Не в тему кричать. Краще б оператора заставили зняти ту четвірку всередині.
|
Не в тему кричать. Краще б оператора заставили зняти ту четвірку всередині.
Дякую Тобі, Боже ...
Как и ожидалось, "москалив на ножи" - это мелочи, на которые даже внимания обращать не стоит.
Угу, і цю подію тільки на ОФ обговорюють, і жителі Мусорівців не вміють інтернетом користуватися.
Дякую Тобі, Боже ...
Я писав, що не в тему кричали. Що то було зайве.
Дякую Тобі, Боже ...
Бегло прошелся,все те же ссылки на ресурс интернета...свидетельства очевидцев не нашел...
"Москалив на ножи" вирішила не громада, а провокатор дії якого підпадають під кримінал. Так як і нанесення тілесних ушкоджень.
Мені одне цікаво, це все так гарно розпіарили, а чи хтось звернутися з заявої у відповідні ограни про розпалювання міжнаціональної ворожнечі? Чи декількома сюжетами про "западенцев пожирателей русских младенцев" все обійдеться?
На рахунок приналежності церкви зберігаю нейтралітет, так як все рівно об"єктивної інформації ніхто не надасть.
Великим ревнителям православ"я, які почали з"являтися після цього інцидету, рекомендую згадати коли вони ввостаннє відвідували церкву, а також біблійну істину "“НЕ СУДИТЕ, ДА НЕ СУДИМЫ БУДЕТЕ”.![]()
Я знаю що вас влаштує відповідь типу "Западенци - пожиратели русских младенцев"
Питання не в цьому. Питання в тому, що на цьому зробили дуже гарну піар компанію. "Кричала толпа?" Тим більше повинна була бути порушена кримінальна справа та організатори та провокатори цих лозунгів покарані. Якщо не звернулись в правоохоронні органи то чому? Якщо звернулись, то чому не висвітлюють хід розслідування? Не дасте мені відповідь?
Со своими бредовыми фантазиями иди к психиатору, а не решай за меня.
А еще раз повторяю вопрос. Как ты относишься к тому, что сторонники КП, штурмующие храм, кричали лозунгу "москаляку на гиляку" и "москалив на ножи"? Толпа, не один провокатор, а толпа, большинство.
Неужели так сложно ответить.
К чему эти слова про "криминальну справу"? Ты может быть, будешь отрицать то, что они это кричали?
Последний раз редактировалось Liubertas; 09.01.2010 в 01:45.
Последний раз редактировалось Liubertas; 09.01.2010 в 01:50.
А сколько тут криминальных "справ" можно открыть...И не сосчитать...Действительно, мало ли в Бразилии Педров... Так, может, вы и займетесь? Открытием дел, в смысле.
https://forumodua.com/showpost.php?p=9020671&postcount=858
Последний раз редактировалось Gottik; 11.01.2010 в 03:52.
Взагалі в подібних випадках потрібно жорстко карати організаторів "дабы не повадно было". І мало розумію різні російйські організації, які замість того щоб піарити подібні теми звертались б у відповідні структури і контролювали хід розслідування їхніх заяв (як роблять скажемо, ті ж єврейські організації).
П.С. Не розумію гнів опонентів з приводу моїх постів? Я щось сказав не коректне або провокаційне? Все таки хотів би почути, як вони вважають потрібно реагувати на подібні інциденти? Знищити село? Попросити ОРТ зняти документальний фільм про "Ужасных западенцев"?
Последний раз редактировалось Liubertas; 09.01.2010 в 02:25.
Социальные закладки