|
"Дважды в одну реку не ступить "... в моей памяти, останется та кудряшка, на лошади и на балкончике )))
"Осень та же весна, но смелей и мудрее " (с)
Настолько шову фиговое, что в темке образовался курятник)))
А хотите я подытожу?)
Есть хороший рецепт счастливой семейной жизни - для того, чтобы она сложилась, надо следить не за чужими семьями, а за своей
Зубик даю, работает)
Я неплохо общаюсь с некоторыми парламентерами от обоих "лагерей " в этой темке, но мне кажется, что лагерей этих давно нет, а возня продолжается, потому что периодически подогревается. Тут два диагноза, либо "кукуня", либо "из вон тех"))))
А я все сижу, жду, когда кто-то покажет, что он взрослый человек и первым прекратит этот мега хипишь)))
Уже скоро нам подгонят очередную жертву пиара, не отягощенную интеллектом, будет о чем и поговорить, и поспорить)
Такая веточка была, сказка!
Заканчивайте птицефабрику, ну пожалуууууууйста.
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Изображала хордовое, плавала в море , надеюсь, что не всплывала)))
Ну как плавала, у меня в воде плавучие способности топора, но плавсредства мне в помощь)
Потомушо Владюнька музейный практически экспонат, нам какбэ сэтэбэ лепит его прямо в глаз: а вы вот говорили, что тут все не по-справжньому, а вот вам счастливая пара, выкусили?
Не удивлюсь, если в новом сезоне они оба заявятся консультировать на правах прошедших "и Крым, и Рим"))))
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
девушек набирали на новый сезон. так что - холостякИ вообще, может быть не холостяк, а холостячка))
Кристюша, на мій погляд, це трішки про інше.
Дійсно є такі явища, коли люди декларують не просто свободу, а свободу від обов"язків. Іншими словами, люди задля того, щоб не нести відповідальність за дітей, їх не народжують. Ця тенденція здається називається "фрічайлд" (чи якось так). Те ж стосується, що люди в стосунках роблять акцент на просто спілкуванні, проведенню разом часу, сексі, спільних задоволеннях. Якщо він такий знаходить її таку, то теж мають повне право - це їх рішення, вибір, бажання. Іншла справа, чи роблять вони це як свідомий зрілий вибір, який має якесь певне тверде підгрунття, чи, знову ж таки, елементарну психологічну незрілість і безвідповідальність.
Ну і стосовно того, що вона, наприклад, вийшла заміж, а він ось такий фрічайлд. Ну що ж, отже не повезло, була неуважна при знайомстві, не поцікавилась. або він аморальний елементарно обдурив. Від цього ніхто не застрахований, тому і кажуть. що потрібно якийсь час зустрічатись, щоб пізнати краще один одного.
Це все моя ІМХА. Ні в коїм разі не нав"язую, не претендую на Істину і не хочу когось зробити неправим (якщо так прозвучало). Просто заради підтримати розмову і потрєндєть. ))))))))
Ми переможемо цю російську наволоч.
Ну ПантераЯ.... нікого ти не прєзіраєш, ти добра, ти розумна, весела і співчутлива дівчинка. Ти просто хочеш видаватись суворою такою цьоцьою, бо скучаємо у проміжках між холостяками. Хоч би сказали вже про нового холостяка, то ми б встигли про нього все дізнатись до волосини....)))))) А так.... мусимо трєндєть про різне, он вже родинні цінності обговорюємо....)))))
Последний раз редактировалось Будикка; 05.09.2019 в 09:54.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Как это Вы мягко выразились, skown!)))
А у меня почему-то его заточка ассоциируется с мишенью для дартс.
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки