|
Смысл в том, что либо будет революшен, с последующим разделением Украины, либо нас "построят" "свидоми"!
Ирыся, так все же что там с русификацией? Это была попытка вас перестроить или все-таки нет? Ведь разрешали же дома с мамой гворить по-украинскиу приватному життi
15.12.2006 лапочка-дочка
24.12.2013 2 сладких мальчишки
А я за наявність російськомовного кіно. Так що далі?
А у нас розмова про Європу чи ЄС? Це, як кажуть у нас, дві великі різниці...
Щодо референдуму, то які проблеми? Проводьте, хто заважає?
Так, рідна українська мова. І з російської я апріорі не можу перекладати, адже не думаю я російською.Сообщение от KLUX
Навіть найкращі стають згодом катами
Ирыся, а родом вы, если не секрет, откуда?
15.12.2006 лапочка-дочка
Когда я училась в институте, со мной в комнате жила девочка из Ивано-Франковска. Она всегда говорила на укр. мове, училась в укр. группе. Но у неё была одна особенность - она разговаривала во сне. И почему-то во сне она всегда говорила по-русски. Что бы это значило?
Это чистая правда!
(Хрест на пузи!!!)
Уууу... Приїхали...
Якщо російськомовне населення не може відстояти свої права, то українськомовне населення в цьому не винне. Але ж так важче, правда? Легше ж звинуватити когось, а не себе.
І повторюю в мільйон перший раз: російськомовне населення не пуп Землі. Забагато честі всіх строїти.
Мене? На щастя, я русифікацію не застала. Та й щастило мені спілкуватися з такими дітьми, яким було байдуже, хто якою мовою розмовляє...Сообщение от Odessica
15.12.2006 лапочка-дочка
Не помічають ті, хто не хоче помічати...
Це таки 2 великі різниці. І справа не в тому, хто входить в ЄС, а хто - ні. Європа - це рівень культури та життя. Я за Європу. Але проти вступу в ЄС.
Так обирайте того президента, прем'єра та депутатів, які Вам влаштують референдум. Знову хтось заважає? Що там заважає поганому танцюристу? Не нагадаєте?
Цигани також є всюди...))
А Україну вже давно не асоціюють з Чорнобилем. Дякувати Богу
https://forumodua.com/showthread.php?t=1080
Тоже мне, цыган в пример привели!!!
Цигане - это народ, живущий симбиозом (даже не симбиозом, а паразитизмом), ничего не производящий, не имеющий своей страны и экономики!
Цыгане - это не народ, это...., ладно, не буду ничего писать, потому как обвинят в фашизме и еще бог знает в чем, но у меня есть свое горе, связаное в этой нацией!
Социальные закладки