|
Ольгу Фреймут побили у Хмельницькому
Відому телеведучу вдарив директор Хмельницького м’ясокомбінату.
Хмельницький з посиланням на піар-службу телеканалу 1+1 повідомляє, що директор Проскурівм’яса вдарив телеведучу під час чергової перевірки та зйомок програми «Новий інспектор Фреймут». Команда проекту намірена звертатися до правоохоронних органів, так як на спині у Фреймут залишився великий синець.
"Ведучу «1+1» Ольгу Фреймут вдарив директор м’ясокомбінату у місті Хмельницький. Це сталося сьогодні під час знімань проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» у Хмельницькому. Телеведуча Ольга Фреймут відгукнулася на прохання глядачів перевірити місцевий м’ясокомбінат «Проскурів М’ясо», на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, що витікає на городи, сморід та велику кількість щурів. Таємні агенти, які працювали на м’ясокомбінаті, підтвердили нарікання хмельничан. Слід зазначити, що продукцію компанії постачають дитячим садочкам та школам, продають у чисельних магазинах. Ольга Фреймут з командою проекту приїхала до м’ясокомбінату, щоб перевірити та побачити все на власні очі," - коментують в піар-службі.
Також ситуацію прокоментувала і сама жертва.
«Ця інспекція – найжорстокіша і найкривавіша за всі сезони. Я поїхала в “Проскурів М’ясо”, бо кликали люди: не можуть закрити, а владу неодноразово просили. Агенти, які влаштувалися на роботу, підтвердили нарікання хмельничан. А коли ми з командою зайшли всередину, то в якийсь момент заклякли від побаченого. Свиней не просто вбивають, а катують. Нелюдські умови праці. І раптом на нас налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на мене. Потім перейшов на підозріло лагідну інтонацію і запропонував мені все показати. Я повірила. Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася місилівка… наші хлопці не мають права бити у відповідь – собою вони прикривали нас і захищали камери; їх збивали, роздерли одяг», – заявляє Ольга Фреймут.
До слова, власником “Проскурівм’ясо” є колишній нардеп Іван Рудик. Робота підприємства неодноразово викликала нарікання мешканців Ружичної.
Фреймут нужно срочно поехать на европейские заводы,которые специализируются на производстве фуа-гра......она очень лицемерная личность по сути....пытается создать сенсацию из пустяка....допустим ,открываю я холодильник (или любой из вас),а там испорченный овощ -так что начинать орать ,что меня родственники хотят отравить ?)))) это ж глупо и примитивно.....не слепым же продают в супермаркетах товар,мы сами его выбираем.....да,попадается плохое,как и на дереве....зачем эта клоунада? рассчитана на скудоумных,как по-моему....
все ж видели битые яйца в магазинах ,где мы их покупаем? и все мы понимаем ,что их не возьмем,а выберем целые и покрупнейКак преподнесет наличие битых яиц Фреймут: "Обман покупателей,попытка продать битые яйца по цене целых,куда смотрит общество защиты права потребителей....и т.д....и т.п..." это просто шоу на котором зарабатывают деньги ....
Последний раз редактировалось prostoy; 23.10.2016 в 02:53.
ну почему же про детские развлекательные комплексы ведь правда!и просроченные молоко она брала из холодильника откуда брали и делали кактели для деток,и детские площадки при ограниченном проаетривании и уф.обработке ....где куча деток и здоровых и только что выздоровших и уже с гриппом или еще чем....а обработки 0
Только что была в Виртусе на ЮЗМ, проходя мимо отдела выпечки, увидела картину: продавец отщипывает от пирожных "картошка" пальцами (без перчаток) куски и глядя на весы, пришлепывает их к тем пирожным, у которых недостаточный вес. Видимо придавать ровную красивую поверхность пирожным она собиралась делать, обкатывая их в своих ладонях.
Я спросила у нее, почему без перчаток. Продавец ответила, что руки она обработала дезраствором. Не верю.
Фу, и еще раз фу!
А в Сильпо и др. супермаркетах печенье лежит на уровне 30 см от пола, в день мимо проходит не одна тысяча человек
Последний раз редактировалось BUSZ; 23.10.2016 в 17:57.
я - за кухни ресторанов, убойные цеха с прозрачными стенами!
Так слово "свеча"-имеет разное значение и применение...Может им проктолог подсказал так назвать?
Социальные закладки