|
Ну є світова культура, дуже добре, не можу нею натішитись, а своя таки рідніша.
Відчувати себе причетним до тисячолітньої культури свого народу, а не перекотиполем - мені це потрібно.
Про Одесу чув декілька українських пісень, ну і про Тернопіль декілька чув. А співаємо переважно українські народні і повстанські пісні.
Гм, напоминаю: я еще здесь. И жду ответа на поставленные не только мной прямые вопросы. Вы уже:
1) съехали с темы "украинец" - гражданин Украины. Я так понимаю, с демократическими ценностями проблемы.
2) съехали с темы, что делать с украинцами, которые считают русский язык родным, зная и уважая при этом украинский. Я так понимаю, с восприятием чужой точки зрения проблемы.
3) съехали с темы "украинец" как носитель украинской культуры. Я так понимаю, с культурологией проблемы.
4) пытаетесь уйти в глубь веков, чтобы не отвечать на сугубо сегодняшний вопрос - С КЕМ БОРЕТЕСЬ за сплошную украинизацию? Кого намерены привести к счастью? Железной рукой привить любовь ко всему украинскому?
Замечу, кстати, если любовь по любви - то это любовь. Если любовь насильно, то для этого есть другое название. И соответствующая статья в УК.
Итак, внятный ответ будет? Или с этим тоже проблемы?
И это пройдет.
Я в другой теме привёл карту 1641 года - https://forumodua.com/showpost.php?p=1698776&postcount=2299
Там явно можно прочитать, где располагались Pars Russia Minoris (красный цвет) и Pars Russia Maxima (белый, зелёный, оранжевый, светло-фиолетовый цвета).
Може Ви не помітили, але я за всіма не встигаю.
1 - про українців я вже сьогодні писав кілька разів
2 - називати їх якось інакше, або ми назвемось інакше, мені російськомовний не брат
3 - я ще не чув іншої точки зору, як може українець бути носієм неукраїнської культури, культорологію навіть не проходив, а кажу так, як бачу ситуацію
4 - про суцільну українізацію, залізною рукою і т. п. не писав.
Я погано володію українською мовою? В тебе є суттеві зауваження?.. Я хоч колись сказала погане слово про українську мову чи культуру? Чи про те, що іх треба "вичавлювати" (а саме це супротивники російської мріють зробити з моєю рідною мовою)?
Знайди. І дай посилання на такі приклади моїх дописів. Інакше адресовані мені подібні репліки сприйматиму просто як мороз.
И это пройдет.
Пардон, що знову зі своїма 5-ма копійками, такий вже я...Сообщение от lens
Але ви просто чудово нею володієте!
Я навіть став уважніший до того, що сам пишу, щоб помилок не наробити... ))
Тут могла бути ваша реклама
wertu, будь ласков,https://forumodua.com/member.php?u=17531
остальных копошить нэма часу та натхнэння. Этот просто особенно наглый.
Yoko, та я ж хотив толэрантно )))
Социальные закладки