|
Министерство здравоохранения намерено проанализировать целесообразность отмены перехода на зимнее время в Украине, сообщил министр здравоохранения Илья Емец.
"Если говорить о летнем времени, я хочу сделать анализ по некоторым эпидемиям в зимнее время, а потом делать предложения по летнему времени", - сказал он.
=======
вже прийшла методичка з азіопи ...
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Ви помиляєтесь... Саме "проФФесіонали", достеменно розібравшись з ситуацією, сказали, що вони знають, що робити і як!! І що вони покращать життя "ВЖЕ СЬОГОДНІ"!!
І непотрібно їх (за них) відбілювати, їх же ніхто за язика не тягнув і вони не сказали що завтра (чи потім), а саме стверджували, що сьогодні!!! Щось у Вас провали у пам'яті...
А зараз, щодо Вашого...
1) Скажіть, а зараз країна за рахунок чого жиє? Бо інвестиції за 2010 рік скоротились, борг значно зріс, зросло і безробіття!!
2) А популізм Тимошенко у Вас полягав у тій тисячі, що вона дала? Так "команда проФФесіАналів" і прийшла до влади саме на популізмі, який у назві цієї теми!!
3) А щодо покращення Ви допишіть, не полініться, що його не слід очікувати до вигнання проФФесіоналів!! Помилки у цьому не буде...
4) Шановний, а щось там сказавши щодо торгівлі металом Ви яку "страну" мали на увазі, Ахметова, Пінчука, Коломойського чи Бойка? Що Ви так переймаєтесь експортом металу? Невже Вам невідомо, що всі металургійні комбінати приватизовані та належать саме цим особам? Вас так хвилюють їх прибутки? Так вони до нашого покращення ніякого відношення не мають! Вони лише сплачують мізерні податки і то не завжди, і не у повному обсязі, бо там задіяні офшори...
Доречі, назвіть ті галузі промисловості, які активно запрацювали завдяки діяльності проФФесіАналів??
Многоуважаемый пан Bivaliu, я очень внимательно прочитао ваш опус и очень удивился тому, что вы нашли у нас несколько стран на Территории Украины. Одно это меня насторожило и я позволил себе задуматься о адекватности восприятия того, о чём я пишу вам.
Улучшение не наступит даже если к власти придёте вы - честнейший из честнейших и храбрейший из храбрейших борцов за справедливую жизнь. так как только волшебник справится с быстрым перестраиванием и модернизацией средств производства, особенно в чёрной металлургии , являющейся основным источником денег от экспорта, наряду с химической промышленностью выпускающей азотные удобрения, широко экспортируемые за рубеж. Ну и вдобавок ещё никому и даже вам не удасться "командовать" чужими деньгами, я в смысле того, если не выгодно то вы никого не сможите заставить заниматься этим видом бизнеса. Для бизнеса и инвестиций необходимо создавать условия.
Последний раз редактировалось капитан; 09.02.2011 в 20:29.
О каком улучшении вообще идет речь? Вы случайно не через Звездные Врата сюда влетели?
Жизнь - вредная штука. От нее даже умирают.
Заскучали?
http://www.segodnya.ua/news/14221510.html
Пеня за коммуналку вырастет в 10 раз и будет расти каждый просроченный день
Желающим проникнуться нуждами олигархов...
http://finforum.org/page/index.html/_/economics/za-neuplatu-peni-za-34kommunalku34-budut-r6006 "За неуплату пени за "коммуналку" будут выселять из квартир"
особенно вышеприведенная статья понравится ипотечникам.
и собственно когда ожидать покращення в этом ключе:
http://vsyapravda.com/news/id39166
"Пеней украинцев "порадуют" в марте"
А как вам такое "покращення" ?
http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/10/5900289/Кабмін хоче видавати посвідчення водія на 10 років
Четвер, 10 лютого 2011, 11:54
Кабінет міністрів пропонує видавати посвідчення водія, строк дії якого становить 10 років.
Відповідні зміни розміщено на сайті ДАІ для обговорення.
Крім того, Кабмін пропнує, щоб міжнародне посвідчення водія видавалося за заявою особи підрозділом Державтоінспекції на підставі національного посвідчення водія.
Міжнародне посвідчення водія використовується за наявності національного посвідчення водія тільки під час керування транспортними засобами за межами території України. Строк дії міжнародного посвідчення водія не повинен перевищувати три роки з дати його видачі або строку дії національного посвідчення водія(залежно від того, який строк закінчиться раніше)", - йдеться в проекті.
Міжнародне посвідчення водія видається без складання іспитів.
Зараз посвідчення водія не обмежені в терміні дії.
Слава Україні! Героям слава!
Конечно, такая норма предполагает пересдачу (подтверждение квалификации). ИМХО, это правильно. Водитель должен знать ПДД. Тем более, что за 10 лет правила, как правило, изменяются. Только суть же в том, что введут пересдачу через 10 лет, а чёрный ход, через который можно за 200$ получить права без пересдачи не прикроют. И цена, думаю, подрастёт раза в 2.
Вважаю, що нема ніякої різниці, чи то будуть давати нові, чи старі будуть залишаться, але треба буде здавати іспит. Фішка в тому, на мій погляд, що раз у десять років треба буде сплатити у ДАІ круглесеньку суму. А як казав один чоловік, що 10 років - це для початку, потім може стати і 5 років, і 3, і 2... Бо ця сволота, що при владі, чомусь дуже швидко звикає до бабла, яке викачує з українців, і їй починає свербіти у деяких містах, бо вона хоче БІЛЬШЕ і БІЛЬШЕ...
Думаю все будет более прагматично, вот к примеру как сейчас ... Жане недавно получила права. Если в то время когда я здавал, сумма делилась на 2 части. 1 часть - билеты, 2 часть - вождение. Если я здавал билеты сам, то мог заплатить только половину за вождение. Сейчас такого нет. Ты можешь билеты здавать сам, но за вождение ты всеравно заплатишь полную сумму - 250 баксов. На вопрос лектору, зачем же мы сюда ходим, лектор ответил - для себя.
Поэтому каждые 10 лет челвоек будет платить таксу вне зависимости здает он или покупает, а правила как не знали некоторые, так и не будут знать. Тем более что кардинально вообщем они не меняются, как и много лет назад на красный ехать нельзя, 2-ю сплошную пересекать нельзя, пешеходов пропускать и т.д.
А сознательный водитель всегда следит за изменениями и покупает книжечку ПДД чтобы знать все что происходит в данной области ...
Так что как по мне, это просто очередной способ выкачать деньги с народа ...
Та Ви б уважніше читали б і було б все гаразд... А то Вам замість "покращення життя вже сьогодні" і десять країн в Україні привидяться!! Для покращення життя хоч коли, потрібні не терміни, а політична воля Президента та Парламента! Потрібно зробити наш народ акціонером всіх украдених у нього підприємств. І щоб не "ахметови" з "коломойськими", "бойками", пінчуками", "звягільськими" та "фірташами" (со товаріщі) отримували прибутки від їх діяльності, а всі власники акцій...
Я розумію, що Ви "відома" людина в галузі економіки (своєрідний проФФесіонал), але, все ж насмілюсь Вам ще раз зауважити: "Забудьте про експорт металургійних та хімічних підприємств!" Вони перебувають у приватній власності і діють на свій розсуд, тобто, сплачують мізерні податки, бо мають у складі іноземний капітал (інвестиції, а де-факто, гроші своїх же дочірніх підприємств, зареєстрованих в офшорах) і здають державі валютну виручку, натомість отримують її компенсацію в гривнях... Тому і зріс та не спадає курс гривні (абсолютно нічим не вмотивований), щоб покрити їх витрати на вибори та збитки від кризи за рахунок народу...
Ось таке воно "покращення" ще вчора...
А Ви пошуки економічних обгрунтувань не полишайте, все ж краще ніж флуд розміщувати в гілках!!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 12.02.2011 в 10:36.
Социальные закладки