Сообщение от
Будикка
А чому ти вирішила, що з боку коханки це не розвага? Чому її кавалери обов"язково мають цікавити в якості "Ваня я ваша на вєкі"? І чому обов"язково це має бути приниженням? А не допускаєш варіант, що коханка це та за ким бігають і самі принижуються?
Вся справа у цінностях. Я вважаю, що шлю сам по собі не обов"язково є цінністю, особливо якщо хоч один в ньому не щасливий. А таких пар, де один вимушений терпіти на десь 90%. Люди в шлюбі ховаються від самотності і бояться залишитись одинокими. І в цьому нема нічого поганого. Але потрібно так і сказати, що шлюб для мене - це схованка від самотності. Але деякі жінки (ми зараз говоримо про жінок) надають перевагу самотності, ніж терпінню.
Проза життя говорить про те, що не все так однозначно у світі стосунків. Що життя інколи робить такі вихиляси, що сам від себе не очікуєш такого. Я займаюсь допомогою таким нещасним жінкам і тому маю досвід сказаного вище. Самотня жінка, яка не має ні ласки, ні турботи, ні підтримки, яка почувається непотрібною нікому, натрапляє на чоловіка, який дивиться на неї як на щось дуже цікаве, привабливе, який готовий поділитися з нею теплом душі, який бачить в ній собі рівню, або можливість самому зігрітись. І ось так починається роман. Чоловіки не дуже пруткі щодо розлучень. Вони надають перевагу мучитись дома і мати коханку. І от хто в ції ситуації принижений? Коханка, яка залежна від можливостей свого коханця, коханець, який лавірує між двома жінками, а частенько просто живе на два доми, чи дружина, з якою чоловік почувається нещасливим і відповідно відгороджується?
Шлюб - цінність лише у тому випадку, коли це союз двох сердець, погляд в один бік, одні цінності на двох. Але таке зустрічаєш не часто. Бо у кожного своя доля. Хтось успішний в кар"єрі та не має пари, хтось успішний в шлюбі та не реалізований в кар"єрі, хтось має глибоку мудрість та не щасливий у шлюбі. І всі ці нереалізованості ятрать душу і кожна жінка шукає той куточок, який її зігріє. ХТось стає великим начальником, хтось стає просто самодостатньою особистістю, хтось стає коханкою.
Я все це до чого пишу, що не суди і не судим будеш. Якщо вам повезло у шлюбі, то це не означає, що всім шлюб приніс щастя, і що вашому шлюбові нічого не загрожує. І розвалюється шлюб спочатку із середини, а вже потім знаходиться інша жінка.
Социальные закладки