Сообщение от
Bivaliu
Даремно Ви рапостите цей месидж НЕДАЛЕКОЇ людини. За красивими словами немає змісту. Так можна з помиями виплеснути і дитину. От Ви самі НЕЗААНГАЖОВАНО подивіться на те, що це "чмо" написало. Його ГОЛОВНА ціль/мета ДИСКРЕДИТАЦІЯ ДЕРЖАВИ! Помітили? Адже за будь-якими недоліками та зловживаннями є КОНКРЕТНІ прізвища і нічого це переадересовувати державі. Дискредитація конкретної особи МОЖЛИВО колись призведе до того, що її знімуть з посади (вигонять), а дискредитація ДЕРЖАВИ рано чи пізно призведе ло її розвалу...
От у чому головна різниця у подачі будь-якого матеріалу. Легко звинувачувати "у целом", або як казав Брєжнєв: "..є коє-гдє, коє-кто, єщьо нє всєгда..." Про кого це? А х його знає, але ж покритикував. Гірше критикувати конкретно, бо можна і по рилу отримати у самому неочіукваному місці і в самий неочікуваний спосіб.
І трохи конкретики. От подивіться самі:
Ну він зрозуміло, а Ви ж розумна особа, раз дали репост.., поясніть мені хто це такий "государство", де він живе, що краде і куди ховає, щоб я зміг дітям своїм пояснити зміст цього "каламбуру"?
Або ось це: Ну зрозумілий пас цього дурка, але ж Ви не він. Ви ж розумієте те, що без обмежень налякане бидло та "чеховські злоумишлєннікі, що відкручквали гайки на залязнці) могли б за пару днів ОБВАЛИТУ всю банківську систему України. Ну з бидлом все зрозуміло, то заказний матеріал, а от Ви зробили репост, Вам би краще стало, якби обмежень не ввели і назавтра ми б всі разом опинились на смітнику?
А чому у нас так все виходить? Та тому, що ми дурні. От Ви ставите питання до держави, а я поставлю його до Вас і до того "розумника", якого Ви репостите: "А що, вчора, позавчора люди не знали про те, що Беня і богатий, і негідник? Ні не знали? Тільки зараз все стало зрозумілим і про вкрадені гроші, і про дотації, і про відкати?"
А якщо це було зрозумілим, то чому гроші несли саме туди? Поживитись хотіли вівці з лап вовка? Більш того, записувались до нього в "Укроп" ласі до грошей. Чи може скажете що то були "ідейні ентузіасти"? До речі, у філіях Приватбанка" працювали такі собі посередницькі фірми і фірмочки, що підбивали "лохів" жадібних до халяви здавати кошти саме їм, обіцяючи на 2-3-5% вище. І люди здавали їм, не пересвідчившись у тім, що вони ВЗАГАЛІ до банків не мають жодного відношення, а такі собі трасти на кшалт тимм, що були на початку 90-х...
Будьте уважніші. Я далекий від того, щоб запідозріти навмисність у ваших діях, але ж і той "чехівський герой" не бачив жодного зла у тім, що відкручував по одній гайці від рельсів...
Социальные закладки