|
Кертис, тебе не надоело?
Ведь потом сам будешь кричать про антисемитизм.
Дык http://www.youtube.com/watch?v=LyyrWSVjKcA
А на концертах то была бомба, это факт.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Я не собираюсь с тобой ругаться, но у тебя явный комплекс на слово "русский". Это слово ты иногда произнести не можешь правильно, видимо язык не поворачивается.
Ты демонстрируешь в настоящее время поведение обычного мелкого провокатора.
Все, чао. Хочешь и далее изливай свою желчь. Мне сегодня пофигу.
Да нет. У меня всё нормально. Это у вас маджентис комплекс. Вы беситесь когда обсуждают русских. Хотя в этом ничего такого вроде бы нет.
Я ничего не изливаю, вы просто изволите беситься и хамить потому что я говорю правду. Не готовы общаться,пожалуйста не лезьте. Всего хорошего, до свидания.Все, чао. Хочешь и далее изливай свою желчь. Мне сегодня пофигу.![]()
Передовые украинские учёные находят страшные ответы на страшную тайну, волнующую прогрессивное человечество - почему Шевченко, ..., писал по-русски?!
Вот так. Но это не всё.Розкрито тайну Шевченкового щоденника.
Про це розповіла Тетяна Космеда під час презентації своєї монографії «Ego і Alter Ego Тараса Шевченка в комунікативному просторі щоденникового дискурсу».
«Мене дуже турбувало питання, чому ж Шевченко писав у своєму щоденнику російською, а не українською мовою. Він мав велику спрагу до писання, але йому було заборонено писати малоросійською (українською. – Авт.) мовою», – сказала вона.
Не иначе, спиритический сеанс таки имел место.За її словами, все ж таки Тарас Шевченко сприймав себе як громадянина Російської імперії. І опинившись у Петербурзі, він змушений був вивчити російську мову, аби пізнати еліту, аби вміти розмовляти з нею.
Крім того, вона зазначила, що далеко не один український геній писав російською мовою свої твори. Пригадати хоча б Миколу Гоголя. На думку Космеди, як і Гоголь, так і Шевченко писали свою прозу російською, оскільки писати українською їм було просто важко. Адже на той час, на відміну від польської і російської мови, українська мова ще не мала чітко виробленого стилю.
Ясен пень, осуждать за то, что писал на русском нельзя, бо "генiй". Не был бы гением - осуждать и проклинать. А так - нет. Генiй нацii. Віддзеркаленням їх буття.«Ми бачимо у Шевченка генія української нації, але він писав російською мовою і десь відчував свою причетність до Російської імперії. Але засуджувати його не можна, бо він є геній нації, який дуже послідовно відображає помилки нації. Це (російськомовна проза українського генія), власне, і є віддзеркаленням нашого буття», – розповіла дослідниця.
Последний раз редактировалось biafra; 28.03.2013 в 21:56.
Слава українським українцям української України!
Социальные закладки