|
Мне вообще понравился этот абзац :
- Але не маючи власних пропозицій ви знімаєте з себе відповідальність і відсторонюєтесь від політичних процесів.
- Я 25 років уникав публічної політики. Для мене це не проблема. Хоча зараз в перспективі ми розглядаємо варіанти, що якщо буде мир, то Правий сектор переросте в політичну організацію. Про це говорять всі хлопці. т Та ради Бога! Зайнятись політикою можна завжди. Для мене вони є цвітом нації і вони не можуть бути гарматним м’ясом, яке використають і потім забудуть. Але зараз про конкретику ще рано говорити. Сьогодні Правий сектор не можна звужувати до якихось політичних речей.
А что эти хлопци умеют, кроме как воевать? И если при них не будет подъема экономики, никакого Майдана они не допустят, сопли жевать точно не будут.
Бывший советник ВВПУТИНА говорит о планирующемся захвате украины кремлем. Г-н Илларионов просит разделять пониятия "Россия" и "Кремлевская действующая власть", и не путать одно с другим. Медведчука - кума Путина хотят посадить на трон в Украине, на что ВВПУТИН выделил много денег. Украина ослаблена, Кремль постарается расчленить Украину уже в ФЕВРАЛЕ и присоединить к РОС.ФЕДЕРАЦИИ
Последний раз редактировалось Добро; 07.02.2014 в 19:56.
Социальные закладки