Парни, так какая нахрен разница -повезло или нет, моментов создали много или мало- три очка наши -игра забывается, результат остается. На очереди ДЕРБА!!!!
|
Парни, так какая нахрен разница -повезло или нет, моментов создали много или мало- три очка наши -игра забывается, результат остается. На очереди ДЕРБА!!!!
Живи моя ОДЕССА, живи и процветай!!!
Какого числа игра?
Forza Chernomorets, Milan, Ukraine, Italy and Ukrainian clubs in EuroCups!
31-го
Если вам не понравилось мое сообщение, выделите его мышкой и нажмите Alt+F4
Да, действительно.
Я ссылался на этот источник
http://football.ua/ukraine1league.html
так, что....
и не обратил раньше внимание на эту статью
http://football.odessa.ua/?9612![]()
Последний раз редактировалось Black_Shef; 27.07.2010 в 10:10.
не могу не поделиться))
http://video.bigmir.net/show/150357/
Сууупер
"ФАШИСТЫ БУДУЩЕГО БУДУТ НАЗЫВАТЬ СЕБЯ АНТИФАШИСТАМИ". (С)УИНСТОН ЧЕРЧИЛЛЬ
Про причини свого несподiваного рiшення Олександр Косирiн розповiв
кореспондентовi "Експресу".
- Олександре, ваше рiшення пiти з футболу стало для багатьох сенсацiйним. Уболiвальники кажуть, що ще рiк-два ви могли пограти на високому рiвнi.
- Мiг, але з ким? З ким грати? Сьогоднi на футбольнi теми я взагалi не хочу говорити. Менi це не цiкаво. Футбол для мене -- пройдений етап.
- За роки кар'єри ви забили 98 голiв. Не було бажання забити ще два i "дотягти" до клубу Реброва i Шацьких?
- Це лише числа, якi нiякого значення для мене не мають. Менi байдуже, скiльки я забив чи не забив. Футбол -- перегорнута сторiнка мого життя, про яку я не хочу згадувати.
- Вашi слова не вкладаються у голову. Футболiст зненавидiв футбол. Такого в iсторiї цього виду спорту ще не було!
- Останнi пiвтора року перебування у "Чорноморцi", спiлкування з керiвництвом цього клубу вбили у менi будь-яке бажання думати про футбол. Мене вiд нього нудить. Можливо, за рiк-два я перехворiю, переживу, менi захочеться бачити себе у цiй грi. А сьогоднi люди, якi тримають "Чорноморець", якi там працюють, просто знищили у менi бажання бути футболiстом.
- Чим будете займатися?
- Є чимало невирiшених справ, напрацювань. Саме цим займусь найближчим часом. Про футбол думати нiколи.
- Олександре, ви увiйшли в iсторiю українського футболу як автор найшвидшого голу в чемпiонатi. Знаєте про це?
- Звiсно. Це було у 2005 роцi в матчi "Чорноморця" i "Металiста". Ми розiграли м'яч iз центру поля. Пiшов довгий навiс у штрафний майданчик. Захисник спробував скинути м'яч головою своєму голкiперу. Але той опустився на землю, i я одним дотиком переправив його у ворота харкiв'ян. Йшла лише дев'ята секунда гри. Швидше голiв в Українi ще не забивали.
- Яку команду вважаєте рiдною?
- (Задумався). Менi важко вiдповiсти на це запитання. Напевне, ту, яка дала менi путiвку у великий футбол. Це київське "Динамо". Найцiкавiше, що за "основу" киян я не зiграв жодного матчу, лише за дубль. Але робота з Лобановським дала можливiсть реалiзуватися у футболi.
Були хорошi команди - "Торпедо" (Запорiжжя), "Металург" (Донецьк), в Iзраїлi вiдiграв чудово. Зрештою, в "Чорноморцi" менi вдались кiлька сезонiв. У цiй командi я став найкращим бомбардиром чемпiонату України. Але останнi пiвтора року перекреслили все добре, що було в Одесi. Тому я йду з футболу. Я прийняв рiшення i змiнювати його не маю намiру.
Самая большая ложь - это неверно понятая правда!
Может Косырин еще и вернется спортивным директором в Черноморец, но когда оттуда уйдет Климов.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Вот реальное положение дел в команде![]()
По моему официальный сайт нашего клуба взломали.![]()
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
жёсткий диск полетел
Someday, someway
прочитал интервью Косырина. Это стало для меня новостью. нахожусь в шоке. Жаль, что ушел из футбола, но это его решение и четко даёт понять, что происходить внутри самого клуба
А во сколько игра 31-го в 19-30?
Forza Chernomorets, Milan, Ukraine, Italy and Ukrainian clubs in EuroCups!
мда)) вопрос отличный
))
Someday, someway
Социальные закладки