|
http://www.forum.vosvoboda.info
о да.. там мой моск съеден был уже только при просмотре названий тем....
не может быть так чтоб совсем никак...
Буду. Ибо их мировоззрение мне ближе.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
За "Свободу" готові проголосувати 32,8% галичан. Цього достатньо для потрапляння в парламент
54,3% львів'ян вважає, що для України буде краще, якщо до парламенту потрапить ВО "Свобода". Водночас, майже кожен третій львів'янин (32,8%) - готовий проголосувати за ВО "Свобода".
Майже кожен п'ятий опитаний (17,7% респондентів) бачить Олега Тягнибока на посаді голови Верховної Ради України VІ скликання.
Такі результати опитування оприлюдненні сьогодні, 21 вересня, керівником Українського центру вивчення громадської думки "Соціоінформ" Олексієм Антиповичем.
Опитування було проведене в період з 14 до 20 вересня 2007 року. Методом інтерв'ю було опитано 800 респондентів, які репрезентують доросле населення Львова віком від 18 років. Похибка репрезентативності складає +/- 2,4%.
Політолог Анатолій Романюк присутній під час оприлюднення дослідження вважає, що "для України буде добре, коли до парламенту зможуть пройти нові політичні сили. Бо сьогодні ми стали свідками монополізації політичного простору, і "прохідні" мегаблоки вже визначили, яка боротьба відбуватиметься після виборів. За таких умов створити щось нове дуже важко. Але є дві політичні сили, які могли б змінити ситуацію - це ВО "Свобода" та Блок Володимира Литвина". За його словами, ВО "Свобода" може зайняти практично вільну праву нішу в новому парламенті.
Практично цю ж думку під час прес-конференції у Луцьку 20 вересня висловив Юрій Луценко. Він зазначив, що "Свобода" при проходженні у парламент може розіграти "золоту акцію". "Я не хочу сказати нічого поганого про Тягнибока, вважаю його молодим і дуже перспективним політиком", - додав Луценко.
У той самий час лідер БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв'ю "Газеті по-українськи" вдалася до відверто образливих та брутальних висловлювань у бік ВО "Свобода".
Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода" висловлює подив, щодо істерії з боку так званих демократичних мега-блоків, викликаної шансами "Свободи" на проходження у парламент.
Адже саме проходження ВО "Свобода" у парламент стане запорукою того, що ніяких широких коаліцій утворено не буде. Більше того, результати наведеного опитування свідчать, що голоси віддані за "Свободу" не будуть втрачені, а стануть запорукою створення у майбутньому парламенті потужної націоналістичної фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода", яка безкомпромісно реалізовуватиме положення "Програми захисту українців".
Додатково повідомляємо, що 17-18% голосів, поданих за ВО "Свобода" в Галичині, є достатніми для подолання тривідсоткового бар'єру на загальноукраїнському рівні.
Прес-служба ВО "Свобода"
«Свобода» это формация украинского нацизма. Идея проста: там где был украинец есть Украина, где есть Украина там нет места жидам и москалям (а в перспективе и другим тоже). Украину должны населять только «истинные украинцы», развивающие свою исконную и древнюю культуру. И всё в таком стиле вам понравится, как мне кается это именно для вас.
В остальном идеология смесь фашизма и социализма, типа есть великий лидер и он будет заботится о всех истинных украинцах.
Употребление уничижительных нацнаименований. Скептик.
Последний раз редактировалось Скептик; 24.09.2007 в 10:26.
не может быть так чтоб совсем никак...
А давай ти не будеш розписуватися за інших. Мені ти нічим не відрізняєшся від Тягнибока (хоч я його не дуже добре знаю). З своїми ідеями про штучно створені український народ і українську мову, ти від нацизму не далі за нього, а може й ближче, бо поділяєш нації на повноцінні і неповноцінні (штучні).
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Я буду голосувати за Свободу
Якщо чесно, бабудь було б непогано пустити Тягнибока на рік до влади,
а потім замінити кимось більш спокійним.
А то такими темпами як наші "українізатори" лад в державі наводять та начебто щось "українізують",
у нас ще 20 років нічого не змінюватиметься.
Тут могла бути ваша реклама
тривалої суперечки про виникнення ... не СТК это уже слишком....
Социальные закладки