|
Ну надо же!
![]()
![]()
Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
Так они не поженились?) игра в показуху?)
Сегодня у Мельника День Рождения! Поздравляем!!!
![]()
Меля, с Днюхой тебя!
Желаю тебе таких Марин, что тебе даже не снилось))
Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!
То ли злость, то ли зависть у вас к Марине. Каждый живет так как хочется ему самому.
зависть????
В теме много мам, именно мам, а не кукушек)
Маруська бросила своего малыша(а он еще действительно малыш), поехав не на заработки, а торчать по клубам Украины, при этом выставляет свои фотки. Никто из участниц прошлых проектов, которые мамы, такого себе не позволяли. А Маруся из себя еще супер маму строит, она скоро забудет как ее сыночек выглядит. Если вы мать, то вы поймете о чем я, а если у вас нету детей, то вам не понять.
Никогда не спорьте с идиотами
та не переживай, скоро змінимо ту платівку...))))) а Маруся ха живе як хоче, в якій хоче позі, хоче з задоволенням, а хоче ні, хоче регулярно, а хоче ні. Мені то що? Лишень у нас з нею є одна точка дотику - їй хочеться, щоб про неї потренділи, а чорний піар ще карщий, ніж світлий, а мені хочеться потрендіти. Тут ми з Марулькою знайшли одна одну....))))))))))
Он новенький веж холостяк намалювався. Красунчик. Мені подобається. А декому ні. А тобі як? Подобається?
Ми переможемо цю російську наволоч.
Так вона ж сама спеціально так робить. Ми вже почали говорити про нового лохостяка. так вона нам хвотки бась! і ми знову. Знаєш, популярність, навіть ось така - це як наркотик, хочеться ще, і ще, і ще. Я тобі кажу... як тільки ми будемо про Марулю забувати, вона буде про себе нагадувати хвотками, причому дедалі більш провокативними, щоб ми про неї балагурили.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Социальные закладки