ли они на выборы, от явки и активности избирателей во втором туре тоже многое зависит
Труханов бандюган, Скорик интеллигент, но Труханов сейчас в более выгодном положении
Последний раз редактировалось nice creation; 29.10.2020 в 16:21.
А чому притихли 87%? На кого вони ставлять в 2-му турі: труху чи скорика?!
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Хто саме з депутатів подав до Конституційного Суду України конституційне подання у “справі про незаконне збагачення”.
https://www.facebook.com/NAZKgov/photos/a.1070146733045250/3493414460718453/?type=3
сказочный .......
38. Скорик Микола Леонідович
...![]()
Костусев не сам сбежал, как и глава партии "Родина". От них избавились сами януковичи (часть) и Янукович открытием уголовных дел против них.
В связи с походом на Европу бандеромоскальское противостояние в городе уже не было нужным той части януковичей, которая решила подписать Соглашение об Ассоциации.
При Костусеве и главе партии "Родина" в городе на то время, то, кто знает, чем бы всё закончилось.
Возможно стали бы дыркой типа "Д/ЛНР".
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
1. Коаліція, яка начебто існувала до останнього дня існування ВР 8-го скликання. А то як закріпити в Конституції рух на євроінтеграцію - то це чи не особиста заслуга ПАП, а як щось корисне для країни зробити - то Юля винна.
2. А хто його посадить? Порошенко, який призначив його у ТКГ і тим самим повернув у велику політику?
3. Апеляційна палата ВАКС повернула у розгляд. Зрада? Тож ВАКС (який БПП гальмував 2 роки) теж не працює?
4. Свінарчук сяде. Навіть якщо попередник так і не зміг повідрубати йому ркуи.
Про брата я нічого не говорив.
Ще раз - не виливайте всі скої комплекси на мене, я в 3 бюлетенях з 4 проголосував за ЄС, і в одному - за "Голос".
Не з тим воюєте.
Як і попередні 5 років ваш не з тими кумир воював. Що ми зараз і бачимо на всю красу.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
1. Образа? Є сенс?
Знаю, хто такий Баканов. Але якби СБУ була реформована при Порошенко (так само, як ліквідлваний ОАСК, так само, як вчасно створений ВАКС, так само, як люсровані судді КС, призначені туди овочем) - зараз проблем було би менше.
2. Знаю. Лещенко (якого ти ненавидіш), Соболев, Найєм та група "Єврооптимісти". Питання не "хто", а "коли"? Лише відверті сигнали від МВФ змусили Порошенко зробити це.
До речі - а це що? Хто казав? Я добре пам'ятаю численні ефіри та інтерв'ю Герасимова з такими промовами
А коли Порошенко нарешті призначив 38 суддів, відібраних з участю міжнародних експертів? Правильно - 11 квітня 2019 року, після 1-го туру президентських виборів.Противники создания в Украине антикоррупционного суда, кажется, нашли еще одну зацепку для его блокировки. Уже две недели в медийном поле раскручивается идея о том, что часть требований МВФ и Всемирного банка к закону "О Высшем антикоррупционном суде" являются не просто неприемлемыми, но и вообще посягательством на суверенитет.
Президент Петр Порошенко подписал указы, которыми назначил на должности 38 судей Высшего антикоррупционного суда и Апелляционной палаты Высшего антикоррупционного суда.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Социальные закладки