Показать скрытый текст КОРОНА.
Приміряла її на себе.
Як це було.
День 1 :
Просто запершило у горлі. Купила цукерки від горла.
День 2:
Несильно, але наполегливо болить горло, трохи нудить, трохи крутить в животі.
День 3-4:
Зрідка проскакує ненав'язливий кашель. Живіт не болить. Горло якось забулось. Вроді все норм. Гуляю. Спілкуюсь з людьми. !!!!!!!
День 5:
Раптово, прямо зранку, збила з ніг страшенна втома. Сильно болить спина в районі легенів. Встати з постілі немає сил.
День 6:
Не встаю. Гарячка 38.2. Втома накрила кожну м"язу, кожну клітину тіла. Не можу поворухнутися. Почала пити парацетамол, ібупрофен, аспірин кардіо.
День 7:
Адський біль у всіх частинах тіла. Підвестись з постілі нереально. Гарячка 39.4
Почала пити антибіотик азітроміцин. Продовжую- парацетамол, ібупрофен.
День 7, 8, 9, 10, 11, 12:
Кошмарний сон. Лежати боляче. Сидіти нема сили. Дійти пару метрів до туалету, як піднятися на Говерлу. Сильно болять всі м"язи, всі суглоби, голова. Боляче поворохнути пальцем. Та навіть просто дивитись боляче . Зір став дивним. Картинка в чорних крапках, нібито дивишся через тюль. Про їжу навіть думати гидко. Так само й про воду. Ледве пересилюю себе зробити два ковтка, щоб запити таблетки. Не знаю коли день, коли нічь. Сатурація 92, 93. Це дає надію вижити. Тиск 90/89, 89/70.. Температура стабільно 37, 5. Кожен день, кожну хвилину. Не падає ані на йоту. Десь в надрах носа, ближче до очей, постійно ломить від болю. Звірські приступи сухого кашлю надривають диафрагму, деруть горло і виснажують ще більше. Спати получається по дві-три години на добу.
Пекельний анабіоз здається нескінченним. Хочеться вмерти, щоб не терпіти це далі...
День 13:
Просинаюсь від голоду в 4 години ранку. Хочу картопляне пюре с маринованими маминими помідорами. Сили встати немає. Але я, нарешті, хочу їсти. Температура 36.8. Перестала боліти голова і очі. Все інше без змін.
День 14:
Ранком підвелась. Довго і важко заплетала косу. З передихами. Сили немає. Все тіло ще болить. Тиск 120/70. Пульс шалений. Температура 36.5.
Встала на ваги: -6 кг. Хочу їсти. Сонечко світить у вікно і я його бачу. Хвала Богу! Я жива!
День 15:
Сильні приступи кашлю не проходять. Температури вже немає. Але страшенна слабкість. Прямо ходити важко. Хочеться лежати і лежати. Життя сприймається якось трохи по-іншому. Розумію, що зі мною відбувалось щось таке, чого раніше ніколи не було. Щось абсолютно нове, жорстоке, сильне, підступне.
Аналіз на антитіла засвідчив, що я ходила в короні. Лише в Чопська Лікарня антитіла до covid вимірюють якось дивно. Показник аналізу досі ніхто не зміг розшифрувати.
Він на фото.
Перший місяц після гострої фази корони приніс мені багато сюрпризів. Вперше діагностований цукровий діабет, тахикардія і ще пару неприємних новин.
Зняла корону-увійшла в LONG COVID.
Ворогу не побажаю приміряти цю корону!
Ті, хто волають, що covid не існує, їдіть.. самі знаєте куди.
Социальные закладки