Ну зачем же упражняться в остроумии над СТК, когда он давно уже согласился с неправильностью современной государственной политики в гуманитарной сфере?
| ||
Ну зачем же упражняться в остроумии над СТК, когда он давно уже согласился с неправильностью современной государственной политики в гуманитарной сфере?
чЕЛОВЕК НАХОДИТ В СЕБЕ СИЛЫ ПИСАТЬ ЭТО:
И это:Вже не один десяток раз писав, як до цього відношусь записуй десь, якщо не пам'ятаєш.
Всместо того чтобы адекватно ответить на простой вопрос:Ще з десяток раз повтори питання, на яке я вже не раз відповідав і розказуй всім, як я відходжу від відповіді.
Будь трохи адекватнішим, якщо хочеш, щоб я тебе і твої питання серйозно сприймав.
Онож конечно Сербский вопрос обсуждался на каждой второй странице...слил пасан СТК.а как Вы относитесь к тому что даже по залипушной переписи русских 20 %(про подовину русскоговрящих молчу) а русский язык не имеет никакого статуса ?
Все, ти мене переміг (читай дістав), тепер можеш весь день гордитись собою. В надцятий раз повторяю, що не проти офіційного статусу російської в російськомовних регіонах (тільки не треба прикидатися дурачком і казати, що ти це перший раз питаєш і перший раз читаєш відповідь). Через місяць-два знов повернемся до цього питання і коли я знов тебе пошлю подалі, зможеш написатислил пасан
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Можна запитатися?
Яка в Росії друга національна мова? Українська? А чому?
ALKA, питання було не конкретно адресовано
Ви знаєте, про те, примушують чи ні, кільканадцять разів йшлося в темі цього розділу, присвяченій саме мовній проблемі. Як буде на те Ваша ласка - перегляньте. Тема, звісно, величенька, але вартує на Вашу увагу - принаймні, я на це сподіваюся.
А мені однаково, знаєте, хай російською говорять хоч "негры преклонных годов"... Це - моя рідна мова (і не тільки моя, а ще мільйонів громадян України). Втім, про це також - в темі, до якої я Вас вже запросила.Згадала за Росію, тому що ми говоримо про її національну мову.А сама Росія до нас справді ні при чому
И это пройдет.
А с какого беса мне в родном городе употреблять чужой язык? Что до России, я уже приводил статистику по числу украинцев - мало нас там, очень мало. А кто есть, совершенно не хотят ставить там этот вопрос... Есть в Москве 3 украинских школы, видать, хватает. А вот в Казани никто в госучреждениях не требует занния русского языка, можно спокойно обойтись татарским. Верно и обратное... Так что нам и до России в отношении демократии, как до Луны.але ви вже зробіть ласку, вивчіть національну мову і в документах використовуйте її.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
STK, мне очень неудобно, вас и так тут заклевали, но скажите, что вам в нас еще не нравится, кроме русского языка?
Б_Рысь женской сущностью владеет
И волновать она умеет
Мужские грубые сердца,
Не вдохновляя лишь скопца. (с) minor
Социальные закладки