Присоединяюсь к поздравлениям! Желаю всем нам чтобы наши профессиональные способности всегда совпадали с финансовыми возможностями клиентов! С праздником)
|
Присоединяюсь к поздравлениям! Желаю всем нам чтобы наши профессиональные способности всегда совпадали с финансовыми возможностями клиентов! С праздником)
Знаєте свято святом, але...
Це перше професійно свято, коли особисто у мене немає жодного бажання його святкувати.
Враховуючи безграмотні та неефективні прийняті зміни в законодавство, випадки, завдяки цими змінам, з якими довелося зіткнутися на протязі цього року (та не тільки, 2010 майже не чим не відрізнявся, але була надія…), а також ті зміни, які тільки мають бути упроваджені, та вже подані на розгляд, а також самоуправство, безграмотність та непрофесіоналізм посадових осіб, неповага до людей, бездумність та бездушність щодо вирішення питань, які мають бути розв’язані, але грубо ігноруються, та ще й навпаки умисно створюються якісь взагалі фантастичні перешкоди для їх вирішення,
мені не те що святкувати не хочеться, а є навпаки велике бажання голосити як білуга, адже інститут права знищується, наші закони, навіть діючі та хоч би якими вони не були – не працюють, наші пропозиції щодо внесення змін в діюче законодавство нікому не потрібні, майже кожна установа має якесь своє хрен знає яке бачення щодо вирішення питань, які чітко врегульовані діючим законодавством.
Рішення суду – окрема тема, ринок ПРИВОЗ! Таке враження що чи там розпродаж, чи деякі рішення взагалі приймаються якщо не на підпитку, так під впливом наркотичних засобів точно, крім того не суддями, а прибиральниками чи вахтерами.
Мені дуже шкода та соромно за це все!
P.S. Я твереза!
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
думаю скоро при входе уже прайс будет висетьв т.ч. и на атрибутику
а как еще в париже погулять на несколько сотен килодолляров?
![]()
с праздником вас всех, коллеги!
мы думали, что опустились на самое дно, но тут снизу постучались...
««Дьявол начинается с пены на губах ангела...»
Уважаемые коллеги! в любом случае, с праздником ("со слезами на глазах"). К сожалению "другого глобуса у нас нет" (С), и работать нужно и в этих треклятых условиях! Тем ценнее каждая юридическая победа "в чистую". кроме нас (юристов) помогать людям некому! за честное правосудие и честные победы! и пусть нам щастытькстати, именно от нас (в широком смысле) и зависит качество принимаемых законова, нужно только вынудить власть нас слушать. вобщем, "Остапа понесло" - размечтался!
![]()
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Всех с прошедшим!
Крепитесь, друзья, оснований думать, что в обозримом будущем станет лучше, мягко говоря, не особенно много.
Но эта страна знала и не такое. Так что не будем падать духом!
Продовжую тему для "гарного" настрою:
Ну це ще бабка надвоє сказала…"Фактически размещение в квартирах аптек, парикмахерских, магазинов, нотариальных и юридических контор, а также других организаций после вступления в силу поправок в Жилищный кодекс будет признано незаконным", - сообщила вице-президент Лиги экспертов Украины, экс-руководитель юридического департамента Ассоциации риэлторов Светлана Бовсуновская.![]()
Думаю что не слишком. Эти все выбрики обойти можно, а даже если и штраф, то
Сомневаюсь что это "пляшет" с конституцией. По два раза за одно и то же не штрафуют.Другое дело, что штрафы могут применяться неограниченное количество раз.
К тому же не забывайте что оштрафовать юриста возможно, однако жутко геморно. И "проверяюшие" это прекрасно знают, поэтому они, я так думаю, будут продолжать "торбить" как и сейчас - кого угодно, но только не юристов.
Юрий Олегович Каникаев
якщо його оприлюднять у тій редакції,
то не багато чого й змінилося... ну, в обговорюваному сенсіПоказать скрытый текст
що подавалась,
як не було зрозуміло, що таке "промисловий", так і не зрозуміло, що таке "виробничий"![]()
Последний раз редактировалось audit_n; 10.10.2011 в 20:46.
Не совсем понятно, что имеется в виду - незаконно статус "нежилое помещение" в жилом доме или ведение предпринимательской деятельности, без изменения целевого назначения на "нежилое"...
Как я понимаю, второе:
"Законодательные новации могут оказаться выгодными и налоговикам, поскольку помогут им выводить из тени доходы арендодателей, сдающих свои квартиры в аренду под офисы и магазины, часто не переводя жилье в нежилой фонд".
Если сам по себе перевод в "нежилое" не запретят, то, по-моему, бизнес-центры от этого ничего не выиграют. Большинство работают в "нежилом", хотя с точки зрения ст.8 ЖК такой перевод всегда был сомнительным![]()
Та це не у мене хреново, а у того кому така ідея могла в голову прийти.
У мене квартира, я в ній прописана. Готова довести у суді своє право там працювати та проживати одночасно.
Мене вже давно намагаються пресувати різні інстанції, вже звикла.)))
Хіт був з Одесагаз. Написали припис, я одразу лист-щастя у відповідь на 7 аркушах з побажанням щастя та здоров’я, але у той самий день звертається якійсь зам.директора чи ще щось таке з питань охорони з маленьким особистим проханнячком: мов, ми підемо на зустріч вам, а ви нам - засвідчать справжність підпису під заявою про згоду на продаж квартири (від батька неповнолітній дитини), який ми самі не знаємо де, і не треба нічого нам офіційно відповідати щодо відповіді на наш припис…
Люб’язно показала напрямок руху з подібними пропозиціями.
Більше вісточок від них не було.
Водоканал – це мої улюбленці. Маппет шоу))))).
Зібрали комісію встановлювати проживаю я тут чи ні. Кажуть:
- Немає ліжка.
– А я люблю цим на столі займатися! А ви що маєте намір втрутитись в моє особисте життя?
Попередила про намір звернутися з цього приводу до суду, написала скарги куди тільки в голову прийшло. Тепер більше року чекаю від них хоч якихось рухів в моєму напрямку, дуже хочу побавитись з ними у суді, аж свербить.))))
Ми виробництвом у будь-якому разі не займаємось!
Це скоріше чиясь фантазія нез’ясованої етіології, бо майже одразу з’явилось ще ТАКЕ
Господа юристы!!!Помогите пожалуйста с проблемой:хочу отдать машину(пассажироперевозки) в аренду на один год (ежедневная арендная плата, на банковский счет),а амортизацию водитель сам оплачивает,
1)какой нотариально заверенный документ мы оформляем?
2)я должен быть СПД или нет?
ответ пожалуйста в личку))заранее спасибо!!!!
Социальные закладки