мне тоже с этого звонил, но когда пытался ему перезвонить идет сброс... шифруется... односторонняя связь, поговорить с ним можно только когда он хочет...
|
мне тоже с этого звонил, но когда пытался ему перезвонить идет сброс... шифруется... односторонняя связь, поговорить с ним можно только когда он хочет...
Через терминал ПБ кто-то пробовал оплачивать за коммуналку в последнее время?
Я оплачивала через приват 24. Как перечисление денег на р/с. Комиссия 1%.
Шановні сусіди, з метою створення ОСББ, потрібно зробити копію "Відомості з державного реєстру" (або інші правоустановчі документи), що вам видали при реєстрації квартир та нежитлових приміщень та надати їх терміново. Віднесіться до цього серйозно. Я думаю, що створення ОСББ в інтересах кожного.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
И вот для чего это необходимо так срочно:
Г-н Желязков и его компания держат за дураков не только нас, а и Управление Капитального Строительства. Нами была проделана большая работа для того, чтоб мы получили график, а в последствии и готовый дом со всему сопутствующими инфраструктурами. Этот график мы получили в апреле месяце...
Сегодня нам УКС любезно предоставил отчет Либерти о проделанных работах в период с апреля по 15 мая. Как говориться "такого номера я еще не видел...".
Мало того, что все, что написано в отчете - враньё, они ещё пытаются смешать борщ с тараканами, как-будто достройка дома впрямую зависит от оплаты коммунальных услуг.
Пока мы не создадим ОСМД, мы будем кушать ту лапшу, которую нам вешают. Также нам необходимо будет закрыть все долги перед кооперативом: вода, свет по тарифам города, отопление и СДПТ(вывоз мусора, лифты и какая-никакая уборка парадных и лифтов-2,95грн). Эти услуги (долги) будут камнем преткновения при дальнейших разбирательствах с Либерти т.к. эти услуги мы получали и получаем, а дарить нам это никто не будет, и на нашу сторону ни одна городская структура не встанет.
P.S. может я не прав в отношении своих выводов о отчете выполненных работ, прошу поправьте меня.
Збір відомостей про реєстрацію йде відносно активно. Для більш оперативної роботи із збору інформації пропонується відсилати «Відомості з реєстру…» на ел. адресу. Просканувати або зробити фото і відправити.
Судячи з наданої інформації, кооператив (чи Ліберті і т.д.) намагаються зробити нам «благо» у вигляді ОСББ. Дійте розсудливо: не давайте відомостей про реєстрацію своїх квартир представникам фірм Желяскова; не підписуйте ніяких повідомлень чи додатків до будь-яких протоколів.
Последний раз редактировалось Сварог1; 18.05.2016 в 13:31.
Уважаемые жильцы, у кого то есть хотя бы временные договора хоть на что-то? (СДПТ, эл-во, вода). Мне пришло только сдпт, но там такая сумма, даже не символическая. Без договора эти деньги платить не правильно, тем более очень сложно разобраться - за что? Ведь стройка по сути еще не закончена.
Крик душі? Не тільки у Вас. Але все це емоції.
Давайте спробуємо просто розмірковувати, без емоцій і категоричності в судженнях.
Я намагаюсь керуватись принципами побудови моделі поведінки, ставлячи себе на протилежний «бік барикад», задаючи собі питання: «А як би я обґрунтовував вчинки (події) будучи на їх місці?». Модель поведінки (дій) можна будувати і оптимізувати кінцевий результат лише при умові, що ми знаємо всі чинники, які впливають на процес. На жаль ми всього не знаємо.
У нас емоції від квитанцій, від того, що нам нав'язують послуги, які ми не хочемо і т.д. Ми хочемо договір на послуги ЖК, прямий договір з РЕМ, водоканалом, а нам відмовляють. Чому? Не задавались питанням? Так просто укласти договір хоча б на обслуговування будинку, але НЧ не укладає, не хоче. Може вони «бєзпрєдєльщики»? Запевняю – ні, вони все знають, що роблять. Людська природа така, що кожна сторона «протилежності» підводить під певні дію (вчинки) свою теорію (пояснення) поведінки і, як правило, вигідну для себе. Ми базуємось на умовах ЗУ «ПРО ЖКП», а вони? Чому ми всі впевнені, що те, що ми називаємо «житлово-комунальні послуги» є саме такою дефініцією? А може це «витрати господарської діяльності кооперативу»? Послуги кооперативу надає "Легіон", "Ліберті" і т.д. Ці організації вибрані на законних підставах. Всі витрати лягають на кредиторську забогованість "нашого" кооперативу НЧ. Ви член кооперативу? Так, тоді відкриваємо ЗУ «Про кооперацію» і що ми читаємо:
Стаття 4. Основні принципи кооперації
Кооперація базується на таких основних принципах:
безпосередньої участі членів кооперативної організації у її діяльності
Стаття 12. Основні права та обов'язки члена кооперативу
Основними правами члена кооперативу є:
участь в господарській діяльності кооперативу
Основними обов'язками члена кооперативу є:
додержання статуту кооперативу;
виконання рішень органів управління кооперативу та органів
контролю за діяльністю кооперативу;
виконання своїх зобов'язань перед кооперативом;
Стаття 15. Вищий орган управління кооперативу
Стаття 20. Фонди кооперативу
Спеціальний фонд створюється за рахунок цільових внесків членів кооперативу та інших передбачених законом надходжень для забезпечення його статутної діяльності і використовується за рішенням органів управління кооперативу…
А членів кооперативу: де-юре- 5 чол., а де-факто - 1.
І це не всі «потрібні» цитати із ЗУ «Про кооперацію». А статут кооперативу ви читали, а Меморандум підписували…? Колись мені задавалось питання: - А сенс змінювати статус з асоційованого члена на члена кооперативу?, - Ну, як стало зрозумілий сенс чи ні? До речі, нам його так і не змінили, порушуючи вимоги Статуту. Але це інша історія.
Можливо я перебільшую і складно все коротко пояснити, але суть проста: потрібно створювати ОСББ і писати заяви про вихід із кооперативу. І якомога швидше це робити. Що зараз заважає створити ОСББ – відсутність 250 (приблизно) зареєстрованих квартир та нежилих приміщень (ст.6 ЗУ «Про ОСББ»)
Звертаюсь до тих, хто відкладає реєстрацію квартири на «потім», на «колись». Відкладання реєстрації - дорожче вийде для вас, аніж заплатити зараз нотаріусу і зареєструвати нерухомість. Не думайте, що кворум набереться без вашої участі: є можливість виділити 2500 грн. – ідіть і платіть, давайте інформацію, що ви зареєстрували квартиру, збираємо установчі збори і створюємо ОСББ. Іншого варіанту нема. Вірніше є: тихенько мовчимо і платимо. Той хто вірить в те, що не заплатить з причини: «бо договору нема», хм. – блажен хто вірує. Вибір за вами.
Последний раз редактировалось Сварог1; 19.05.2016 в 18:00.
добрый день.напишите,пож., телефон Валерия Андреевича(управдома).месяц назад обнаружил на площадке возле входной двери что появляется вода и влажные стены.все что за месяц сделали ,это раздолбали плитку возле двери и проверили в моей квартире трубы на герметичность.так и не поняв откуда течет вода ко мне в квартиру Максим и ко забили на это. тяжелая и не понятная структура управления дома.у меня был телефон Сергея Ивановича(кто он и за что отвечает понятия не имею,но на звонки отвечает и месяц обещает разобраться)переводит стрелки на Максима,то поняв что я платить ему не хочу за то что меня ктото подтапливает,дальше бесплатно разбираться отказывается и переводит стрелки на управдома Валерия Андреевича. при этом недавно кто то звонил и требовал оплатить комунуслуги,на наш вопрос когда устранят течь к нам в квартиру ответили что понятия не имеют о чем речь.))))) в старом советском жеке больше порядка было.если не ошибаюсь,за апрель счет за сдпт нам пришел на 300 с чем то грв.просто песня.подскажите на чьё имя писать заявление, чтобы обнаружили или разобрались откуда на площадке собирается вода,дабы все клоуны Либерти,Легиона,НЧ я не знаю кто этим должен заниматься,собрались и что то делали?
Добрый вечер соседи! У кого есть какая нибудь информация по поводу сдачи нежилых помещений в аренду на 1 этаже?
Шановні співвласники будинку ми зробили паузу в нашій роботі із створення ОСББ. Причина паузи – відома. Ми невпевнені, що існує необхідна кількість зареєстрованих квартир для створення ОСББ, більш точно ми дізнаємось в І кварталі червня (раніше не записують хоча записався тиждень тому), але потрібно із площини неформальності перейти в легітимне поле прийняття та затвердження рішень. Першим кроком є легітимізація ініціативної групи шляхом зборів та складання протоколу. При цьому збір інформації про мешканців будинку потрібно продовжити – це об'єктивна необхідність. Без повної інформації про мешканців будинку організувати роботу як із створення ОСББ так і в подальшій життєдіяльності нашого будинку буде ускладнено.
ПРОПОНУЮ.
Призначити дату зборів (тільки не 27-29), де виберемо ініціативну групу (2-3 чоловіки з парадної). Ініціативна група підпише протокол. А далі по ситуації.
Дрбрый вечер, подскажите где сейчас можно регистрировать право собственности —только у нотариусов? И если есть в темке соседи с 12этажа, кто стеклил балконы—поделитесь своим опытом(кто делал металлоконструкции и сколько обошлось), будем очень признательны. Заранее спасибо!
Отправлено с моего MX5 через Tapatalk
Когда наш застройщик будет приводить в порядок придомовую территорию и парадные?
уже температура позволяет ...
Только что пришло СМС -"Добрый день,просьба явиться в отдел продаж для получения документов на оформление права собственности до 15.06.2016г. ЖК "Новые Черемушки""
Кому-то приходило?
30 травня 2016 року о 19-00 відбудуться інформаційні (не установчі) збори, а також обрання ініціативної групи з метою створення ОСББ. Явка бажана.
Социальные закладки