|
Бойцы УПА прекратите капитанить капитана! Он уже больше не получает удовольствие от других занятий, только от вас
....
Мне не 40, мне 18+22 года опыта :)...
Romko, не писала б, аби не вирізняла Вас з інших опонентів, котрим, як бачу, за щастя просто влаштувати віртуальну свару. Але чому Ви знов і знов вперто повертаєтесь до писанини Симоненка як чи не до головного аргументу? Я вже просила Вас - знайдіть в моїх дописах посилання на радянське чи нинішнє компартійне джерело. Знайдіть такі посилання в повідомленнях Мінаєва чи Андре... Ви ж прекрасно знаєте, що таких посилань не знайдете... То чому таке намагання звести всіх опонентів до симпатиків комуністів?
И это пройдет.
Просто Симоненко,Вітренко "вєщають" абсолютно тими самими фразами.Мало того,ті самі "аргументи" використовуються у всіх листівках,ґазетах,підручниках совєцької доби вже 60 років.Станете заперечувати?
Листівка газети "Радянська Україна"
25 червня 1943 р.: "Смерть німецьким окупантам!"
Suum cuique
Стану. Просто тому, що віддаю перевагу першоджерелам, які зараз, на відміну від радянських часів доступні. А не агіткам (ні тим, в яких ОУН-УПА перетворюють на іконостас, ні тим, в яких обпльовують). І намагаюсь робити висновки, виходячи з розуміння, що питання значно складніше, ніж протиставлення "герой" або "бандит"...
И это пройдет.
Справа в тому,що я живу тут,все свідоме життя спілкуюсь з тими людьми(їх потомками).Що цікаво,і ветерани ЧА,які живуть тут (прості люди), давно змінили своє ставлення до УПА.Якби вони дійсно були отими бандитами,якими ви собі їх уявляєте,УПА не мала б такої підтримки ні в ті часи,ні зараз.
Один чоловік похилого віку розповідав: "Був я у каральних загонах на Західній Україні, піймали бандерівця, а він кричить: "Слава вільній Україні". Лице йому в криваве місиво перетворили, переламали руки, ноги, а він, зараза, все одно кричить: "Слава вільній Україні". Бабульки благоговійно повторювали: "От фашист, от фашист"… Це ж треба мати настільки понівечену душу, - зачудовується В. Галушко, - аби вважати героєм людину, яка в 1939 році прийшла на чужу землю, залила її кров'ю, розорила, катувала людей і тепер пишається цим. А людину, що стала на захист рідної землі, свого дому - називати фашистом. Господи, надоум цих людей!"
Последний раз редактировалось Romko; 29.12.2007 в 22:52.
Suum cuique
Справа в тому,що я живу тут,все свідоме життя спілкуюсь з тими людьми(їх потомками).Що цікаво,і ветерани ЧА,які живуть тут (прості люди), давно змінили своє ставлення до УПА.Якби вони дійсно були отими бандитами,якими ви собі їх уявляєте,УПА не мала б такої підтримки ні в ті часи,ні зараз.
Да, на День Победы показывали во Львове показывали как они "мирно спилкувались" Но Симоненко там не было - это точно и он не причём .
2 Рома
Ты второй раз вставляеш данный фрагмент, и второй раз я тебя спрашиваю, где здесь неправда?Главари ОУН—С.Бандера и А.Мельник, их подручные сознательно поставили себя и свою организацию на службу гитлеровцам. Многие из них были на службе в Абвере и Вермахте. Тот же С.Бандера, как агент Абвера, имел кличку "Серый", А. Мельник—"Консул". А ватажок УПА — Роман Шухевич — был капитаном Вермахта, награжден фашистским "Железным крестом".
А я, власне, ніколи й не намагалася якось спростовувати те, як ставляться до ОУН-УПА на Західній Україні. Я хотіла лише сама розібратися в цій темі, яка, чесно кажучи, мене досить мало цікавила, доки не почалась кампанія з героїзації... Але, знаєте, Ви так палко і невтомно переконуєте, що я (як і всі на загал Ваші опоненти) - жертва радянської пропаганди, палка прихильниця КПУ і уявляю собі ОУН-УПА виключно як бандитів... Ще трішки - і в цьому таки переконаєте))
И это пройдет.
Рома, вы правильно делаете игнорируя вопли всяких капитанов. Не отвлекайтесь на мелочь. +1
Ромко, простите меня великодушно, но очень похоже, что Вы выдыхаетесь. Ваша аргументация, если ее вообще можно так назвать, не выдерживает никакой критики. Аргументом в историческом споре могут быть только документы, т.е. первоисточники, рассматриваемые в совокупности с другими свидетельствами прошлого, а не отдельные фразы, вырванные из националистических агиток, сборников сомнительных статей и современных учебников. В этой дискуссии Вы выглядите более чем бледно. А Вы у них еще из лучших. Вы человек, безусловно, неглупый и должны понимать, что Минаев, Седьмой и Капитан значительно превосходят Вас и Ваших уважаемых союзников (про Индейца вобщемолчу) в качестве аргументов, корректности их использования, да и в масштабности мышления.
Слабенько, ребята, вы защищаете генеральную линию своего президента, не убедительно
Последний раз редактировалось Тихон Петрович; 29.12.2007 в 23:35.
Социальные закладки