Сообщение от
Bugsy Siegel
Фантастика, радость то какая, деньжат подкинут будет чем курс доллара гасить, а то до 29-и почти дополз)), теперь на время тормознется где то на уровне 27, ну а то что цены уже подняли и хрен опустят-то не важно, пэрэмога однозначно))
а надо её поддерживать?по хорошему-отпускать надо,но ..
Показать скрытый текст Bloomberg назвав найгіршу валюту світу за підсумками 2016 р. Це, не дивуйтеся, НЕ гривня. Пристебніться, аби не впасти. Найгірша валюта світу у 2016 р. це... Па-бам!
Дмитро Вовнянко
16 мин ·
Bloomberg назвав найгіршу валюту світу за підсумками 2016 р. Це, не дивуйтеся, НЕ гривня. Пристебніться, аби не впасти. Найгірша валюта світу у 2016 р. це... Па-бам!
Турецька ліра.
Чому я звернув увагу на цю деталь? Та от, з певних причин, я трохи обізнаний на українському ринкові прядива. І знаю, що мабуть половину (якщо не більше) прядива (ниток для шиття, в'язання, вишивання) і супутньої продукції (шпиць, п'ялець, тощо) становлять товари вироблені в Туреччині. Ба-більше, я знаю фірми, відкриті в Україні реальними турками - продають вироби своєї прядивної промисловості. Їх, розумієте, цікавить український ринок прядива. Так цікавить, що вони сюди жити переїздять.
Справді, з Туреччини в Україну - це ж не з Запоріжжя у Хмельницький переїхати, через саму лише наявність роботи, наче тупі піндоси?
І от, я ніяк не доклепаю. У нас Майдани перемагають - у них їх давлять з нечуваною жорстокістю. У нас преса вільна, аж свавільна - у них, реальна цензура. Тепер з'ясовується, що і валюта в них найгірша в світі.
Так чому ж вони до нас везуть прядиво, джинси, взуття, деталі до машин і ще багато чого, а не навпаки? Чого вони їдуть сюди завойовувати наш ринок, а не ми до них - з тою самою метою?
А власне, маємо ми чого до них везти? Маємо чим їхній ринок завойовувати, крім того, що виробляють заводи та холдинги олігархів?
Чому так? Самі собі на це питання відповістіть.
Хоча, можете і не відповідати. З ранку до дочі повторювати "влада мені винна" - набагато простіше.
Социальные закладки