Может свой ел.счетчик поставить???можно ли??
|
Может свой ел.счетчик поставить???можно ли??
Nikolya00 А вы поставели свой???
Nikolya00 Можно самому установить Без проблем? Нужен ли месный электрик?разрешение?
Давайте я вам поясню банальну реальність. Електролічильник монтується згідно проекту, який узгоджується з монополістом ПАТ "Одесаобленерго". Інший лічильник ви не інсталюєте. Ви можете поставите механічний лічильник паралельно існуючому, щоб перевірити різницю показань двох лічильників. Якщо буде різницю шукайте причину. Краще найняти не "місцевого" електрика.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
спасибо за информацию!!!!планирую поставить дублирующий!!
УВ. соседи!!! Туи В.А. пристает к жильцам с угрозами отключения коммуникаций. Если кому-то отключат, тут же вызывайте 102!!! Общалась и с юристом и представителем Малиновского райотдела, не имеют права не то что отключать, не имеют права квитанции приносить без договора о предоставлении услуг.
Платити за спожиті послуги все одно прийдеться. Юрист абсолютно правий в тому плані, що повинен бути договір згідно Закону «Про ЖКП», але ви ж йому не розповіли про те, що у нас кооператив, що у кооперативу є баланс господарської діяльності, кредиторська заборгованість, а ми особисто асоційований член кооперативу, він напевно не в курсі про ст..5 чи 6 Закону «Про ОСББ» та шляхи проведення реорганізації підприємства (ліквідація, виділення, реорганізація тощо) та про правонаступництво не тільки в активах але і в пасивах і т.д. Тобто, платити по боргам за спожите прийдеться, все питання тільки в розміри признання кредиторської заборгованості, яку вони, я так думаю, будуть «вішати» на новостворене ОСББ. І я думаю, що не кожен захоче, щоб загальний борг ОСББ був розподілений рівномірно між мешканцями і серед тих хто платив, і тих хто не платив, хоча рішення за загальними зборами ОСББ. За все, рано чи пізно, прийдеться платити.
А щодо В.А. Дайте йому спокій, він виконує те, що йому говорять, багато чого базікає і неприємне в адресу ініціативної групи, але, як кажуть: «noblesse oblige».
Висновок простий: чим швидше створиться ОСББ ти швидше все стане на своє місце, хоча на перших періодах буде не просто.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
В одном с вами согласна, платить надо будет, но после подписания договора.
Если не поступают средства в облэнерго и водоканал они просто приедут и отключат весь дом. И что перекрывай дорогу что не перекрывай- бесполезно. Нет денег - нет услуг. Все просто. Соседи давайте платить по тем тарифам, по которым решили.
Мы оплатили все услуги коме СДПТ.
СДПТ будем платить только в том случае, когда увидим двор таким как на картинке показывали при покупке квартиры, когда будет работать пассажирский лифт.
Пока этого не будет В.А. не увидит даже 0,01 грн.
Добрый вечер. Подскажите продать по переуступке - только через либерти? Это вроде штука по их словам... или есть пути без них или дешевле?
Все люди лгут...
Дайте, пожалуйста, действующий номер телефона В.А.
Социальные закладки