|
Паны Украийиньци встанэмо для выконання национального гимну:
Ще не вмерла України ні слава, ні воля,
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.
Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці,
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Припев:
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду.(с)
Похоже что Украиной еще владеют враги....
От бачите нікому не потрібно розбиратися в реальній ситуації. Кримінальна справа є? Не має. Хтось звертався в органи? Ніхто. Так як нікому, це не потрібно. Проте впевнений, що невдовзі нас чекає фільм якого небудь мамонтова про ужаси "тернопольского фуникульора львовського метро" (образно).
Так що ви мене не переконаєте, що це не провокація.
свое говно не пахнет?потому что заправляют этим такие же граждане, как ты.Питання не в цьому. Питання в тому, що на цьому зробили дуже гарну піар компанію. "Кричала толпа?" Тим більше повинна була бути порушена кримінальна справа та організатори та провокатори цих лозунгів покарані. Якщо не звернулись в правоохоронні органи то чому? Якщо звернулись, то чому не висвітлюють хід розслідування? Не дасте мені відповідь?
со смайликами в карманах.
Це серйозні обвинувачення. Так мені опоненти і не відповіли правильний вихід з подібної ситуації? Знищити село? Скинути атомну бомбу? І не дадуть відповідь, а буде ще двадцять сторінок істеріїї про "западенцев бЕндеровцев". Чомусь здається, що ви навіть раді подібному інциденту.
Интересные, на мой взгляд, размышления
Хочеться нарешті активності, хочеться клятих бандерівців, пострілів зі шмайсера, вигуків ЗігХайль, правих зачисток по місті: «ану падлюко, скажи-но як буде пуговіца українською». Але ні, тиша, точніше приглушений галас чутний від площі біля оперного. Там не мітингують – там допивають.
У боротьбі за «вороже налаштовані землі» українські праві похєрили західну Україну – регіон найбільшої підтримки. Тож не дивно, що політичний вектор тут перемістився й тепер у місті підтримують не львівських, а дніпропетровських.Як так виявилось, що на батьківщині повстанців – понад 90% патологічних тєрпіл – лишається невідомим. Так і виходить, що місцевий люд об’єднується лише задля того, аби об’єднано чмирити слабших. І не просто, а слабших із найслабших.Від повстанців лишилась лише тяга в гори – там-то на Говерлі відсвяткувати новий рік.http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-17825.htmlСтид і позор, людоньки. Ще трохи, і ви себе вкінець закопаєте. Амінь.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Как мне показалось, интересует ваше личное отношение. В частности к репликам "москалив на ножи". Ваш ответ:
https://forumodua.com/showpost.php?p=9022000&postcount=873
где Вы "жорстоко засуджуЕте", для оппонентов не вполне достаточен. ИМХО, на их взгляд, у Вас там слишком много "если" ).
Напишите конкретней, обличительней, прямей.
Liubertas, в общем, я смотрю, тебя пытать дальше прямо ответить бессмысленно.
Отвечу на твой вопрос.
Это, похоже, только на Украине люди сами должны доказывать вину. В других государствах, в особенности тех, которые считают себя европейскими и демократическими, сотрудники милиции не стоят на месте преступления и не ждут, когда кто-то начнет доказывать вину преступников.
Украина, одним словом.
Шановні опоненти, якщо із моїх постів про необхідність порушення кримінальних справ в подібних випадках, ви побачили ухилення від прямої відповіді і не зрозуміли моє категорично негативне ставлення до лозунгів подібних "москалів на ножі", то або ви мене не розумієте або не хочете розуміти.
Последний раз редактировалось Liubertas; 09.01.2010 в 17:25.
Социальные закладки