|
Немного не в тему, мне показалось на пост-шоу, что у Лили стали меньше губы...(она читает ОД)
Та подобався він їй 100%. Інакше б не ходила з червоним носом і опухшими очима від сліз постійно. Та й Даша про це говорила. Тут інше: залишатися після слів: "Я не знаю, що до тебе почуваю" і навіть підсісти поближче не хоче, при такій явній симпатії до іншої, то значить зовсім себе не поважати. Та ще й пустити Калину в свою сім'ю, щоб потім вся країна обговорювала, що мама страшна, чи папа алкаш
Згадалась мені Галя із сезону з пловцем. Як в неї все чудово було до знайомства з ріднею. І Дімі подобалась, і багатьом глядачам. А папа взяв і проговорився, що Галка з одруженим зустрічалась. І це явно не співпадало з її легендою. Діма з шоу попер і частину прихильників втратила. Може, і кореянка якісь скелетики приховує?) Бо щось так явно демонструють її перемогу. І цей її пост вчорашній... Невже просто для того, щоб похвалитись, яка вона чудова і особлива? І ніякої інтриги не буде?)
Жаль все таки, що не Богдана (актора) взяли на Холостяка. Як був у жюрі Модель XXL, то дуже достойно себе проявив. Коли критикував, то підбирав слова, щоб не образити. І гарніший за Добриніна. Може, в цьому році все таки візьмуть![]()
Если не закроют....
вряд ли...а вот перезагрузить следовало бы)
Розку уже видеть не хочется...и грязи скандалов...
можно ведь на каком то позитиве и легкости...тошнит уже от этих эмоциональных выгораний девок и разноса ж..п от их харчей. экономят и кормят как курей в курятике комбикормом - к 9-й неделе уже пузы трещат у барышень. сократить штат (все равно снимают то грязюку то забеги на травке с бухлом) и за эти деньги кормить баб фруктами!
Социальные закладки