Тема: Программа по сохранению и развитию русского языка в Одессе (*)

Закрытая тема
Страница 559 из 564 ПерваяПервая ... 59 459 509 549 557 558 559 560 561 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,161 по 11,180 из 11274
  1. Вверх #11161
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Да.

Согласен - было бы правильно. Но Беркут уже стоял безоружным. К чему это привело? Доверять договоренностям с нынешней властью я бы уже не рискнул.
    ??? это когда?...ВВ-шников помню, как беркут их в виде живого щита выставлял..., а безоружного беркута как-то не вспоминается.
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

2. Вверх #11162
    User banned
    Цитата Сообщение от Panty Посмотреть сообщение
    язык это русский, читай одесский
    шоб да так нет!

3. Вверх #11163
    Постоялец форума Аватар для Cielo
    Цитата Сообщение от Dreamfall Посмотреть сообщение
    "Розмовляти" від слова "розмова".
    Путлєр усіх російськомовних визволяти ходить, якщо ви не помітили. Ось до НАТО вступимо, тоді й приймемо, можливо, другу державну.
    Дякую, що виправили мою помилку.
    Що робить Путін, мене хвилює, але не так, як Вас. Визволяти мене не потрібно, з Вами я маю намір домовитись, втручання Путіна тільки заважає. Моє бажання бачити російську мову другою державною в Україні немає ніякого відношення ні до політики сусідньої держави, ні до діяльності країн НАТО (з англійської, як державною, вони Вас не підтримають).

4. Вверх #11164
    User banned
    Цитата Сообщение от Cielo Посмотреть сообщение
    Дякую, що виправили мою помилку.
    Що робить Путін, мене хвилює, але не так, як Вас. Визволяти мене не потрібно, з Вами я маю намір домовитись, втручання Путіна тільки заважає. Моє бажання бачити російську мову другою державною в Україні немає ніякого відношення ні до політики сусідньої держави, ні до діяльності країн НАТО (з англійської, як державною, вони Вас не підтримають).
    Нажаль путін розуміє ваше прагнення другої державної якось збочено, й випитувати у вас чи хочете ви визволення не буде.

5. Вверх #11165
    User banned
    це на Росії такі правила гарного спілкування?
    Це таким чином вони несуть людям все добре...вічне. Чи потрібна нам така російська мова і з такими носіями?

6. Вверх #11166
    User banned
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Це таким чином вони несуть людям все добре...вічне. Чи потрібна нам така російська мова і з такими носіями?
    Мова хай собі буде, а неадекватні носії мають відбудовувати східну Сибір

7. Вверх #11167
    Почетный старожил

Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    ...
    а безоружного беркута как-то не вспоминается.
    Что-то с памятью твоей стало

Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
    (с) Флобер

8. Вверх #11168
    User banned
    Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Что-то с памятью твоей стало
    чорна форма у внутрішніх військ.

9. Вверх #11169
    Нажаль путін розуміє ваше прагнення другої державної якось збочено, й випитувати у вас чи хочете ви визволення не буде.
    Політика Російської держави завжди була агресивна, не має значення як називалась ця держава - Московське царство, Російська імперія, СРСР, Російська Федерація. Але, на мою думку, це не є приводом для того, щоб ми, російськомовні мешканці Північного Причорномор'я, видмовлялися від своєї мови. Правителі приходять і йдуть, піде і Путін.
    Нам треба вчтись самим будувати свою державу, враховуючи інтереси всіх громадян України, а не тільки україномовної її частини. Лозунг "Україна понад усе" не є конструктивним, "понад усе" повинні бути громадяни України.
    Політики нашої держави зробили багато помилок, зараз є можливість виправити хоча б помилки в мовному питанні: надати статус другої державної російській мові, розширити права інших мов. Тім самим привід "захищати" у Путіна просто зникне.
    На мою думку, тема "Программа по сохранению русского языка" як раз для цього і була відкрита. Але, нажаль, перетворилась на арену брудної боротьби між одеситами. Коментарі деяких учасників діскусії просто соромно читати...

10. Вверх #11170
    User banned
    Політика Російської держави завжди була агресивна, не має значення як називалась ця держава - Московське царство, Російська імперія, СРСР, Російська Федерація. Але, на мою думку, це не є приводом для того, щоб ми, російськомовні мешканці Північного Причорномор'я, видмовлялися від своєї мови. Правителі приходять і йдуть, піде і Путін.
    Нам треба вчтись самим будувати свою державу, враховуючи інтереси всіх громадян України, а не тільки україномовної її частини. Лозунг "Україна понад усе" не є конструктивним, "понад усе" повинні бути громадяни України.
    Політики нашої держави зробили багато помилок, зараз є можливість виправити хоча б помилки в мовному питанні: надати статус другої державної російській мові, розширити права інших мов. Тім самим привід "захищати" у Путіна просто зникне.
    На мою думку, тема "Программа по сохранению русского языка" як раз для цього і була відкрита. Але, нажаль, перетворилась на арену брудної боротьби між одеситами. Коментарі деяких учасників діскусії просто соромно читати...
    Майже погоджуюсь з вами але мовне питання зараз не на часі, путін знайде мільйон приводів для вторгнення й без мови. Доречі мовний закон таки розробляють та вдосконалюють з урахуванням угорської, румунської, кримсько-татарської. Коли не буде небезпеки цілостності держави - цим законом будуть задоволені всі.

11. Вверх #11171
    Майже погоджуюсь з вами але мовне питання зараз не на часі, путін знайде мільйон приводів для вторгнення й без мови. Доречі мовний закон таки розробляють та вдосконалюють з урахуванням угорської, румунської, кримсько-татарської. Коли не буде небезпеки цілостності держави - цим законом будуть задоволені всі.
    Я вважаю, що мовне питання як раз на часі. Я не хочу, щоб мене, яка народилась та все життя прожила в Одесі, називали "окупантом" та "зрадником" тільки тому, що я російськомовна. Я поважаю українську мову, намагаюсь вивчити її як умога краще. Але вимагаю від своїх опонентів також поваги до моєї мови. І закріплення сттатусу моєї мови допоможе мені та іншим російськомовним громадянам України відчути те, що ми також повноправні громадяни цієї держави. А вже потім відстоювати наши спільні права, але це буде вже на рівних.

12. Вверх #11172
    User banned
    Я вважаю, що мовне питання як раз на часі. Я не хочу, щоб мене, яка народилась та все життя прожила в Одесі, називали "окупантом" та "зрадником" тільки тому, що я російськомовна. Я поважаю українську мову, намагаюсь вивчити її як умога краще. Але вимагаю від своїх опонентів також поваги до моєї мови. І закріплення сттатусу моєї мови допоможе мені та іншим російськомовним громадянам України відчути те, що ми також повноправні громадяни цієї держави. А вже потім відстоювати наши спільні права, але це буде вже на рівних.
    Прийняття саме зараз другої державної російської може зіграти на користь путіна, вам так не вважається?

13. Вверх #11173
    Не покидает форум Аватар для Игорь*
    Але ж як можна не розуміти спорідненої української? Це не ярлик, це медичний діагноз, шановна.
    Великодержавный шовинизм не позволяет...

14. Вверх #11174
    Не покидает форум Аватар для Игорь*
    Цитата Сообщение от Малиновка Посмотреть сообщение
    Dreamfall, минусовать репу - это и есть Ваш уровень!!! ..
    У кого что есть, того туда и минусуют.

15. Вверх #11175
    Постоялец форума Аватар для Малиновка
    Цитата Сообщение от Игорь* Посмотреть сообщение
    У кого что есть, того туда и минусуют.
    Я смотрю, Вы прям Задорнов...

16. Вверх #11176
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Прийняття саме зараз другої державної російської може зіграти на користь путіна, вам так не вважається?
    Каким образом?
    /* мерзко хихикает */

17. Вверх #11177
    Не покидает форум Аватар для Rabin
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Каким образом?
    твои друзья тебя ждут

омар сдох !!!

18. Вверх #11178
    User banned
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Каким образом?
    Буде риторика ботокса типу - відітє у ніх там даже второй язик русскій, мі нє можєм их бросіть, надо вводіть войско!

19. Вверх #11179
    Постоялец форума Аватар для aura_sv
    прозріла.... як вам така точка зору? і хто ж це пише? львів'янин .....

Чому б не послати Ірину Фаріон із лекціями «Мова як віднова» по кримським дєрєвням - львівський журналіст
    7.3.2014
    ОСТАП ДРОЗДОВ, Львів

Події в Криму – це справедлива розплата України за свою відсутність упродовж 22 років. 22 роки Україна була тимчасовим явищем, і Юго-Восток терпів її тільки тому, що завжди мав у Києві свою владу. Україна для них чужа, а їхні предки всіх чужих вважали ворогами. Отже, Крим щирий у своїй українофобії.

Україна під дулом чужого автомата упритул підійшла до кардинального вибору, який мала би добровільно зробити вже давно: або ми скидаємо зі свого човна проросійський баласт – або ми приречені на громадянську війну. Боротьба за Крим не передбачає жодного трофею навіть у разі повної перемоги. Тому що Крим безповоротно програно.

З цим треба змиритися і не робити з цього трагедії. Крим ніколи не був і ніколи не буде українським. Крапка. Крим – це земля кримських татар і росіян. Українці навіть зараз там у шаленій меншості, та й то вони повністю асимільовані серед реципієнтів ОРТ. Усі українські норми (такі як одна державна мова, вшанування визвольної боротьби, вступ в ЄС тощо) не можуть бути зреалізовані в Криму. І ніколи цього не буде.

Цікаво як ми собі уявляємо врегулювання кримської проблеми? Завтра прийдуть війська НАТО, проженуть росіян – і кримський народ одягне вишиванки на знак солідарності з Галичиною? Чи, може, Путін добровільно дасть задній хід – і з завтрашнього дня кримчани перестануть голосувати за комуністів, Колєсніченка, Миримського та інших "достойників"?

Попри свою зазомбованість, люди там уміють читати – зокрема, передвиборчу програму "Свободи", яка обіцяє ліквідувати автономію і перетворити Крим у звичайну область. А чого б не піти далі – і не послати Ірину Фаріон із лекціями «Мова як віднова» по кримським дєрєвням? А виступ Тягнибока на Яворині прокрутити по всіх республіканських каналах. Додаймо сюди Сашка Білого з автоматом у руках. І весь Правий сектор, який буде озброюватися, щоб перешкодити Криму здійснити свою вікопомну мрію з’єднатися з Росією.

Овідій писав: "Нехай воюють інші". http://www.octpib.info/News.aspx?idNews=17735
    Суди про моє життя,коли твоє стане прикладом...

20. Вверх #11180
    User banned
    Цитата Сообщение от aura_sv Посмотреть сообщение
    прозріла.... як вам така точка зору? і хто ж це пише? львів'янин .....
    навіщо таскати сюди помиї від путінських скигліїв?

Закрытая тема
Страница 559 из 564 ПерваяПервая ... 59 459 509 549 557 558 559 560 561 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права