Верите ли вы в Бога? Ыыыы))))))))))))))![]()
|
Верите ли вы в Бога? Ыыыы))))))))))))))![]()
І що дивно, що самі служителі культу ініціюють ту боротьбу?!
Більш того, вони служать не церкві та парафіянам, а владі! І це вже стало даниною століть: де влада, там і вони освячують, благословляють тощо... А де ж церква, тобто народ, який її складає? Чи думає патріарх, відпочиваючи на дачі вартістю в 1 млрд.доларів, про паству? Чи думає отець "святий" на "Мерсі" про голодних дітей та хворих калік? Куди поділись ті лікарні, дитячі будинки, будинки пристарілих, приюти для злиденних, якими колись опікувалась церква? Що у неї не стало коштів?
Тоді звідки взялись дачі за такі астрономічні кошти, навіщо стільки нових культових споруд і таке "барство" епіскопату??
Виходить, як казав колись письменник: "Не той тепер Миргород, Хорол річка не та??"
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Например, я и Вы, и многие еще находящиеся на форуме.
Человек сам выбирает дорогу к Богу.
Вера - укрепляет его путь.
Надежда -окрыляет.
Любовь-освещает.
и не обращает внимания на религиозную и прочию суету сомнения и сумашествия в умах других людей.
"Господи помилуй грешного".
Я рад что Вам помогает сомнение отличить реальность от иллюзии. Но в этом и есть Ваш путь.А то что Вера слепа жаль,советую больше читать и общаться.
"Господи помилуй грешного".
Так, я впевнений в реальності - мої очі бачать мільйони кольорів і відтінків, мої вуха чують тисячі звуків, мій язик розрізняє смаки, моя шкіра відчуває дотики, мій ніс фіксує тисячі запахів. Як можна це вважати за ілюзію, оману, помилку?
Я впевнений, що бога, такого якого малюють релігії, немає. Існує багато конфесій і у багатьох свій бог, свої догми, через що і виникають суперечності. А наука одна для всіх.
Покладатися на віру - справа прибічників релігії. А я спираюсь на здоровий глузд, логіку, скептицизм, критичне мислення.
Последний раз редактировалось VictorJuly; 14.04.2012 в 20:36.
ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!
Когда мозг человека что-то недопонимает он старается опровергнуть это, появляется какой-то нездоровый скептицизм...
вот главное доказательство - что Бог есть, не тот дедушка на облачке, а что-то более существеннее, которое дало возможностьмої очі бачать мільйони кольорів і відтінків, мої вуха чують тисячі звуків, мій язик розрізняє смаки, моя шкіра відчуває дотики, мій ніс фіксує тисячі запахів![]()
http://cenzoriv.net/index.php?name=news&op=readfull&news=2094
как увижу таких попов, так и задаешся вопросом - где же справедливость божья?
Последний раз редактировалось VictorJuly; 15.04.2012 в 09:36.
ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!
да ладно! тогда так...что, в Вашем понимании Бог? субъект на облачке с сивой бородой небось?
хочу Вас разочаровать... природа = Бог единое целое, почему же древние славяне и благотворили природу?образно говоря, все между собой соединено и соблюдено в единую структуру\цепочку, и разделять Бога не надо. О том, что в обычном бытие мы его не видим ( физически), но иногда можем воспринимать вербально...например, интуиция или предчувствие - это все нити тонкого мира
![]()
П.С. - я не отношусь никакой конфессии с надуманными догматами...
Последний раз редактировалось pal Jesus; 15.04.2012 в 09:43.
А еще это отличный способ управления народными массами и зарабатывания денег не платя налоги!!!!
Социальные закладки