|
Потім дізналася, коли запрацювала довідка 466, і коли запрацював Мій Київстар. Наприклад, дізналася з Мого Київстару, що з рахунку, на якому було трохи більше 10 грн., знялося 10 грн. за інтернет, та надано 100 МБ до кінця доби, з яких 2 нібито були витрачені, а 98 - згоріли, коли доба закінчилася. З рахунку, по якому закінчувався пакет послуг 13.12., чудово 14.12. знялася абонплата, хоча на той час нічого не працювало.
![]()
Тут: https://kyivstar.ua/grateful#pt розписано, коли не буде зніматися плата за тарифи. У мене 20.12 знято плату, наступну знімати не повинні.
Кто то пользуется тарифом за 350грн на контракте? Там мобильный интернет якобы безлимитный. Может кто подскажет какие есть неочевидные ограничения(скорость/трафик) по этому мобильному интернету?
Есть ли смысл его использовать как альтернативу стационарному интернету(не от киевстара)- раздавать со смартфона?
Читай тут, детальнее нет или тут спрашивай
Безлимитный, это без шейпа. А как правило у нас Політика справедл. користування, т.е после опред. обьема 0,8 мбит скорость))))), но это безлимит считается устами маркетологов-оператора. Безлимит есть, но они в основном не голосовые....
Згідно з умовами тарифу, ви отримуєте безлім — це означає, що інтернет трафік не тарифікується, а обмеження швидкості може діяти лише за умови, якщо протягом місяця ви використали більше 100 ГБ. Після цього інтернет надаватиметься зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с.
Поверь 100 Гб это реально быстро при домашнем использовании.
Злой - это как добрый, только без лжи и лицемерия.
))),, включи ютуб на HD и расскаж, на сколько дней тебе хватит 100 гб.. Он вылетят в трубу минимум чем за 2 недели...
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 28.12.2023 в 11:23.
А как узнать остаток за интернет? Без вечно висящей программы
...... Скромный и великолепный..... Авэ мне!!!
у меня в кабинете 5 номеров
зашёл, один посмотрел и дальше не переключается на другие номера, а сейчас я не могу и сразу переключиться на другой номер, ни одна кнопка не работает
следующая попытка, нажал на список номеров, выпало окно со списком номеров и дальше глухо, ни на что не реагирует, те я не могу зайти на другой номер и посмотреть инфу за него
...... Скромный и великолепный..... Авэ мне!!!
Социальные закладки